Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

benim bütün derdim ekmekle vallahi...erzurumdaki tek güzel şey diyebilirim
onu tamamen cıkarmalıyım hayattan tadını unutmaya razıyım...üniversitede de böyle bir dönem ekmek ve koladan kilo almıstım ben...

biz iki kişiyizyaa elim bol benim sanırım fazla yapıyorum artıyo..ama bgn bitti cok şükür...

Ah eski ben olucaktım bir prinç pilavı bir patates püresi birde domates soslu et üff limit yok çatlayana kadar yiyebilirdim
Eşinle 3 günde bitiremediğinizi 2 günde tek başıma talan edebilirdim yani =)

ben hep kiloluydum da bir ara bal-kaymak-ekmeğe dadanmıştım çok fena ondan sonra bu siteye üye oldum yoksa daha yiyordum

Ah eski ben olucaktım bir prinç pilavı bir patates püresi birde domates soslu et üff limit yok çatlayana kadar yiyebilirdim
Eşinle 3 günde bitiremediğinizi 2 günde tek başıma talan edebilirdim yani =)

kuzum benim yaaa mıncıklamak istiyorum seni....yaa çok iyi geldiniz bana kızlar ben okadar durgundumki su erzuruma geldigimden beri arkadas ortamımda pek yok..valla arkadas oldunuz siz bana...

Kappy spor sürelerini her gün yazmaya başlasakmı günlük mesaj sayısı bildirimi şeklinde mesela

bak ben hiç tatlı yemitom canınız istemesin diye...ama yarın yerim sanırım evlilik yıldönümümüz var dışarı çıkcaz...

OO ilk yıl dönümü çok özel olurmuş derler bence büyük sürprizlere hazırlıklı ol

yaa dimi inşallaaahhh ...sürprizleri sever benim kocam ama hadi bakalım görecegizzz..
darıı sizlere insallahh tabii önce işiniz..

Kappy spor sürelerini her gün yazmaya başlasakmı günlük mesaj sayısı bildirimi şeklinde mesela

tamam kızlar o zaman başlayalım bence süper olur

Kaptanımızdan onay gelsin ona kolaylık olur ben tutarım listeyi
sonra her pazartesi açıklarız sonuçları

naz seni alnının ortasından şakkadanak öpmek istiyorum çok sağol bana yardım etmiş olursun:13:
o zaman bu geceden başlıyoruz pazartesiye kadar 1 hafta olur süper

Yarın bildirmeye başlayalım tam pazartesi açıklansın kafam karıştı bir an

Pınar yarın ton balıklı makarna yiyecem iftarda çok heyecanlıyım içim kıpır kıpır

bugünden planladın dimek...vallaa canım istedi bak şimdi..salata gibi yapıyom bazen onu ben...üniversitede ev arkadasımla aklına gelen her saatte yapardık biz 1 leğen önümüze alıppp löp löp götürürdük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…