Canım bir günde 600 gr vermen imkanıza yakın. Şöyle düşün 1 kilo 7000 kalori sen 600 gr vermişsin ortak hesap 500 gr dan 3500 kalori diyelim. Bir günde 3500 kalori verebilirsin ama hiç bir şey yememiş olman spor yapmış felan olman lazım.
Dün mesela 1500 kalori almış olsan yarım kilo vermek için 3500 kalori vermen gerekiyor 2 si 5000 kalori ediyor.Günde 5000 kaloriyi kas oranı yüksek sporcular anca yakabiliyor.
Uzun lafın kısası her tartıldığında aynı kıyafetlerle yada kıyafetsiz wc den çıktıktan sonra tartılki bölece vücudun tuttugu suyu felan atmış olsun.
Ama bak 108.9 kiloymuşsun vücudunda su varmış :):) 109.6 değilmişsin harika bir şey bu
acıklamaların ıcın cok tsk ederım. kıyafet aynı:) yasasın pıjama özgürlügü:demek kı 109 falanım..su harıc. sevındım buna. bı hafta sonrayı ıple cekıyorum...
Canım Haftalık spor dakika sayımı yapıyoruz cuma acıklıcaz öle bi aktivite yapalım dedik
Cuma-cumartesi-pazar kaç dakika spor yaptığını yazarmısın birde bundan sonra her gün mesaj sayını bildirir gibi yazarmısın şu kadar spor yaptım diye.
Hatırlamıyorsan önceki günleri problem değil.
İşte geldim burdayııımmm,kızlarrr tatil bittihepinizi çoook özledim ben tamda kaldığım yerden hızle devaaammm diyorummm:))))
tabi yazarım canım önce biraz düşünüp hatırlamam gerekbu arada grubumuza yaptığın güzel katkılardan ve özverili çalışmandan dolayı tebrik ederim canım :)
Günaydın kızlar kimse gelmemiş gerçi
Kızlar bir şey sorucam evime spor aleti almak istiyorum ama 2 seçenek arasında kaldım fikri olan yazabilirmi lütfen
1-Eliptik bisiklet
2-Kürek çekme aleti
Maddi olarak 2 side aynı yer olarak problemim yok 2 sinide eve sığdırabilirim rahatça
Hiç kullanmadım 2 sinide spor salonuna giden kullanan yada evinde kullanan varsa lütfen yardımcı olsun bana :)
Canım spor yapmıyorsun sanırım desteklenmeli diyet sporla sonra verirsin kilocukları ama derin sarkar ve büyük olasılıkla cerrahi yolla derileri aldırman gerekir ve vücudun dikiş izleriyle dolar.O yüzden sporda yapılmalı diyetle.Yürüyüş yapmak istemiyorsan ip atlıyabilirsin hoplaya zıplaya dans edebilirsin yani yeterki senin nabzını arttırıcak terleticek bir şeyler yap.
Bak aklıma geldi bazı arkadaşlar leslie mi ne diyorlar aletsiz yapılan bir çeşit spor herhalde bende tam bilmiyorum onu yapmaya karar verirsen bilgilendirirler seni herhalde
hoş geldin tatilin inşallah iyi geçmiştir :)
geçen hafta katıldım ben buraya adım naz
hoşgeldin sudeciim seni gördüğüme sevindim tatlım :)nasıl geçti tatilin ?
hosgeldinnnnn tatlim özledim valla seni neler yaptin anlat bakalim :))
biz tam gaz devam ediyoruz artik sende yavastan baslarsin :):):)
spor aletım yokıp mı atlasam kı napsak kı evde. Yürüyüs desen belkı olabılır ama muhtesem sıcak orucla bırlesınce nolur bılmıyorum. Bı durum daha var kı dün ac karna 109.6ydım sımdı 108.9 bu ıyıye mı ısaret:)
slm kızlar nasılsınız...ben yorgunum..mesaideyim öğlen rehaveti çöktü oruçlada birleşince bitkinim şuan..
Butun gecmisi tek tek okuyup tik koydum ama tam cevap verecektim telefondan baglandigim icin hic biri cikmadiiii
Neyse aksam cevaP veririm
Dünkü iftarim:
1 hurma
2 kasik et sote
Cacik
Bir parca pide
Ara
1 dilim pudingli mozaik pasta
Kizlar bana bisey oldu iftarda ve sahurda hic bisey yiyemiyorum.
Sevinsem mi üzülsem mi anlamadim :/
slm kızlar nasılsınız...ben yorgunum..mesaideyim öğlen rehaveti çöktü oruçlada birleşince bitkinim şuan..
kuzum sen diyetisyenlik oku yaw bu kadar bilgiyee
merhaba nazcııım hoşbulduk tatlım ben sude:)
tatilim çok güzeldi canım da dönüşü hüsran oldu birasgüneşte fazla kalmışııım sanırııımmm tüm gün hareketsiz yattım bugün ancak toparlayabldiiim kendimi
Canım spor yapmıyorsun sanırım desteklenmeli diyet sporla sonra verirsin kilocukları ama derin sarkar ve büyük olasılıkla cerrahi yolla derileri aldırman gerekir ve vücudun dikiş izleriyle dolar.O yüzden sporda yapılmalı diyetle.Yürüyüş yapmak istemiyorsan ip atlıyabilirsin hoplaya zıplaya dans edebilirsin yani yeterki senin nabzını arttırıcak terleticek bir şeyler yap.
Bak aklıma geldi bazı arkadaşlar leslie mi ne diyorlar aletsiz yapılan bir çeşit spor herhalde bende tam bilmiyorum onu yapmaya karar verirsen bilgilendirirler seni herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?