Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kolay gelsin canım :)

sağol canımmmm :)

ben dışarı çıkmaya korkuyorum ödüm patlıyor bir işim çıkacak diye sana kolay gelsin canım

hahhahaha aynen indirimleri kaçırmak istemedim

kadın milleti işte konu alışveriş olunca akan sular duruyo

çok beğendimm

İftar menüm

1 kase mercimek çorbası 1 dilim çavdar ekmeği
Yarım tabak hünkar beyandı yanında meyveli soda
1 dilim fıstıklı baklava

şuanda sütlü kahve içiyorum 1 küp şeker ile

baklava hariç menün güzel canım

bugünkü menüm:

sahur
1 bardak ballı süt

iftar
1 hurma
zeytinyağlı kabak yemeği
1 tane şinitzel tavuk
2 kaşık yoğurt
1 bardak erik kompostusu
yarım dilim pide

2 litre su

mesaj sayımım 8 :)

iyi geceler kızlarrrrrr sahuru dışarıda yapıcam çok heyecanlıyım ilk defa gece dışarı çıkıp yemek yicem hehehheeh

sahur menüm :

2 kıymalı börek, 1 biber dolması yanına yoğurt ve 3 kayısı, şekersiz çay bol su

iftar menüm :

1 kase tarhana çorbası içine köy ekmeği doğranmış, 2 biber dolması ve cacık

biraz sonra

3-4 dilim karpuz ve şimdi orta şekerli türk kahvemi içtim ve sahura kadar uyumayacağım

iftardan sonra gezmeye çıktık yürüdüm biraz, sahura kadar da 1 ya da 2 mil leslie yapacağız annemle

aramıza hoşgeldin Tuğbacım, inşallah istediğin kiloya düşüp güzel ve zarif bir gelin olursun :) zamanla ve düzenli olarak azalmalı menülerin birden kesemezsin zaten ama pide ve patatesi bir daha aynı anda yememeye çalış olur mu canım..

İftar menüm

1 dilim fıstıklı baklava

gayet güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun :) arada bir yenebilir baklava sen de ölçüsünü kaçırmamışsın zaten

gayet dengeli, ve hafif bir menü olmuş canım afiyet olsun

Merhaba kızlar iftardan sonra uyuyakalmışım menümü yazayım hemen tel den giriyorum geçmişi sabah okurum
sahur:3 dilim tam buğday ekmeği,yumurta,peynir,sosis,ekşimikli biber,çay
iftar:çorba,şakşuka,3 kaşık pilav,ince dilim pide,cacık,1 dilim tek kadayıf
gofret yedim;(

Tünaydın kappy nasılsın ?

iyiyim canım sen nasılsın?
geçmişten bir sürü alıntı yaptım şimdi onları cevaplayacağım ondan geciktm biraz
bu arada ben yokken ne güzel ağırlamışsın yeni üyemizi kuralları anlatmışsın kappicim bende pınar gibi bilgine hayran oldum verdiğin kilo dile kolay zaten maşallah tü tü tüüü diyeyim nazar değmesin

Teşekkür ettim melikecim ya :) ama bugun tartıldım ve 93.4 çıktım 400 gr almışım bu hafta perşembeye kadar vericem 400 gr mı ramazan bitene kadar sabitlicem 93 ü

Açlık çok lanet birşey ya, muhabbet kuşum var benim beni öpüyor onu bile ıssırasım varya

sesli güldüm buna ya çok alem kızsın

İftar menüm

1 dilim fıstıklı baklava

çok güzel bir menü olmuş bence

benimde aklıma gelmişti böyle yapmak valla sana bravo kafamı kaldıramıyorum o saatlerde bunu bir araştıralım bakalım nette :44:

tünaydın kızlar nasılsınız...

Günaydın Pınarcım

Dün o aç karna spor olayını araştırdım yazayım sanada kısaca

Vücudumuz yağı enerjiye çevirebiliyor ama yağ çok uzun sürede enerjiye dönüyor.Yani yürüdüğümüz zaman enerji ihtiyacı az olduğu için yağdan sağlıyor vücut enerjisini çünkü çok yüksek enerjiye ihtiyac yok ama koştuğumuz zaman mesela yüksek enerji gerekiyor bir anda ve vücut yağdan sağlıyamıyor karbonhidrat yakması gerekiyor.

Uzun lafın kısası aç karna egzersiz yapıcaksak nabzı fazla hızlandırmayan düşük tempo egzersizler yaptığımız zaman vücut yağlardan yakıyor ve bir problem olmuyor

Ama yüksek tempolu egzersiz yaptığımızda vücut karbonhidrat arıyor, genelde her insanda karaciğerinde karbonhidrat bulunuyor onu yakıyor vücut eğer uzun süre yapılırsa 5-10 dakikadan fazla vücut karbonhidrata yani şekere ihtiyacı olduğu için kaslara saldırıyor kaslardan enerji sağlıyor ( bu kas erimesi oluyor)

Teşekkür ettim melikecim ya :) ama bugun tartıldım ve 93.4 çıktım 400 gr almışım bu hafta perşembeye kadar vericem 400 gr mı ramazan bitene kadar sabitlicem 93 ü

sabah tartıldığın için 400 gr fazla çıkmış olabilirsin bir de iftardan önce tartıl bakalım
araştıralım dedim ama araştırmışsın bile :) demekki düşük tempolu egzersiz yapabiliriz
spor yapmadığım için çok rahatsız hissediyorum kendimi bugün sporu denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…