bende dün baş ağrısı çektim çorbayı içtim ağrı kesildibende umutluyum kilo vericez ramazanda inşallah. çorba içtikten sonra 5-10 dk bekle o zaman kaçamaklar fazla olmaz
karneni gördün mü canım? püsküüt hazırlamış
oh oh zaten hedefine 1-2 kilo kalmış sen bir günde 600 gr veriyorsun süper gerçekten :) inşallah 2 hafta içinde hedefine ulaşırsın ve korursun bizede ramazanda nasıl kilo verilir gösterirsin bizde motive oluruz.
Bu arada ben Naz
1)pazar günleri hariç her gün menülerimizi yazıyoruz isteyen pazarları da yazabilir
2)şimdi ramazan olduğu için spor yapmak zor ama normalde haftada 3-4 gün spor,yürüyüş vs. yapmalıyız
3)mesaj sayıları azalınca takımdan uzak kalıyoruz bunun için her gün 5 mesaj yazıyoruz.aslında bu mesajları sırayla sayıyorduk ama bu aralar ben sayıyorum.son mesajında o gün kaç tane olduğunu yazman yeterli canım
4)eğer oruç tutuyorsak perşembe iftardan önce tartılıp kilomuzu bildiriyoruz.tutmuyorsak cuma öğlen 12'ye kadar bildiriyoruz. 2 defa üst üste bildirimde bulunmamak diskalifiye sebebidir.eğer işin çıkarsa önceden söylersin izinli yazarız o zaman sorun olmaz
birde yeni üyelerimizi deneme sürecine alıyoruz paylaşımı iyi mi takip ediyor mu diye.sen de hak verirsin ki gelip 2 gün yazıp giden çok oluyor
eğer kabul ediyorum dersen hedef kilonu da yaz kaydediyim
teşekkür ederım. tartım dıjıtal degıl.ama gösterdıgı 109. dıgıtal bır tartıyla daha sglıklı olacak sanırım. en kısa zamnda edınmeye calısacagım. hedefe de 95 dıyelım.
Caramio ben Naz tanışalım istersen takım arkadaşıyız artık
üff nickinde çok kötü yav canım çekti bak şimdi :9
çok memnun oldum naz. Tuğba benım adım. ınsallah sız vesıle olursunuz ve ömürlük kurtuluruz su kılolardan.
çok memnun oldum naz. Tuğba benım adım. ınsallah sız vesıle olursunuz ve ömürlük kurtuluruz su kılolardan.
nıck olayına gelınce nutella da olabılırdı dımısükrettım ben bak. evlerden ırak
dün ıftarda ne yemısler bulamadım...hanı bugün ona göre frenlesem kendımı.bır de bızım buranın bır kebabı var.her ıftara yapılır. özel bır pıdenın üzerıne et suyu ve et dökülüyor. napmalı.ondan ne kdr yemelı bılemedım sımdıCanım çekiyor yapma ama =))
dün ıftarda ne yemısler bulamadım...hanı bugün ona göre frenlesem kendımı.bır de bızım buranın bır kebabı var.her ıftara yapılır. özel bır pıdenın üzerıne et suyu ve et dökülüyor. napmalı.ondan ne kdr yemelı bılemedım sımdı
Sizin orası neresi merak ettim tuğbacım ?
Canım dışarıda yapılan kebabların tatlarının o kadar güzel olmasının sebebi bolca kuyruk yağı, pidede cabası bence hiç bulaşmamaya çalış. Çok canın çekiyorsa bir parça ye tabi.
Yalnızmı yaşıyorsun yoksa ailenlemi bilmiyorum ama yalnız yaşıyorsan hiç alma canında çekmez bölelikle evde çikolata kek vb bulundurma senin için daha kolay olucaktır.Bu yüksek şeker içeren ürünler sadece fazla kalorili değil aynı zamanda glisemik indeksi çok yüksek gıdalar. Yani bunları yediğinde kan şekerin birden yükseliyor ve tekrar iniyor insulin hormonu salgılanıyor ve yağ yakımın duruyor bir süre ayrıca yedikten hemen sonra tekrar acıkıyorsun oda ayrı bir sorun.[/QUO
afyonluyum canım, aılemle yasıyorum. tatlıyla aram çok yok aslına bakarsan. hanı bır gün ısten dönüste saglıkocagına kendımı dar atıp bayılmışlıgım var. sekerım 55lere kdr düşüyor. ama ınanılmaz ekmek yıyorum. sızın menülerınızı okudum bır dılım ıkı dılım...ben kahvaltıda 3 sımıt yedıgımı bılırım
n
slm kızlar bugün ben yokken neler neler olmus vallaa oku oku bitiremedim ben
kaptancım teşekkür ettim mesajalrımı dün takip etmissin ben farkedemedim kacırdım demek 2 taneyi
bugün menümü yazayım:
sahurda:1 dilim börek
birkac parca domates ve salatalık
1 dilim peynir
3 zeytin 1 haşlanmıs yumurta ve 1 litre kadar su içtim..
iftarda:1 kase corba ve 1 kase bamya
4-5 kaşık pilav yedim
şimdide soda içtim...1litre kadar su tükettim...
spor yapmadım bgn gün boyu alısveristeydik bitap düstüm diyebilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?