sen önceden uyarı yapıyormuşsun senden çıkmış artık günahı onların boynuna konuşmasalardı seninle napalım
Dünü kazasız belasız atlattık kaldı 29 gün.Çoğu gitti azı kaldı hahaha
sevdim sevdim kappy
iftardan önce tartıldın mı dün sabah tartılmıştım akşam 1.1 kilo fark etti bende
Yarın sahurdan önce tatılıcam canım. geçen hafta 93 düm inşallah kilo almamışımdır diyorumda aldımya bu hafta çok kötü geçti benim için 1 gün gece 11 de pasta kocaman bir dilim pasta yediğimi hatırlıyorum hala aklımdan çıkmadıyarın tartılıcam bakalım kaçım 93 yada altı çıkarsa güzel üstü çıkarsa daha sıkı tutucam işi perşembeye kadar 1 kilo vericem kararlıyım.Ucunda açlıktan ölmek olsa bile
herkese kocaman bir günaydın !!!
pasta heegece 11'de hee çok tehlikeli bebişim bir daha olursa sana oruçlu oruçlu spor yaptırırm
öyle bir durum olduğunda aklına ben geleyim vazgeç hemen
gece yemeleri direk depolanıyor biliyorsundur perşembeye daha çok vaktimiz var verirsin
herkesi kocaman öpüyorum geçmişi okudum birikmiş ben yokken:)
hepinize teşekkür ediyorum papatyacım ben buralardayım canımcım ara ara uğrayacağım mezun olmak istedim çünkü sağlık sorunlarımdan burayı aksatacağım eniyisi böyle olur dedim
ben yine dikkat etmeye çalışıyorum
inşallah 55 i görebilirim ramazan bitene kadar ...
kaptancığım daha iyiyim sağol.. sık sık uğrarım akşamları arada menüde paylaşırım bi mahsuru yoksa
Çok güzel yazmışsın canım böle kırmızı felan içim enerji doldu onu okuyunca =) Günaydın hoşgeldin
Dünü kazasız belasız atlattık kaldı 29 gün.Çoğu gitti azı kaldı hahaha
4 5 gündür forumu takıp edıyorum. sızın ılk başladıgınız kılodayım nerdeyse. 170 boyum 107 kıloyum.. 90lara düşsem bıle sükredecegımmayısta düğünüm var.ühühüühü. sız nasıl kılo verdınız yardımcı olur musunuz?
Canım ben 117 ydim sen 107 sin 10 kilo daha azsın bu çok güzel bir şey.Ben kilo vermeye başladığımda ilk olarak yaptığım şey bir kondisyon bisikleti almak oldu.Çünkü düşünsene 117 kiloydum boyum 175 resmen yuvarlaktım ve dışarıda yürümeye felan yada spor salonuna gitmeye utanıyordum yaşımda 19 özgüvenim yerlerdeydi.Aldım bisikleti evde her gün 1 saat spor yapıyordum 6 ay gibi bir sürede 24 kilo verebildim. Günlük ortalama 1500 1700 kalori alıyorum.Dikkat ettiğim şeyler şunlardı süt ürünlerini bol tüketmek ve beyaz un dan uzak durmak.Beyaz ekmeği yemiyorum artık çavdar ekmeği yiyorum gayette lezzetli geliyor.Az az sık sık yiyorum günde 6 öğün yapmaya çalışıyorum her öğünde protein almaya özen gösteriyorum(protein kaynakları:süt yoğurt yumurta et türleri baklagiller) Kilo verebildiğimi gördükçe daha çok hırslandım artık dışarıda dik yürüyebiliyorum hala obezim ama artık biliyorum geri kalan kilolarımı verebiliceğimi bu yüzden özgüvenim yerine geldi
ılgılenıp cevap vermen benı cok mutlu ettı..gercekten hayran kaldm azmıne.ben cogu zaman bu kdr kılo verılmez kı deyıp dıyete baslamadan bıtırıyorum:)24 yaşımdayım bende. senın boyun uzun benden dolayısıyla hemen hemen aynı görünümdeyızdır. aldıgım kotların bır ayda ağı yırtlıyornasıl bı ışkence etmısım kendıme allahım.. kondısyon aletı alabılecegımı sanmıyorum. ama beyaz ekmek yememekle ıse baslamalıyım sanırım. ramazan dolayısıyla ıkı ögüne düstü yedıklerım.ve sahurda da ışın aslı bır sey yıyemeden gerı yatıyorum. bayram sonu ıznım bıtıyor.ramazan boyunca nasıl bır dıet yapmalıyım sence?
Canım ben her ramazanda kilo alıyorum o konuda birşey diyemicemÇok zor ramazanda kilo vermekya benim için en azından ramazan bitene kadar 93 ü korumaya çalışıcam kilo verme gibi amacım yok sadece korumaya çalışıcam ramazan bittikten sonra haftada 1 kilo olarak devam etmeye çalışıcam.
Birde su içiyormusun ben mesela günde 4 litre su içiyorum biraz fazla ama havalar sıcak die çok terliyorum
4 lıtre suyu bence bı haftada ıcıyorum ben:) ramazanda hakıkaten alıyorum bende. gecmıs yıllard 5 kılo en az almıslıgım var. artık ıftarda nası bı öküz yıyosam:)
Canım günde mutlaka 2.5 litre su iç en az birde soğuk iç çünkü soğuk su enerji harcatır yaklaşık 1 su bardağı soguk su 50 kalori yaktırır çünkü vücut o suyu ısıtmak için enerji harcıyor. Ben kaçıyorum şimdi istersen gel bize katıl bilgilerini yaz kısaca kabul edermisiniz de büyük olasılıkla kabul edicektir takım kaptanımız cevap yazar sana akşama kadar.Kabul ederse beraber veririz kiloları düğünün mayıstaymış zaten daha baya vakit var veririz kilocukları gelinliğin içindeki bir cıtır olursun.En güzel yaşlardasın zaten :)
son bı yoracagım senı. boy kılo yaş yazmam yeterlı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?