Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

yok yok tek değilsin ben de uyuyorum kaptan yardımcısı dediğin böyle aktif olmalı sporuyla menüsüyle ben de hep şişerdim ya bu ramazan kilo vereceğim gibi görünüyor
davetsiz misafir'i izliyordum bende işleri çok iyi valla hem geziyorlar hem yiyorlariftar programı yaptığını bilmiyordum bir bakayım

Dur bakalım Melikem ne çabuk atladın gelinliğe daha yaz tatilimiz var :):):)

Peki canım takip edicem

Güzellik uykumdan kalktım geldim nasılsınız ???

uykucu biz iyiyiz sen nasılsın

Dur bakalım Melikem ne çabuk atladın gelinliğe daha yaz tatilimiz var :):):)

dimi birden çok uçtum pardon biz önce tatile çıkacağız bodruma gidelim
ya ben aslında mardini,antepi o civarları çok merak ediyorum oralara gidelim nerelere girdim ben ya

ya ben aslında mardini,antepi o civarları çok merak ediyorum oralara gidelim nerelere girdim ben ya

İyiyim canım bende sağolasın bırak mardini antepi bi plaja gidelimde sonra gideriz oralara hahaha kocada buluruz sana :):):)

Tamam sevdiğinle evlendiririz kız :):):)

Tamam kaptanım sen beni zayıflattır her yere gideriz dünya kazan biz kepçe

zayıflatcaz seni merak etme şu ramazan da 2 kilo versen süper olcak
ya kendimden nefret ediyorum çok kararsızım bir pantolon aldım aklım diğerinde kaldı ablamla gidip baksam mı bir daha düşünüyorum

ya kendimden nefret ediyorum çok kararsızım bir pantolon aldım aklım diğerinde kaldı ablamla gidip baksam mı bir daha düşünüyorum

Mağzaya uzaklığınız ne kadar bilmemde havalar öğlene göre serinledi canım aklında kalmasın git al ohh :):)

Selam kızlar yaş sormuş biri ben yaş ortalamasını yükselteceğim 28 yaşındayım.
ancak girip okuyabildim. 6 olsada eve gitsem diyorum :)
ben sabah aynı kiloydum yani 62,2 inş. akşama daha hafif çıkarım 2 kg verip duraklama evresine girdiysem çok moralim bozulacak vallahi. eve dolanarak yürüyeyim bari günlük sporuma eklerim

Gülşah buradaki ablalarımdansın en genç benim herhalde 19 yaşındayım :):) Yazışırken abla diye hitap etmicem kusuruma bakma

yapıyor canım çok güzel oluyor hem de, davetsiz misafiri izlemiyordum ben buna denk geldim ve çok sevdim..yemeklerden arada canım özense de idare ediyoruz işte sabah 10 da uyanıcaktım güya saati bile kurdum yine uyumuşum inşallah hepimiz vereceğiz kilo bu ramazanda çok istiyorum :124: tabii canım elimden geldiğince örnek olmaya çalışıyorum bitanemm :13:

işte budur süpersin anne yemeklerini mi özledin ondan mı yemiyordun acep

Annemmmmm doyamam ben onun yemeklerine :)))

Yok o degilde bir ara korktum kndimden yemek yememe hastaligi var ya o daha zor en azindan isteyince kilo verebiliyoruz :)))
Harikasın canım ya müthiş bir menü.
İnşallah bende bir gün bu kadar yiyecekler doyabilirim...

Aaaaa dunyayi yemis gibi hissettim kendimi ama bur anda olmaz yavas yavas azaltmakta fayda var yoksa daha cok yiyorsun :)))
1.3 kilo iyi tabi canım iftardan sonra benimkide fırlıyor yarısı su o yüzden iftardan sonra hiç çıkmamak en iyisi

Kaptanim cuma gunu icin ne zaman tartilalim

Ay tesekkur ederim sayenizde ))

Antep urfa hatay adana gecen sene gittim kesinlikle gezilesi yerler yalniz kilo alip donuyorsun malum kebaplar baklavalar falan :)))

Snde bnm gibi terazi burcu musun yoksa :)))

Canım nolucak bir halleyden üstünde kalorisi yazıyordur 150 kaloridir tahminen hadi olsun 200 kalori =) İnce bir dilim yaş pastanın kalorisi 300 civarı hala bayrak bende yanii

oo 23 yaşsa hiç dertlenme, istediğin kiloya kavuşur, dal gibi de olursun, yeter ki kafana takma ve pozitif ol
hımmmm anladım mezuniyet olayını :) eh o zaman biz de hep beraber çabalayıp buradan mezun olmaya bakalım
aa süper, çok teşekkür ederim! Ben de bugün 3 günde 1 kilo verdiren diyetimi yazacağım, tam bu topiğe uygun oldu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…