yok anacım ezbere bilinmez bak olmuş seninki de
[Fazlası] diyo ya oraya tıkla orada daha güzelleri var bu da favorim benim
bugünkı menüm
sabah salatalık domates
öğlen..hamburger ıcetea( kı evde nasıl yapılır sekersız ögrenmem lazım zıra tam bır bagımlıyım)
aksam...bır tabak patlıcan yemegı. ıkı parca pıde. lımonata...
ılerleyen saatlerde de karpuz yeme planım var
Kıslar gene iyi atlattım bu iftarıda
menüm
Kıymalı tarhana çorbası 1 kase
1 dilim pizza
1 tane çikolatalı osmanlı tulumbası yanında 1 top dondurma
Birazdanda kalsiyum için sütlü kahve içicem 1 küp şeker ile
Gözlerimde bir problemmi var acaba diye ctrl + f ile aratıyorum gene yok fazlası
Ben rasgele kod girerim ne çıkarsa
hemide osmanlı tulumbası vayy vayy..nazcımm tebrik ediyom seni 1 dilim pizzanın hakkını verdin
Süpersin sen yaa. Patates kızartmasını coğu kişi çok sever tahminimce sende seviyorsundur ve onları geri çevirmişsin sende çok büyük bir azim olduğunu görüyorum ben.Birde bu forumda panibo var Pınar onun bizim kadar kilosu yok 3-5 kilosu var fazla ama bir menüler yazıyor kendimden utanıyorum onun menülerini okuyunca
afiyett olsunn kaptancım....
ekşimikli biber ne bu arada..
bugünkü menüm
sahur:2 dilim tam buğday ekmeği, ekşimikli biber,1 yumurta, peynir, domates-salatalık, şekersiz çay
iftar: 1 dilim ekmek,1 kase mercimek çorbası, 1 küçük karnıyarık, 3 kaşık mantı, 2 dilim karpuz, biraz yoğurt, biraz salata
biberleri doğrayıp kavuruyoruz sonra ekşimiği(çökeleği) katıyoruz ekşimik eriyene kadar pişiriyoruz
eriyor derken kendini salıyor biraz o
kahvaltılık güzel oluyor
benim menü:
sahur: 2 bardak çay
1 tane tost
ve yanında kahvaltılık şeyler tükettim...
bolca su.
iftar: 1 kase şehriye çorbaı
4 kaşık türlü 4 kasık pilav
7-8 parca karpuz...
benim menü:
1 tane tost
bolca su.
7-8 parca karpuz...
benim menü:
1 tane tost
bolca su.
7-8 parca karpuz...
sahur : 2 kıymalı börek, domates, salatalık, peynir avuç içi kadar pide ve şekersiz çay
iftar : 1 tabak köy ekmekli tarhana çorbası, 2-3 parça domates sosla kavrulmuş et, 2 kaşık patates püresi arkasından biraz karpuz
Canım 3 gündür pilav tüketiyorsun yanlış hatırlamıyorssam en azından yarın yeme
Onun dışında harika
sahur : 2 kıymalı börek, domates, salatalık, peynir avuç içi kadar pide ve şekersiz çay
iftar : 1 tabak köy ekmekli tarhana çorbası, 2-3 parça domates sosla kavrulmuş et, 2 kaşık patates püresi arkasından biraz karpuz
bgn iftarda süperdim corbamı bitirdim tabagımı ekmekle temizleyip eşimin ağzına verdim onusırf ekmek yememek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?