Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ben de istiyorummm iyi sahurlar şimdiden canım :)

sağol tatlım :) değişiklik oldu bizim içinde malüm sabah oruçluyken pek gezilmiyor bizde geceleri değerlendiriyoruz

ohhh tatlılar gofretler olmadı kaptanım :)))

ama yürüyüşle eritirsin heralde

dün gece daha iyi yedim çünkü iftara 5 dk kala bayılıyordum valla

yüreğine sağlık süpersin bu diyete hemen başlamak lazım

benimde cuma günü bildirdiğim kilo 77.5'ti iftar öncesi tartılıyorum acayip fark var
belki de herkeste fazla bir düşüş olacak bu hafta uzun süre aç kaldığımız için

Ağzından bal damlıyor
inşallah inşallah =)))

İftara 1.5 - 2 saat kala kendimden geçiyorum ya Allah korusun deprem olsa yerimden kalkıp dışarı kaçamam resmen =)

Akşam menümde pizza var çok büyük bir sınavdan geçicem kızlar çok korkuyorum ya inşallah 1 dilimle kalkabilirim... (ev yapımı)

pizza kalorisi en yüksek yiyeceklerden dikkat et canım fazla kaçırma

bır sürü ıyı bır sürü kötü haberle döndüm bugüne söyle kı bugün pazar oldugu ıcın nısanlımla gezme günümdü. nıyetlenmedım. sımdıye kadar yedıklerımı aksam yemegınden sonra sıralıycam. sanırım menü aksam verılıyor.

ıyı habere gelınce dıjıtal tartı aldım... gördügüm en ucuz tartı mıgrosa 21 lıraydı. ama bıraz ılerleyınce tefallerde yüzde 30 ındırım oldugunu ve cerane serısının her bır parcasına farklı küçük ev aletının yapısırılmıs oldugunu gördüm. ceyızlık bır vok tavam ve dıjıtal baskülüm var aartık hemde 30 lıraya:)

kötü haberse evdekı tartının gösterdıgı 109 degıl 109.600 gram olmam. kı ben en basta kendımı 107 sanıyordum kılolara gel aman yarabbım.

8 küsür ortalama yakalasam keşke ya hayal ama benim için

aşırı yüksek bir yüzde umarım kalıcı olur verdiği kilolar gerçi regl dönemindeymiş birazı ödem olsa dicem ama yine fazla geldi bana
ben işimi garantiye almayı tercih ederim azar azar gitsin ama bir daha geri gelmesin

aslında bugünü öze kılan bır sey daha oldu... burgera gıttık. her zaman duable whopper yerım. bugün en kücük menülerden aldım. sadece hamburgerını yedım. sarımsaklı mayoneze!!!!!!! ve patatese dokunmadım bıle. o anda da sevdıcege klüpten bahsettım. 7 senedır sevgılım ve dedı kı:

-tuğba ve dıet. su kelımeyı agzından ılk kez duyuyorum. cok sasırdım. sevındı de garıbım. destegıde aldım yanı.

oo ne lezzetlidir o şimdi, 1 dilimle doymazsan onu 1.5 yapabilirsin bence canım ama oncesinde ıceceğin çorba iştahını kesecektir zaten :)

Bendeki iştah malesef çorbayla geçmiyor canım hep aç kalkıyorum sofradan ama bir süre sonra doygunluk hissi geliyor mesele o his gelene kadar sofradan kalkabilmek başarıcam ama 1 dilimde kararlıyım :)

oo ne lezzetlidir o şimdi, 1 dilimle doymazsan onu 1.5 yapabilirsin bence canım ama oncesinde ıceceğin çorba iştahını kesecektir zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…