Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

acıklamaların ıcın cok tsk ederım. kıyafet aynı:) yasasın pıjama özgürlügü: demek kı 109 falanım..su harıc. sevındım buna. bı hafta sonrayı ıple cekıyorum...

acıklamaların ıcın cok tsk ederım. kıyafet aynı:) yasasın pıjama özgürlügü: demek kı 109 falanım..su harıc. sevındım buna. bı hafta sonrayı ıple cekıyorum...

Canım spor yapmıyorsun sanırım desteklenmeli diyet sporla sonra verirsin kilocukları ama derin sarkar ve büyük olasılıkla cerrahi yolla derileri aldırman gerekir ve vücudun dikiş izleriyle dolar.O yüzden sporda yapılmalı diyetle.Yürüyüş yapmak istemiyorsan ip atlıyabilirsin hoplaya zıplaya dans edebilirsin yani yeterki senin nabzını arttırıcak terleticek bir şeyler yap.

Bak aklıma geldi bazı arkadaşlar leslie mi ne diyorlar aletsiz yapılan bir çeşit spor herhalde bende tam bilmiyorum onu yapmaya karar verirsen bilgilendirirler seni herhalde

tabi yazarım canım önce biraz düşünüp hatırlamam gerek bu arada grubumuza yaptığın güzel katkılardan ve özverili çalışmandan dolayı tebrik ederim canım :)

kızlar dışarı çıkıyorum şimdi iftardan sonra görüşmek üzere iyi sohbetler size

hiçbir fikrim yok ikisi hakkındada.

kuzum sen diyetisyenlik oku yaw bu kadar bilgiyee

hoş geldin tatilin inşallah iyi geçmiştir :)
geçen hafta katıldım ben buraya adım naz

merhaba nazcııım hoşbulduk tatlım ben sude:)
tatilim çok güzeldi canım da dönüşü hüsran oldu birasgüneşte fazla kalmışııım sanırııımmm tüm gün hareketsiz yattım bugün ancak toparlayabldiiim kendimi

hosgeldinnnnn tatlim özledim valla seni neler yaptin anlat bakalim :))
biz tam gaz devam ediyoruz artik sende yavastan baslarsin :):):)

hoşbulduk bitaneeem bende çok özledim sizleri her lokmamda aklımdaydınııızzz((ama tatilde booool spor olmasına rağmen kaçamaklar sürüm olmadı diiiil tabi:26:hemenciik toparlanıyorum ama

tatlım leslie ile 5 mil indirip bilgisayar karşısında yapabilirsin çoook etkili oluyor canıımmm

CANIIIM TEBRİKLER YİNEAMA TATLIM ZORLA BİRAZ KENDİNİ TANSİYONUN FALAN DÜŞER ALLAH KORUSUN

Memnun oldum Sudecim
Yarın inşallah kendini dahada iyi hissedersin :)

tatlım bugün yarım saat yürüdüm. leslıeyı googlede aratım leslıe 500 adım dıye ıngılızce bır vıdeo buldum. 5 6 dk bır sey ama eglencelıydı yoruldumda:) spor arastırmaları yapayım bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…