Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kuzum cumada 15 dk bisiklet var ama sanırım yüryüş falan yok.
..günde 15 dk yapıyom cünkü...
iyi geceler...
mesaj sayım 27

leslie yaptım da geldim kızlaaar bakıyorum kimse kalmamış yine hepiniz uyuyorsunuz :)

mesaj sayım 7 oldu, kirazımı yedim sporumu da yaptım 1.5 lt suyumu da içtim sahur hazırlıkları başlasın artık

Günaydın kızlar kimse gelmemiş gerçi

Kızlar bir şey sorucam evime spor aleti almak istiyorum ama 2 seçenek arasında kaldım fikri olan yazabilirmi lütfen
1-Eliptik bisiklet
2-Kürek çekme aleti

Maddi olarak 2 side aynı yer olarak problemim yok 2 sinide eve sığdırabilirim rahatça
Hiç kullanmadım 2 sinide spor salonuna giden kullanan yada evinde kullanan varsa lütfen yardımcı olsun bana :)

leslie yaptım da geldim kızlaaar bakıyorum kimse kalmamış yine hepiniz uyuyorsunuz :)

Canım Haftalık spor dakika sayımı yapıyoruz cuma acıklıcaz öle bi aktivite yapalım dedik
Cuma-cumartesi-pazar kaç dakika spor yaptığını yazarmısın birde bundan sonra her gün mesaj sayını bildirir gibi yazarmısın şu kadar spor yaptım diye.
Hatırlamıyorsan önceki günleri problem değil.

Günaydın kızlar kimse gelmemiş gerçi

Kızlar bir şey sorucam evime spor aleti almak istiyorum ama 2 seçenek arasında kaldım fikri olan yazabilirmi lütfen
1-Eliptik bisiklet
2-Kürek çekme aleti

Maddi olarak 2 side aynı yer olarak problemim yok 2 sinide eve sığdırabilirim rahatça
Hiç kullanmadım 2 sinide spor salonuna giden kullanan yada evinde kullanan varsa lütfen yardımcı olsun bana :)

İşte geldim burdayııımmm,kızlarrr tatil bittihepinizi çoook özledim ben tamda kaldığım yerden hızle devaaammm diyorummm:))))

ben yokken yeni arkadaşlar katılmş aramızaaaa hoşgelmişleeerrr topiğimiz bi canlanmış süper olmuş kızlaarrr:)))

Butun gecmisi tek tek okuyup tik koydum ama tam cevap verecektim telefondan baglandigim icin hic biri cikmadiiii
Neyse aksam cevaP veririm

Dünkü iftarim:

1 hurma
2 kasik et sote
Cacik
Bir parca pide

Ara
1 dilim pudingli mozaik pasta

Kizlar bana bisey oldu iftarda ve sahurda hic bisey yiyemiyorum.
Sevinsem mi üzülsem mi anlamadim :/

Hakikaten canımya bu kadar yiyecekle durabiliomusun ?

spor aletım yok ıp mı atlasam kı napsak kı evde. yürüyüs desen belkı olabılır ama muhtesem sıcak orucla bırlesınce nolur bılmıyorum. bı durum daha var kı dün ac karna 109.6ydım sımdı 108.9 bu ıyıye mı ısaret:)

Canım bir günde 600 gr vermen imkanıza yakın. Şöyle düşün 1 kilo 7000 kalori sen 600 gr vermişsin ortak hesap 500 gr dan 3500 kalori diyelim. Bir günde 3500 kalori verebilirsin ama hiç bir şey yememiş olman spor yapmış felan olman lazım.
Dün mesela 1500 kalori almış olsan yarım kilo vermek için 3500 kalori vermen gerekiyor 2 si 5000 kalori ediyor.Günde 5000 kaloriyi kas oranı yüksek sporcular anca yakabiliyor.

Uzun lafın kısası her tartıldığında aynı kıyafetlerle yada kıyafetsiz wc den çıktıktan sonra tartılki bölece vücudun tuttugu suyu felan atmış olsun.
Ama bak 108.9 kiloymuşsun vücudunda su varmış :):) 109.6 değilmişsin harika bir şey bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…