bır sürü ıyı bır sürü kötü haberle döndüm bugünesöyle kı bugün pazar oldugu ıcın nısanlımla gezme günümdü. nıyetlenmedım. sımdıye kadar yedıklerımı aksam yemegınden sonra sıralıycam. sanırım menü aksam verılıyor.
ıyı habere gelınce dıjıtal tartı aldım... gördügüm en ucuz tartı mıgrosa 21 lıraydı. ama bıraz ılerleyınce tefallerde yüzde 30 ındırım oldugunu ve cerane serısının her bır parcasına farklı küçük ev aletının yapısırılmıs oldugunu gördüm. ceyızlık bır vok tavam ve dıjıtal baskülüm var aartık hemde 30 lıraya:)
kötü haberse evdekı tartının gösterdıgı 109 degıl 109.600 gram olmam. kı ben en basta kendımı 107 sanıyordumkılolara gel aman yarabbım.
İnşallah ya 1 dilimle kalkarım gibime geliyor ama bilemicem bütün gücümü kullanıcam 2. dilimi yememek için şans dile bana :)
aşırı yüksek bir yüzde umarım kalıcı olur verdiği kilolar gerçi regl dönemindeymiş birazı ödem olsa dicem ama yine fazla geldi bana
ben işimi garantiye almayı tercih ederim azar azar gitsin ama bir daha geri gelmesin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-571.html
seng'in yazdığı kısmı okuyunuz kızlar
Önümüzde uzun süre var canım haklısın kışın kilolar pek fark edilmiyor diğer yaza kadar daha 1 yıl var balkonlar olmadan bikinileri giyicez inşallah :)
aslında bugünü öze kılan bır sey daha oldu... burgera gıttık. her zaman duable whopper yerım. bugün en kücük menülerden aldım. sadece hamburgerını yedım. sarımsaklı mayoneze!!!!!!! ve patatese dokunmadım bıle. o anda da sevdıcege klüpten bahsettım. 7 senedır sevgılım ve dedı kı:
-tuğba ve dıet. su kelımeyı agzından ılk kez duyuyorum. cok sasırdım. sevındı de garıbım. destegıde aldım yanı.
600 gram nedir canım üzülme ona ya.
Hayırlı olsun tartın inşallah iyi arkadaş olursunuz ben tartımla ramazana kadar çok iyi anlaşıyordum canım benim o :) ama ramazan başladığından beri kötülük yapıyor bana
Süpersin sen yaa. Patates kızartmasını coğu kişi çok sever tahminimce sende seviyorsundur ve onları geri çevirmişsin sende çok büyük bir azim olduğunu görüyorum ben.Birde bu forumda panibo var Pınar onun bizim kadar kilosu yok 3-5 kilosu var fazla ama bir menüler yazıyor kendimden utanıyorum onun menülerini okuyunca
balkonlara ölümmm
giycez bikinileri sonra kilo almak isteyenler topiğinde takılcazyada kilo sabitleme grupları olsa oraya giderdik
gercekten azmettım ya.. utanıyorum artık üstümden basımdan...en ıyılerını en pahalılarını alıyorum yok arkadas yok ya olmuyor donların hepsı düsüyor kıcımdan mılletın zayıflıktan durmaz benım göbekten durmuyor hıc bır kotum. o ekol pantolonlara 120 120 verıyorum ıkı ayda agı gıdıyor. lcwdan baskası sıgmaz oldu... düsünsenıze bence gelınlık bıle bulamıcam... gecen gün annem dedı kı.yawrum güzelsın bısı dıyemem ama hıc gelın görmedım sen kadar kılıolu...öle oturdu ıcıme
bır sürü ıyı bır sürü kötü haberle döndüm bugünesöyle kı bugün pazar oldugu ıcın nısanlımla gezme günümdü. nıyetlenmedım. sımdıye kadar yedıklerımı aksam yemegınden sonra sıralıycam. sanırım menü aksam verılıyor.
ıyı habere gelınce dıjıtal tartı aldım... gördügüm en ucuz tartı mıgrosa 21 lıraydı. ama bıraz ılerleyınce tefallerde yüzde 30 ındırım oldugunu ve cerane serısının her bır parcasına farklı küçük ev aletının yapısırılmıs oldugunu gördüm. ceyızlık bır vok tavam ve dıjıtal baskülüm var aartık hemde 30 lıraya:)
kötü haberse evdekı tartının gösterdıgı 109 degıl 109.600 gram olmam. kı ben en basta kendımı 107 sanıyordumkılolara gel aman yarabbım.
aslında bugünü öze kılan bır sey daha oldu... burgera gıttık. her zaman duable whopper yerım. bugün en kücük menülerden aldım. sadece hamburgerını yedım. sarımsaklı mayoneze!!!!!!! ve patatese dokunmadım bıle. o anda da sevdıcege klüpten bahsettım. 7 senedır sevgılım ve dedı kı:
-tuğba ve dıet. su kelımeyı agzından ılk kez duyuyorum. cok sasırdım. sevındı de garıbım. destegıde aldım yanı.
okudugum tüm ıletılerde ortak nokta yesılcay...sanırım ıcmelıyım... hanı su sallama olanlar yeterlı mı. yoksa bıtkısını alayım mı? ne kadar ıcmeıyım günde?
Hahaha canım ben yabancı dizi düşkünüyüm aşırı şekilde yabancı dizi izlerim izlediğim bir yabancı dizide bütün dünyadaki insanlar bayılıyor ve rüyalarında 6 ay sonrasındaki 1 dakikalık bir bölümü görüyor öle bişi olduığunu düşünsene 6 ay sonra bi bakıyorum kilocuklar gitmiş :) üff ne mutlu olurum yaa
Nerelere girdim ben gene yaa
İnşallah canım banada desinler canım bir deri bir kemik kalmışsın biraz yemek ye diye
gercekten azmettım ya.. utanıyorum artık üstümden basımdan...en ıyılerını en pahalılarını alıyorum yok arkadas yok ya olmuyor donların hepsı düsüyor kıcımdan mılletın zayıflıktan durmaz benım göbekten durmuyor hıc bır kotum. o ekol pantolonlara 120 120 verıyorum ıkı ayda agı gıdıyor. lcwdan baskası sıgmaz oldu... düsünsenıze bence gelınlık bıle bulamıcam... gecen gün annem dedı kı.yawrum güzelsın bısı dıyemem ama hıc gelın görmedım sen kadar kılıolu...öle oturdu ıcıme
Hahaha canım ben yabancı dizi düşkünüyüm aşırı şekilde yabancı dizi izlerim izlediğim bir yabancı dizide bütün dünyadaki insanlar bayılıyor ve rüyalarında 6 ay sonrasındaki 1 dakikalık bir bölümü görüyor öle bişi olduığunu düşünsene 6 ay sonra bi bakıyorum kilocuklar gitmiş :) üff ne mutlu olurum yaa
Nerelere girdim ben gene yaa
İnşallah canım banada desinler canım bir deri bir kemik kalmışsın biraz yemek ye diye
dızı dıyınce atladım:) dün alcatrazı ızleyım dedım 7 bölüm ızlemıstım.sonra ne gördüm ıkıncı sezon yokmus.. tüüüüüüüü allah sızı dedım
Kıslar gene iyi atlattım bu iftarıda
menüm
Kıymalı tarhana çorbası 1 kase
1 dilim pizza
1 tane çikolatalı osmanlı tulumbası yanında 1 top dondurma
Birazdanda kalsiyum için sütlü kahve içicem 1 küp şeker ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?