Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Dün araştırdım 1 saat kadar seviyorum böle şeyleri araştırmayı :)

Kappy birde bir şey diyecem 90 kilo üzeri grubunda şey yapıyorlar haftalık spor dakikası herkes günlük sporunu belirtiyor ve hafta bitince sıralama yapılıyor şu 400 dk bu 300 dk o 1000 dk şeklinde bizdemi yapsak

benim menüme yorum yapsana naz
sölye söyle çekinme o gofreti kafanda paralıcam de :83:

Canım tel kadayıf yemişsin keşke başka bir tatlıyı yemeseydin ya gofreti yeseydin yada kadayıfı keşke yazında gofretin yanında olduğu için yorum yapmıyım dedim nasıl olsa hatasının farkında diye :)

hımm çok güzel aslında bizde yapalım ama ramazan diye spor yapanımız pek yok bende dahilim belki bu teşvik edici olur
yürüyüşleri de spordan sayabiliriz onlar sayıyor muydu? bugünden itibaren dakikaları da yazalım kızlar siz ne dersiniz?

olsun olsun yorum yapın nasıl yazarım ben bunu diye düşünüp yiyemiyorum o zaman

Yürüyüş tabiki spordan sayılır canım naptın ya

Ben kaçıyorum kaptanım, bence bugun iftarda tatlı yememeye çalış dünün telafisi :) 2-3 saat sonra gelirim tekrar iyi günler herkese

güzel olmuş

mesaj sayımım 8 :)

iyi geceler kızlarrrrrr sahuru dışarıda yapıcam çok heyecanlıyım ilk defa gece dışarı çıkıp yemek yicem hehehheeh

nereye gittiniz dilek merak ettim anlat azcık

bugünkü menüm:

sahur
1 bardak ballı süt

iftar
1 hurma
zeytinyağlı kabak yemeği
1 tane şinitzel tavuk
2 kaşık yoğurt
1 bardak erik kompostusu
yarım dilim pide

2 litre su
sahurda 1 bardak ballı süt çok az değil mi :44:

afiyet olsun bence iyi bir menü olmuş

bizde fazla yiyorduk ki o yüzden buradayız canım hiç öyle sıkma kendini zamanla senin menülerinde düzelecek

teşekkür ederım. tartım dıjıtal degıl.ama gösterdıgı 109. dıgıtal bır tartıyla daha sglıklı olacak sanırım. en kısa zamnda edınmeye calısacagım. hedefe de 95 dıyelım.

hedefini kaydettim yalnız bu bize yetmez söyliyim bıktırıcı olmasın diye hedefini küçük tutman iyi yalnız bu hedefe ulaşınca diyeti bırakmak yok
dijital tartı alman iyi olur canım verdiğin gramlar bile insanı sevindirebiliyor

kaçmaz benden menün çok iyi

canım kusura bakma cıkmak zorunda kaldım mesaideyim malum...orucken hiç çekilmiyor ama...
kondisyon bisikleti calısmak peki agırmı oluyor hafifmi hocammm

canım kusura bakma cıkmak zorunda kaldım mesaideyim malum...orucken hiç çekilmiyor ama...
kondisyon bisikleti calısmak peki agırmı oluyor hafifmi hocammm

Canım Nabzın normalin %60 fazla civarında olmalı yani normal nabız durağan haldeyken 60-80 arası sanırım(ben kondisyon bisikletine bindiğimde nabız aletini takınca 70 cıkıyor) bunu 110-130 arası tutmak lazım yaş ilerledikçe bu değer iniyor kalp kaslarını zorlamamak için ama galiba sen 24 yaşındaydın bu değer senin için ideal.

Ama şöle bir sorun var canım uzun süre kondisyon bisikleti kullandıysan vücudun ona alıstığı için nabzın ilk defa kullanan birine göre çok düşücektir. Bu iyi bir şey fakat zayıflama amacın varsa kötü Mesela kendimden örnek vereyim bisikleti ilk aldığımda nefes nefese 30 km ye cıkıodum nabzım 150 160 bazen 170 bile oluyordu şimdi 30 km de 120 130 anca oluyor

anladım canım teşekkürler bilgiler için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…