Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bence cuma günleri liste yapalım çünkü o gün bildirim günü olduğu için üyelere tek tek yorum yaparken spor listesine de bakarız daha güzel olur

Sen ne diyorsun ben 1 hafta önceden yapıyorum planını haftada 1 gün ödül günü misali yiyorum süper bir şey ya

Sen ne diyorsun ben 1 hafta önceden yapıyorum planını haftada 1 gün ödül günü misali yiyorum süper bir şey ya

süper olan sensin nazcımm vallaa...

hayır değil profiline girip baktım diyet gruplarından da değil anlamadım

evet banada isim yabancı geldi çünkü paylaşıp kaçıvermiş

bence cuma günleri liste yapalım çünkü o gün bildirim günü olduğu için üyelere tek tek yorum yaparken spor listesine de bakarız daha güzel olur

c.tesi den başlayalım o zaman bugün ve dün ne kadar spor yaptığımızı yazalım cumaya tam 7 oluyor YADA haftaya başlayalım hatırlıyamayız dün ne kadar spor yaptığımızı diyorsanız

vallaa bana heryol uyar kızlar ne karar verirseniz..

kafam durdu galiba c.tesiden olunca 6 oluyor Önümüzdeki cuma başlarız kaç dakika spor yaptığımızı yazmaya Diğer cumada kilo durumlarıyla birlikte yazarız sayfada

c.tesi den başlayalım o zaman bugün ve dün ne kadar spor yaptığımızı yazalım cumaya tam 7 oluyor YADA haftaya başlayalım hatırlıyamayız dün ne kadar spor yaptığımızı diyorsanız

haftaya kalmasın bugünden başlayalım
hatırlayamayanlar olursa da sorun değil 5-6 günün yorumu yapılır
bak şimdi şöyle yapıcaz cuma gününden itibaren listeyi tutmaya başlıcaksın bir dahaki perşembeye biticek
ama bu hafta için pazardan başlayalım o kadarda sorun değil birkaç gün eksik olsun

Son düzenleme:
naz bir önceki mesajıma birşeyler ekledim okursun
cuma-ctesi-pazar günleri yaptığı sporu hatırlayanlar varsa yazsın hatırlamıyorsanız da sorun değil haftaya tam olur
benim daha hiç sporum yok

naz bir önceki mesajıma birşeyler ekledim okursun
cuma-ctesi-pazar günleri yaptığı sporu hatırlayanlar varsa yazsın hatırlamıyorsanız da sorun değil haftaya tam olur
benim daha hiç sporum yok

Kaptan (inşallah o kızgınlık simgesidir bu )
Sen yapmazsan biz napalım sen yap bize örnek ol olmuyor ama böle bak yarından başlıosun yapmaya o kadar !
fazla sertmi olduki =)

ben gideyim de leslie yapayımtamam ya gidip yapıyoruz
mesaj sayım da 50 görüldüğü üzere hadi iyi geceler kızlar duş alır yatarım artık

bende sanırım gelemem tekrar kuzular sabah mesaim var...sahuru yapar yatarım snaırım..hayırlı sahurlar herkese..hoşcakalın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…