herkesi kocaman öpüyorum geçmişi okudum birikmiş ben yokken:)
hepinize teşekkür ediyorum papatyacım ben buralardayım canımcım ara ara uğrayacağım mezun olmak istedim çünkü sağlık sorunlarımdan burayı aksatacağım eniyisi böyle olur dedim
ben yine dikkat etmeye çalışıyorum
inşallah 55 i görebilirim ramazan bitene kadar ...
kaptancığım daha iyiyim sağol.. sık sık uğrarım akşamları arada menüde paylaşırım bi mahsuru yoksa
şimdi alışverişe çıkıcam inşallah bayılmam
kızlar ben dün gece spor yapamadım ve 12 gibi uyudum, geçen sene sahura kadar uyanık kalıyordum böylece daha çok su içebiliyordum daha cok ara öğün yapabiliyordum ve yediklerimi de yakabiliyordum bu sene kararsız kaldım..acaba diyorum sahurdan sonra birkaç saat uyumasam mı çünkü sahuru tehlikeli buluyorum acıkmıyım diye mecburen yiyorum sonrada yat uyu..
bu arada leslie nin 3 milini ben bir ara melikenin vermiş olduğu linkten indiremedim başka indirebileceğim yer var mı acaba ??? cok vicdan azabı duydum spor yapamadığım için ya
şimdi alışverişe çıkıcam inşallah bayılmam
4 5 gündür forumu takıp edıyorum. sızın ılk başladıgınız kılodayım nerdeyse. 170 boyum 107 kıloyum.. 90lara düşsem bıle sükredecegımmayısta düğünüm var.ühühüühü. sız nasıl kılo verdınız yardımcı olur musunuz?
kılo:109
boy:1.70
Melike nasılsın ?
Kaptanım ben çok acıktım yaa beni motive et
pek iyi değildim nazcım şöyle boyundan aşağı bir duş aldım da geldim rahatladım biraz oh sen nasılsın dicem aç insana bu sorulmaz dimi:)
bak 4 saat kaldı 13 saati gitti bile oyalan birşeylerle canım böyle düşünürsen hiç geçmez ''bir derdim var'' topiğini okuyorum ben vakit geçio
vay bedenicem ben de şu aralar kalori yaktıracak her öneriye açığım
sen dukan yaptın mı? ben sağlıksız buluyorum ama yapan ve memnun olan çok var
naz'cım sen nerede yaşıyordun 8.37 demişsin de yakınız
hayırlı ramazanlar herkese...
dün ne kadar rahattı bugün çok zorlanıyorum başıma ağrı girdi birde dün birşey yiyemedim iştahım kapandı dünden bugüne 600 gram gitmiş gözüküyor :) yani bundan ne anlıyoruz ramazanda da kilo verilebiliyormuş :)
korktum akşam yiyince kilo alırım diye moral oldu bu
tartılacaksanız iftara 1 saat kala tartılın ve hergün aynı saatte o zaman farkı farkedeceksiniz :)
dün böyle olmamıştım bugün deli gibi acıktım akşama ne hazırlasam diye düşünüyorum inşallah fazla kaçırmam iftarda..
hayırlı ramazanlar herkese...
dün ne kadar rahattı bugün çok zorlanıyorum başıma ağrı girdi birde dün birşey yiyemedim iştahım kapandı dünden bugüne 600 gram gitmiş gözüküyor :) yani bundan ne anlıyoruz ramazanda da kilo verilebiliyormuş :)
korktum akşam yiyince kilo alırım diye moral oldu bu
tartılacaksanız iftara 1 saat kala tartılın ve hergün aynı saatte o zaman farkı farkedeceksiniz :)
dün böyle olmamıştım bugün deli gibi acıktım akşama ne hazırlasam diye düşünüyorum inşallah fazla kaçırmam iftarda..
Tam yapmadım canım mantık şu dukanda ilk hafta inanılmaz bir kilo veriliyor.Ama bu kilo yağlardan değil tabi yağdanda gidiyorda 1 kilo felan gidiyor yağdan ama ilk hafta genelde 3-5 kilo veriliyor.Sadece protein yiyorsun.Sebze meyve ekmek makarna vb yani karbonhidrat almadığın için vücut hiç su tutmuyor.Sonucta bir hafta yemeyince karbonhidrat, vücut suyu atıyor vücuttan ama tartıda tabi 4-5 kilo gözüktüğü için çok talep görüyor.Sonra sebze + protein şeklinde yapılıyor bir süre diyet bu durumdada çoğu kişi kilo alıyor çünkü vücut tekrar su topluyor.
Yani bizim yaptığımız diyetin aynısı sadece ilk hafta vücuttan suyu atıyor sonra geri alıyor.Ama tabi şimdi ben ilk defa diyet yapıyor olsam ve ilk hafta 5 kilo versem motivasyonum felan aşırı şekilde artık o açıdan güzel bir diyet ama çok sıkıcı hele ilk hafta. 1 hafta sadece şu gıdaları yemiştim ölüm gibi bir haftaydı yumurta,süt,yoğurt,et,balık,tavuk (yanında salata vb hiç bişi yok saman gibi yiyorsun yani tavuğu mesala dometes sosuyla felan yapamıosun resmen saman gibi oluyor öle oluncada) ilk hafta kabızlıkta cabası.
Ben ilk haftayı yaptım 4 kilo yada 3kilo vermiştim ama sonraki hafta 2 kilo kadarını geri aldım
ben bunu daha önce sormuştum yalova deyince hatırladım hava bulutlu falan diye konuşmuştukYalova canım yani 37 dir die tahmin ediyorum dün 39 daydı bakmadım daha kaçta tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?