Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

topıgı nerden begenıcem bulamadım ve mesajları saymanın yolu yok sanırım dımı. burdan sayıcam tek tek. topıgı begenebılsem hanı kısayol gıbı bısı olsa...zıra ben en bastn dıyet gurupları vss böyle gırebılıyoum buraya:)

Çok güzel canım fast food kötü olmuş ama sonuçta öğlen yemişsin iyi gene.
Limonata senmi yaptın ? eğer hazır aldıysan canım şeker deposu o ya onun yerine meyveli soda tercih et bence 100 ml meyveli soda 6 kcal limanota ise 100 ml 45-55 kcal dır.

Birde canım çok az öğün yapıyorsun oruç tutmadığın günlerde 6 öğün yapmaya çalış hani öğün diyince aklına hemen sofra kurmak yemek felan gelmesin bu sabah öğle akşam yemekleri arasında süt,meyve,fındık-badem,ceviz (abartmadan !),yoğurt gibi şeyler yemen yeterli.Çünkü vücut 3 saatten uzun süre aç kaldığında metabolizma yavaşlıyor o yüzden sık sık az az yemek lazım.

Canım mesajları saymak şöle oluyor saü üstte hoş geldinizin yanında caramio yazıyordur ona girdiğinde ordan my activity orada hepsinin yanında caramio olucak sayfanın ortalarında ona tıkladığında Bugun yazanları topla.Eğer başka gruplarada bir şeyler yazdıysan 8. takıma diye olanları topla sadece

sızın yorumlarınızıda eklemış. o zaman daha fazla oluyor. hepsını saymalıyım dımı?

afiyet olsun yarın daha güzel olacak inşallah gerçi şimdi de iyi sabahın çok az
hamburger için vicdan yapman çok güzel demek ki burası işe yarıyor

1 dilimle atlatmışsın bende tatlıya dayanamıyorum ya

1 dilimle atlatmışsın bende tatlıya dayanamıyorum ya

Tatlı yemezsem o gün kendime gelemiyorum canım akşama kadar yaa illaki ufakta olsa yemem lazım yoksa kendimi bayılıcak gibi hissediyorum 90 kiloyu taşıyorum sonuçta enerji lazım dimi :=)

bugünkü menüm
sahur:2 dilim tam buğday ekmeği, ekşimikli biber,1 yumurta, peynir, domates-salatalık, şekersiz çay
iftar: 1 dilim ekmek,1 kase mercimek çorbası, 1 küçük karnıyarık, 3 kaşık mantı, 2 dilim karpuz, biraz yoğurt, biraz salata

Melike korkarak soruyorum
O mantının üstünde tereyağı yoktu değilmi ???

Tatlı yemezsem o gün kendime gelemiyorum canım akşama kadar yaa illaki ufakta olsa yemem lazım yoksa kendimi bayılıcak gibi hissediyorum 90 kiloyu taşıyorum sonuçta enerji lazım dimi :=)

ne kadar kendinle barışıksın ramazan oruç tutuyoruz o yüzden kıyamıyorum kimseye kendime de
ama sonra cısss yedirtmem

ne kadar kendinle barışıksın ramazan oruç tutuyoruz o yüzden kıyamıyorum kimseye kendime de
ama sonra cısss yedirtmem

Bir Haftadır şu forumdayım ama hala şu simgeleri koymayı bulamadım ezberemi biliyorsunuz kodlarını anlamadımki bir deniyeyim

RAMAZANI GEÇTİKTEN SONRA EMRİNDEYİM KOMUTANIM !

Bir Haftadır şu forumdayım ama hala şu simgeleri koymayı bulamadım ezberemi biliyorsunuz kodlarını anlamadımki bir deniyeyim

RAMAZANI GEÇTİKTEN SONRA EMRİNDEYİM KOMUTANIM !

yok anacım ezbere bilinmez bak olmuş seninki de
[Fazlası] diyo ya oraya tıkla orada daha güzelleri var bu da favorim benim

afiyett olsunn kaptancım....
ekşimikli biber ne bu arada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…