İftar menüm
1 kase mercimek çorbası 1 dilim çavdar ekmeği
Yarım tabak hünkar beyandı yanında meyveli soda
1 dilim fıstıklı baklava
şuanda sütlü kahve içiyorum 1 küp şeker ile
düne göre daha güzel senin menü...ama şekeride unuttursak sana sanki iyi olcak bence...
inşallah canım sendeki azime sen anlattıkca inanki hayran kalıyorum ben...
Hayatımda hiç zayıf olmadım ölmeden bir kere zayıf olmak istiyorum.Kandil geceleri ettiğim dualarda bile Allahım zayıflıyayım o duyguyu bir tadayım sonra al canımı derim.
tamam bilgilendirisen sevinirim farklı deneyimler güzel oluyor...
daha önce söylemistim mesela bir arkadasım 1,5 aylık bir diyetle 80den 69a düstü ama liste dısına cıkmadı hiç...1 aylık bir diyetti 12 kilo garantiliydi ve gercekten oldu..bende denemek istedim bir ara ben uyamıyorum öyle seylere hep atıstırıp duruyorum maalesef..
5hafta falan yaptı sonra 2 hafta bıraktı normal dozda yedi yemek ve kilo sabit kaldı simdi ramazanda tekrar basladı bakalım kaça kadar inecek..ekstradan yaptıgı spor falan olmadı hiç..sadece hastaneden cıkınca yürüyordu onun dısında hiçbirseyy yok ki bu bile hergün olmuyordu..
.ben yemeden duramıyorum yaa bana göre degil diyet ama kilo almakta güzel degilki..
1 sene olacak bu hafta dügünüme ben gelinliği korsesiz giydim düsün o kadar iyiydim..sadece sütyen giydim gelinligin içine camasır olarak o korse tiplerine gerek bile duymadım...simdi o gelinliğe imkan yok sıgmama
hoşbulduk nazcım..sende hoşgeldin...
bu arada yeni arkadas katılmıs sanırım bize...
caramio03 sende aramıza hosgeldin canım....inşallah diledigine ulastırırız senide..cıtı pıtı gelin yaparz mayısta...
bgn durgun ortam sahurdamı açılıyonuz siz napıyonuz....e ben kalamıyorum öyle nöbete gecince kalırımda bu ara gündüzleri calısıyorum...yarın sabah mesai var hattaa.
güzel dıleklerınız ıcın tekrardan tesekkür ederım. ıftarda yedıklerımı yazıyorum.sıze cok görünecek bılıyorum ama dünün yarısıdır ancak.
bır tabak haslama et. ıkı avuc ıcı kadar pıde
3 sıkım patates köftesı
bır kac parca karpuz. soda su.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?