Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

yok anacım ezbere bilinmez bak olmuş seninki de
[Fazlası] diyo ya oraya tıkla orada daha güzelleri var bu da favorim benim

Gözlerimde bir problemmi var acaba diye ctrl + f ile aratıyorum gene yok fazlası
Ben rasgele kod girerim ne çıkarsa

hamburgere hayır denmez ama yaww..
neyse moda girmeye basladın bak sende bu bile süper...

hemide osmanlı tulumbası vayy vayy..nazcımm tebrik ediyom seni 1 dilim pizzanın hakkını verdin

Gözlerimde bir problemmi var acaba diye ctrl + f ile aratıyorum gene yok fazlası
Ben rasgele kod girerim ne çıkarsa

şimdi mesaj yazıyoruz ya altta suratlar falan var o suratların altında yazıyor ona tıklayınca bir sürü açılıyor
neyse sen kafana göre bir sayı gir o daha güzel olur bakınız :18:

kuzum niye utanıyonn...herkes bünyeye göre yiyor...emin ol yeme konusunda senden beterim son 1 haftada silkindim diyebilirim...bende sendeki azime hayranım ve azimli insanlara gıpta etmisimdir hep..

dolu dolu ve dengeli bir menü olmuş canım afiyet olsun

benim menü:
sahur: 2 bardak çay
1 tane tost
ve yanında kahvaltılık şeyler tükettim...
bolca su.
iftar: 1 kase şehriye çorbaı
4 kaşık türlü 4 kasık pilav
7-8 parca karpuz...

bgn iftarda süperdim corbamı bitirdim tabagımı ekmekle temizleyip eşimin ağzına verdim onu sırf ekmek yememek için

sahur : 2 kıymalı börek, domates, salatalık, peynir avuç içi kadar pide ve şekersiz çay

iftar : 1 tabak köy ekmekli tarhana çorbası, 2-3 parça domates sosla kavrulmuş et, 2 kaşık patates püresi arkasından biraz karpuz

benim menü:
sahur: 2 bardak çay
1 tane tost
ve yanında kahvaltılık şeyler tükettim...
bolca su.
iftar: 1 kase şehriye çorbaı
4 kaşık türlü 4 kasık pilav
7-8 parca karpuz...

Canım 3 gündür pilav tüketiyorsun yanlış hatırlamıyorssam en azından yarın yeme
Onun dışında harika

kaptan yardımcım menün çeşitli ve güzelmiş

Çok güzel canım böreklerin boyutu nasıl bilmiyorum ama sahur için 2 tane çok olmamışmı sanki
Bu arada ben Naz biz tanışamadık sanırım yada ben hatırlamıyorum hatırlamıyorsam kusura bakma
İsmini tekrar teşrif edermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…