Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

600 gram nedir canım üzülme ona ya.
Hayırlı olsun tartın inşallah iyi arkadaş olursunuz ben tartımla ramazana kadar çok iyi anlaşıyordum canım benim o :) ama ramazan başladığından beri kötülük yapıyor bana

İnşallah ya 1 dilimle kalkarım gibime geliyor ama bilemicem bütün gücümü kullanıcam 2. dilimi yememek için şans dile bana :)

haydi bismillah de öyle başla yemeğe :) 1dilim az doymazsın sonra gece yersin daha fena dilimler ne kadar bilmiyorum ama doyacak kadar yavaş yavaş ye o zaman birşey olmaz
haydi iyi şanslar sana

Önümüzde uzun süre var canım haklısın kışın kilolar pek fark edilmiyor diğer yaza kadar daha 1 yıl var balkonlar olmadan bikinileri giyicez inşallah :)

Önümüzde uzun süre var canım haklısın kışın kilolar pek fark edilmiyor diğer yaza kadar daha 1 yıl var balkonlar olmadan bikinileri giyicez inşallah :)

balkonlara ölümmm
giycez bikinileri sonra kilo almak isteyenler topiğinde takılcaz yada kilo sabitleme grupları olsa oraya giderdik

Süpersin sen yaa. Patates kızartmasını coğu kişi çok sever tahminimce sende seviyorsundur ve onları geri çevirmişsin sende çok büyük bir azim olduğunu görüyorum ben.Birde bu forumda panibo var Pınar onun bizim kadar kilosu yok 3-5 kilosu var fazla ama bir menüler yazıyor kendimden utanıyorum onun menülerini okuyunca

aslında ramazanda hareketsızlık bence asıl nedenı. düsününce normal günde yedıklerımı toplasam bır cuval eder ama ramazanda sahurda bısı yemıyorum desem yerıdır. ıftarda ancak bır poset eder. arısto mantıgı düsünürsek yanlıs nerde? aclıgın verdıgı enerjısızlıkte sanırım. resmen garfıelde dönüsüyorum. tıfıl bısı oluyorum. evımız dubleks normalde dakkada ıner cıkarım kı dersanede calısıyorum ben. bılırsınız dersane ögretmenlerını zıpzıpzıp bır orda bı burda. ama ramazanda ıcıme garfıeld kacıyor

gercekten azmettım ya.. utanıyorum artık üstümden basımdan...en ıyılerını en pahalılarını alıyorum yok arkadas yok ya olmuyor donların hepsı düsüyor kıcımdan mılletın zayıflıktan durmaz benım göbekten durmuyor hıc bır kotum. o ekol pantolonlara 120 120 verıyorum ıkı ayda agı gıdıyor. lcwdan baskası sıgmaz oldu... düsünsenıze bence gelınlık bıle bulamıcam... gecen gün annem dedı kı.yawrum güzelsın bısı dıyemem ama hıc gelın görmedım sen kadar kılıolu...öle oturdu ıcıme

balkonlara ölümmm
giycez bikinileri sonra kilo almak isteyenler topiğinde takılcaz yada kilo sabitleme grupları olsa oraya giderdik

Hahaha canım ben yabancı dizi düşkünüyüm aşırı şekilde yabancı dizi izlerim izlediğim bir yabancı dizide bütün dünyadaki insanlar bayılıyor ve rüyalarında 6 ay sonrasındaki 1 dakikalık bir bölümü görüyor öle bişi olduığunu düşünsene 6 ay sonra bi bakıyorum kilocuklar gitmiş :) üff ne mutlu olurum yaa

Nerelere girdim ben gene yaa

İnşallah canım banada desinler canım bir deri bir kemik kalmışsın biraz yemek ye diye

Canım bak git annene deki zayıflıcam ben mayısa kadar. Hem bölelikle diyetini bozmak istediğinde o annene söylediğin söz aklına gelir ona karşı sorumluluk hissedersin.

Kızlar ben sporumu yapmaya gidiyordum saati yeni gördüm biraz geç kalmışım İyi günler hepinizi öptüm

akşam topluca yazınca yorum yapmak daha kolay oluyor canım dijital tartı almana çok sevindim çünkü gramı gramına bilmek her zaman daha iyi
fazla çıkmış ol zararı yok bundan sonra fazlalıkların hepsi gidecek çünkü sen yeter ki kararlı ol

hamburgerler diyette pek olmuyor canım biliyorsundur mayonez ve patatesini yememişsin valla bravo ben çok severim o yüzden önünden bile geçmiyorum kokusu gelir diye

okudugum tüm ıletılerde ortak nokta yesılcay...sanırım ıcmelıyım... hanı su sallama olanlar yeterlı mı. yoksa bıtkısını alayım mı? ne kadar ıcmeıyım günde?

yeşilçayı günde 1-2 kupa içiyordum ramazan diye bıraktım çünkü ödem attırıcı baş ağrısı yapabilir diye düşündüm
sallama da olur ben aktardan açık almıştım onu demliyordum yeri gelmişken yeşil çayı kaynar suyla demlemek yerine kaynar suyu 1-2 dk beklettikten sonra ilave etmek gerekirmiş söyliyim dedim

dızı dıyınce atladım:) dün alcatrazı ızleyım dedım 7 bölüm ızlemıstım.sonra ne gördüm ıkıncı sezon yokmus.. tüüüüüüüü allah sızı dedım

ay kıyamam gel bakıyım annenin bu sözü sana motivasyon olsun
incecik gelin fotolarını görcez :13:

dızı dıyınce atladım:) dün alcatrazı ızleyım dedım 7 bölüm ızlemıstım.sonra ne gördüm ıkıncı sezon yokmus.. tüüüüüüüü allah sızı dedım

bende izlerim yabancı dizileri game of the thrones'u bayıla bayıla izliyordum yeni sezonu taaa ilk bahardaymış bu nasıl bir aradır arkadaş
alcatrazı duymamıştım bir bakayım evde boş boş oturuyom zaten

bende gideyim sofra kurmaya yardım edeyim hadi görüşürüz iftardan sonra
he bide tuğbacım bugün mesaj sayını bildirirsin her gün liste yapıyorum seni de yazıcam listemize

bugünkı menüm

sabah salatalık domates

öğlen..hamburger ıcetea( kı evde nasıl yapılır sekersız ögrenmem lazım zıra tam bır bagımlıyım)

aksam...bır tabak patlıcan yemegı. ıkı parca pıde. lımonata...

ılerleyen saatlerde de karpuz yeme planım var

Kıslar gene iyi atlattım bu iftarıda
menüm
Kıymalı tarhana çorbası 1 kase
1 dilim pizza
1 tane çikolatalı osmanlı tulumbası yanında 1 top dondurma

Birazdanda kalsiyum için sütlü kahve içicem 1 küp şeker ile

bende pızza ne oldu dıye merak ıcerısındeydım yazacak yer arıyordum:) masallah valla..tek bır dılım he.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…