akşam topluca yazınca yorum yapmak daha kolay oluyor canımdijital tartı almana çok sevindim çünkü gramı gramına bilmek her zaman daha iyi
fazla çıkmış ol zararı yok bundan sonra fazlalıkların hepsi gidecek çünkü sen yeter ki kararlı ol
hamburgerler diyette pek olmuyor canım biliyorsundur mayonez ve patatesini yememişsin valla bravoben çok severim o yüzden önünden bile geçmiyorum kokusu gelir diye
yeşilçayı günde 1-2 kupa içiyordum ramazan diye bıraktım çünkü ödem attırıcı baş ağrısı yapabilir diye düşündüm
sallama da olur ben aktardan açık almıştım onu demliyordum yeri gelmişken yeşil çayı kaynar suyla demlemek yerine kaynar suyu 1-2 dk beklettikten sonra ilave etmek gerekirmiş söyliyim dedim
bugünkı menüm
sabah salatalık domates
öğlen..hamburger ıcetea( kı evde nasıl yapılır sekersız ögrenmem lazım zıra tam bır bagımlıyım)
aksam...bır tabak patlıcan yemegı. ıkı parca pıde. lımonata...
ılerleyen saatlerde de karpuz yeme planım var
topıgı nerden begenıcem bulamadımve mesajları saymanın yolu yok sanırım dımı. burdan sayıcam tek tek. topıgı begenebılsem hanı kısayol gıbı bısı olsa...zıra ben en bastn dıyet gurupları vss böyle gırebılıyoum buraya:)
Çok güzel canım fast food kötü olmuş ama sonuçta öğlen yemişsin iyi gene.
Limonata senmi yaptın ? eğer hazır aldıysan canım şeker deposu o ya onun yerine meyveli soda tercih et bence 100 ml meyveli soda 6 kcal limanota ise 100 ml 45-55 kcal dır.
Birde canım çok az öğün yapıyorsun oruç tutmadığın günlerde 6 öğün yapmaya çalış hani öğün diyince aklına hemen sofra kurmak yemek felan gelmesin bu sabah öğle akşam yemekleri arasında süt,meyve,fındık-badem,ceviz (abartmadan !),yoğurt gibi şeyler yemen yeterli.Çünkü vücut 3 saatten uzun süre aç kaldığında metabolizma yavaşlıyor o yüzden sık sık az az
pekı örtmenım:):) bugün sahurda da domates flan gecıstırmem lazım. ömrümde ılk kez hamburgerın vıcdanını yaptım ıyı mı:):):)
mesaj sayım 11...kaydırmadn dogru saydıysam..sımdılık hoscakalın
Canım mesajları saymak şöle oluyor saü üstte hoş geldinizin yanında caramio yazıyordur ona girdiğinde ordan my activity orada hepsinin yanında caramio olucak sayfanın ortalarında ona tıkladığında Bugun yazanları topla.Eğer başka gruplarada bir şeyler yazdıysan 8. takıma diye olanları topla sadece
Çok güzel canım fast food kötü olmuş ama sonuçta öğlen yemişsin iyi gene.
Limonata senmi yaptın ? eğer hazır aldıysan canım şeker deposu o ya onun yerine meyveli soda tercih et bence 100 ml meyveli soda 6 kcal limanota ise 100 ml 45-55 kcal dır.
Birde canım çok az öğün yapıyorsun oruç tutmadığın günlerde 6 öğün yapmaya çalış hani öğün diyince aklına hemen sofra kurmak yemek felan gelmesin bu sabah öğle akşam yemekleri arasında süt,meyve,fındık-badem,ceviz (abartmadan !),yoğurt gibi şeyler yemen yeterli.Çünkü vücut 3 saatten uzun süre aç kaldığında metabolizma yavaşlıyor o yüzden sık sık az az
pekı örtmenım:):) bugün sahurda da domates flan gecıstırmem lazım. ömrümde ılk kez hamburgerın vıcdanını yaptım ıyı mı:):):)
mesaj sayım 11...kaydırmadn dogru saydıysam..sımdılık hoscakalın
Görüşürük canım iyi akşamlar...
bugünkı menüm
sabah salatalık domates
öğlen..hamburger ıcetea( kı evde nasıl yapılır sekersız ögrenmem lazım zıra tam bır bagımlıyım)
aksam...bır tabak patlıcan yemegı. ıkı parca pıde. lımonata...
ılerleyen saatlerde de karpuz yeme planım var
sızın yorumlarınızıda eklemış. o zaman daha fazla oluyor. hepsını saymalıyım dımı?
Kıslar gene iyi atlattım bu iftarıda
menüm
Kıymalı tarhana çorbası 1 kase
1 dilim pizza
1 tane çikolatalı osmanlı tulumbası yanında 1 top dondurma
Birazdanda kalsiyum için sütlü kahve içicem 1 küp şeker ile
1 dilimle atlatmışsın bende tatlıya dayanamıyorum ya
bende pızza ne oldu dıye merak ıcerısındeydım yazacak yer arıyordum:) masallah valla..tek bır dılım he.
bugünkü menüm
sahur:2 dilim tam buğday ekmeği, ekşimikli biber,1 yumurta, peynir, domates-salatalık, şekersiz çay
iftar: 1 dilim ekmek,1 kase mercimek çorbası, 1 küçük karnıyarık, 3 kaşık mantı, 2 dilim karpuz, biraz yoğurt, biraz salata
Tatlı yemezsem o gün kendime gelemiyorum canım akşama kadar yaaillaki ufakta olsa yemem lazım yoksa kendimi bayılıcak gibi hissediyorum 90 kiloyu taşıyorum sonuçta enerji lazım dimi :=)
ne kadar kendinle barışıksın ramazan oruç tutuyoruz o yüzden kıyamıyorum kimseye kendime de
ama sonra cısssyedirtmem
Melike korkarak soruyorum
O mantının üstünde tereyağı yoktu değilmi ???
tereyağı değil margarin erittiydik ama ben yağsız yerinden almaya çalıştım
Bir Haftadır şu forumdayım ama hala şu simgeleri koymayı bulamadım ezberemi biliyorsunuz kodlarını anlamadımki bir deniyeyim
RAMAZANI GEÇTİKTEN SONRA EMRİNDEYİM KOMUTANIM !
bugünkü menüm
sahur:2 dilim tam buğday ekmeği, ekşimikli biber,1 yumurta, peynir, domates-salatalık, şekersiz çay
iftar: 1 dilim ekmek,1 kase mercimek çorbası, 1 küçük karnıyarık, 3 kaşık mantı, 2 dilim karpuz, biraz yoğurt, biraz salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?