Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ben gideyim de makale okuyayım biraz resmen yaz ödevim var yakazık kadar oldum ramazandan sonrasına yetiştirmem lazım deneylerime başlıcam
gideyimde okuyayım bari hocam kızmasın
gelirim ben kızlar öptüm sizi

ben bunu daha önce sormuştum yalova deyince hatırladım hava bulutlu falan diye konuşmuştuk
bak unutkanlıkta başladı kıııız iftara daha çok var mı
[/QUOTE]

Açlık çok lanet birşey ya, muhabbet kuşum var benim beni öpüyor onu bile ıssırasım varya

​görmedim canım nereden görebilirim merak ettim

memnun oldum canım hoşgeldin ..
inşallah canım ya dün iyidimde bugün çok acıktım inşallah kaçırmamda ramazan çıkana kadar fazlalıklarımdan kurtulurum

teşekkür ederım. tartım dıjıtal degıl.ama gösterdıgı 109. dıgıtal bır tartıyla daha sglıklı olacak sanırım. en kısa zamnda edınmeye calısacagım. hedefe de 95 dıyelım.

teşekkür ederım. tartım dıjıtal degıl.ama gösterdıgı 109. dıgıtal bır tartıyla daha sglıklı olacak sanırım. en kısa zamnda edınmeye calısacagım. hedefe de 95 dıyelım.

Caramio ben Naz tanışalım istersen takım arkadaşıyız artık

üff nickinde çok kötü yav canım çekti bak şimdi :9

Canım çekiyor yapma ama =))
dün ıftarda ne yemısler bulamadım...hanı bugün ona göre frenlesem kendımı.bır de bızım buranın bır kebabı var.her ıftara yapılır. özel bır pıdenın üzerıne et suyu ve et dökülüyor. napmalı.ondan ne kdr yemelı bılemedım sımdı

Sizin orası neresi merak ettim tuğbacım ?

Canım dışarıda yapılan kebabların tatlarının o kadar güzel olmasının sebebi bolca kuyruk yağı, pidede cabası bence hiç bulaşmamaya çalış. Çok canın çekiyorsa bir parça ye tabi.

Yalnızmı yaşıyorsun yoksa ailenlemi bilmiyorum ama yalnız yaşıyorsan hiç alma canında çekmez bölelikle evde çikolata kek vb bulundurma senin için daha kolay olucaktır.Bu yüksek şeker içeren ürünler sadece fazla kalorili değil aynı zamanda glisemik indeksi çok yüksek gıdalar. Yani bunları yediğinde kan şekerin birden yükseliyor ve tekrar iniyor insulin hormonu salgılanıyor ve yağ yakımın duruyor bir süre ayrıca yedikten hemen sonra tekrar acıkıyorsun oda ayrı bir sorun.

Tuğba sen ilk defa diyet yapıyorsan metabolizman çok hızlıdır sporda yapıyorsan tahminen 3500 civarındadır ilk ay çok güzel kilo vericeksin bu yüzden sonra yavaş yavaş metabolizman düşücek kilo vermen yavaşlıcak bir süre sonra metabolizman diyetinle aynı olucak kilo vermen durucak,sonra tekrar hızlanmasını beklicez 1-2 hafta belki 1 ay belki daha uzun o sırada vücudu yanıltıcaksın bazı günler fazla kalori alıcaksın ardından tekrar kilo vermeye başlıcaksın tabi azar azar olucak bu

Nerelere girdim ben yaa yani demek istediğim ilk ay çok önemli haftada 2.5 kilodan ayda 10 kilo süper olur yada 2 kilodan 8 kiloda çok güzel olur. Tabi ilk ay fazla kilo veriyim diye günlük kalorini 1000 in altına falan çekme sakın ha çok sağlıksız 1500 ideal bence

kaptancım teşekkür ettim mesajalrımı dün takip etmissin ben farkedemedim kacırdım demek 2 taneyi

bugün menümü yazayım:
sahurda:1 dilim börek
birkac parca domates ve salatalık
1 dilim peynir
3 zeytin 1 haşlanmıs yumurta ve 1 litre kadar su içtim..

iftarda:1 kase corba ve 1 kase bamya
4-5 kaşık pilav yedim
şimdide soda içtim...1litre kadar su tükettim...
spor yapmadım bgn gün boyu alısveristeydik bitap düstüm diyebilirim...

hoşbulduk nazcım..sende hoşgeldin...
bu arada yeni arkadas katılmıs sanırım bize...
caramio03 sende aramıza hosgeldin canım....inşallah diledigine ulastırırız senide..cıtı pıtı gelin yaparz mayısta...

Tek kelimeyle SÜPERSİN !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…