Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ohooo çok rahat görürsün canım tek sıkıntın bu olsun :):):)

ama sen gelllll bakalım neler yapıyorsun

o verdiğim linkten indiremediysen şöyle bir yol öneriyim şimdi youtube'da istediğimiz videoları buluyoruz sonra o videoların adresini kopyalıyoruz keepvid.com adresine giriyoruz o kopyaladağımız adresi buraya yapıştırıyoruz aşağıda hangi uzantıyla .mp3,.mp4 vs. indirmek istedğimizi soracak .mp4'ü seçince inmeye başlıyor zaten birde keepvid.com'da bir sekme açılıyordu sanki ona çalıştır de virüs falan değil o istediğin herşeyi böyle indirebilirsin
yemek tarifi gibi oldu Allahım aklım fikrim yemekte

kılo:109
boy:1.70

merhaba caramio ben melike takım kapanıyım düğünün varmış ne güzel mayısa kadar daha çok var canım inşallah istediğin hedefine ulaşırsın şöyle dal gibi bir gelin olursun vaktinin olması çok iyi bu bizim için büyük avantaj
şimdi takımımızda bazı kurallar var buradan uzak kalınca diyeti de bırakıyoruz ben şimdi sana yazıyım zor değil bize katılırsan seviniriz

1)pazar günleri hariç her gün menülerimizi yazıyoruz isteyen pazarları da yazabilir
2)şimdi ramazan olduğu için spor yapmak zor ama normalde haftada 3-4 gün spor,yürüyüş vs. yapmalıyız
3)mesaj sayıları azalınca takımdan uzak kalıyoruz bunun için her gün 5 mesaj yazıyoruz.aslında bu mesajları sırayla sayıyorduk ama bu aralar ben sayıyorum.son mesajında o gün kaç tane olduğunu yazman yeterli canım
4)eğer oruç tutuyorsak perşembe iftardan önce tartılıp kilomuzu bildiriyoruz.tutmuyorsak cuma öğlen 12'ye kadar bildiriyoruz. 2 defa üst üste bildirimde bulunmamak diskalifiye sebebidir.eğer işin çıkarsa önceden söylersin izinli yazarız o zaman sorun olmaz
birde yeni üyelerimizi deneme sürecine alıyoruz paylaşımı iyi mi takip ediyor mu diye.sen de hak verirsin ki gelip 2 gün yazıp giden çok oluyor
eğer kabul ediyorum dersen hedef kilonu da yaz kaydediyim

Melike nasılsın ?

Kaptanım ben çok acıktım yaa beni motive et

pek iyi değildim nazcım şöyle boyundan aşağı bir duş aldım da geldim rahatladım biraz oh sen nasılsın dicem aç insana bu sorulmaz dimi:)
bak 4 saat kaldı 13 saati gitti bile oyalan birşeylerle canım böyle düşünürsen hiç geçmez ''bir derdim var'' topiğini okuyorum ben vakit geçio

bende pek iyi değilim 8:37 de iyi olucam ama :):)
Dukan diyetinin kitabında yada başka bir kitapta okumuştum sanırım soğuk suyla 10 dk yıkanmak 30 dk hızlı tempo koşudan daha çok kalori yaktırıyormuş.Havalarda sıcak ben mümkün olduğunca soğuk suyla yıkanıyorum bence sende dene

vay be denicem ben de şu aralar kalori yaktıracak her öneriye açığım
sen dukan yaptın mı? ben sağlıksız buluyorum ama yapan ve memnun olan çok var

hayırlı ramazanlar herkese...

dün ne kadar rahattı bugün çok zorlanıyorum başıma ağrı girdi birde dün birşey yiyemedim iştahım kapandı dünden bugüne 600 gram gitmiş gözüküyor :) yani bundan ne anlıyoruz ramazanda da kilo verilebiliyormuş :)
korktum akşam yiyince kilo alırım diye moral oldu bu
tartılacaksanız iftara 1 saat kala tartılın ve hergün aynı saatte o zaman farkı farkedeceksiniz :)

dün böyle olmamıştım bugün deli gibi acıktım akşama ne hazırlasam diye düşünüyorum inşallah fazla kaçırmam iftarda..

vay be denicem ben de şu aralar kalori yaktıracak her öneriye açığım
sen dukan yaptın mı? ben sağlıksız buluyorum ama yapan ve memnun olan çok var

Tam yapmadım canım mantık şu dukanda ilk hafta inanılmaz bir kilo veriliyor.Ama bu kilo yağlardan değil tabi yağdanda gidiyorda 1 kilo felan gidiyor yağdan ama ilk hafta genelde 3-5 kilo veriliyor.Sadece protein yiyorsun.Sebze meyve ekmek makarna vb yani karbonhidrat almadığın için vücut hiç su tutmuyor.Sonucta bir hafta yemeyince karbonhidrat, vücut suyu atıyor vücuttan ama tartıda tabi 4-5 kilo gözüktüğü için çok talep görüyor.Sonra sebze + protein şeklinde yapılıyor bir süre diyet bu durumdada çoğu kişi kilo alıyor çünkü vücut tekrar su topluyor.
Yani bizim yaptığımız diyetin aynısı sadece ilk hafta vücuttan suyu atıyor sonra geri alıyor.Ama tabi şimdi ben ilk defa diyet yapıyor olsam ve ilk hafta 5 kilo versem motivasyonum felan aşırı şekilde artık o açıdan güzel bir diyet ama çok sıkıcı hele ilk hafta. 1 hafta sadece şu gıdaları yemiştim ölüm gibi bir haftaydı yumurta,süt,yoğurt,et,balık,tavuk (yanında salata vb hiç bişi yok saman gibi yiyorsun yani tavuğu mesala dometes sosuyla felan yapamıosun resmen saman gibi oluyor öle oluncada) ilk hafta kabızlıkta cabası.

Ben ilk haftayı yaptım 4 kilo yada 3kilo vermiştim ama sonraki hafta 2 kilo kadarını geri aldım

bende dün baş ağrısı çektim çorbayı içtim ağrı kesildi bende umutluyum kilo vericez ramazanda inşallah. çorba içtikten sonra 5-10 dk bekle o zaman kaçamaklar fazla olmaz
karneni gördün mü canım? püsküüt hazırlamış

oh oh zaten hedefine 1-2 kilo kalmış sen bir günde 600 gr veriyorsun süper gerçekten :) inşallah 2 hafta içinde hedefine ulaşırsın ve korursun bizede ramazanda nasıl kilo verilir gösterirsin bizde motive oluruz.

Bu arada ben Naz

katı bir diyet karbonhidrata hiç yer yok.ben de normal yeme düzenine geçildiğinde vücudun karbonhidratı depolayacağını düşünüyorum yani dukan bittiğinde kilo aldırır gibi geliyor.
herşeyden yemeye çalıştığım halde kabızlığı hala çekiyorum ara ara mutlaka oluyor hele ki ramazanda napacağım hiç bilmem
dukanı bıraktığın iyi olmuş biz herşeyden yiyerek verelim

Yalova canım yani 37 dir die tahmin ediyorum dün 39 daydı bakmadım daha kaçta tam
ben bunu daha önce sormuştum yalova deyince hatırladım hava bulutlu falan diye konuşmuştuk
bak unutkanlıkta başladı kıııız iftara daha çok var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…