bir 500 gramımı yolda bırakıp geldim oh rahatladım
bayıldım bayıldım harika olmuş dilekçim
canım oruçluyken ben de hiç denemedim genelde sahura kadar uyumadığım için gece yarısı yapıyorum sporumu sahurdan önce, ama bugün belki o en ufak leslie videosu varya 500 adım mı neymiş onu denemeyi düşünüyorum bakalım nasıl olacak
tabii kaptancıım sporsuz olur mu yapmayınca vicdanım rahat etmiyor walla, hele ki bu ramazanda kilo almak istemezken, gectiğimiz yıllarda malum hep şişerdim
aha demek 12.30 da uyanan tek ben değilim
takdir edilecek birşey bune kadar güzel bunu düşünmen bende şimdiye kadar geçmiş yıllarıma üzülüyorum yine de bunu 23 yaşında farketmiş olmam iyi
zayıf bir gelin olarak evlenmek istiyorum çünkü ve bu olacak
zazaa,
hiç üzülme canım ya, bak pişmalık duy ve bir daha yapmamaya çalış ama artık üzülmeyi bırak..
zaten inan bana, eğer kafayı rahat bırakmazsan, bu kadar takıp düşünürsen, dünyanın en disiplinli rejimcisi bile olsan beynini bu şekilde yönlendirdiğin sürece asla kilo veremezsin
ben bu konularla ilgili zaman zaman blogumda da yazıyorum,şu an yaptığım diyetin tüm ayrıntıları orada mevcut,arada göz atSmyrnetalya
bugün çok koşuşturmalı geçiyor, eğer fırsatım olursa 3 günde 1 kilo verdiren diyetim var, onu da yazacağım
ama artık şu pişmanlığı bırak ve kendine gel.
Güzellik uykumdan kalktım geldim nasılsınız ???
Dur bakalım Melikem ne çabuk atladın gelinliğe daha yaz tatilimiz var :):):)
uykucu biz iyiyiz sen nasılsın
dimi birden çok uçtumpardon biz önce tatile çıkacağız bodruma gidelim
ya ben aslında mardini,antepi o civarları çok merak ediyorum oralara gidelim nerelere girdim ben ya
İyiyim canım bende sağolasın bırak mardini antepi bi plaja gidelimde sonra gideriz oralara hahaha kocada buluruz sana :):):)
sevgilim var kız benim başım bağlıplaja gidelim önce sonra oradan mardine geçicez banane banane
Tamam sevdiğinle evlendiririz kız :):):)
Tamam kaptanım sen beni zayıflattır her yere gideriz dünya kazan biz kepçe
zayıflatcaz seni merak etme şu ramazan da 2 kilo versen süper olcak
ya kendimden nefret ediyorum çok kararsızım bir pantolon aldım aklım diğerinde kaldı ablamla gidip baksam mı bir daha düşünüyorum
Mağzaya uzaklığınız ne kadar bilmemde havalar öğlene göre serinledi canım aklında kalmasın git al ohh :):)
yakın ya uzak değil pek gidiyorum ben aklımda kalacağına hem bayramlık olur gidip bakayım
yok yok tek değilsin ben de uyuyorumkaptan yardımcısı dediğin böyle aktif olmalı sporuyla menüsüyle ben de hep şişerdim ya bu ramazan kilo vereceğim gibi görünüyor
davetsiz misafir'i izliyordum bende işleri çok iyi valla hem geziyorlar hem yiyorlariftar programı yaptığını bilmiyordum bir bakayım
işte budur süpersinanne yemeklerini mi özledin ondan mı yemiyordun acep
Harikasın canım ya müthiş bir menü.
İnşallah bende bir gün bu kadar yiyecekler doyabilirim...
1.3 kilo iyi tabi canım iftardan sonra benimkide fırlıyor yarısı su o yüzden iftardan sonra hiç çıkmamak en iyisi
bayıldım bayıldım harika olmuş dilekçim
canım oruçluyken ben de hiç denemedim genelde sahura kadar uyumadığım için gece yarısı yapıyorum sporumu sahurdan önce, ama bugün belki o en ufak leslie videosu varya 500 adım mı neymiş onu denemeyi düşünüyorum bakalım nasıl olacak
tabii kaptancıım sporsuz olur mu yapmayınca vicdanım rahat etmiyor walla, hele ki bu ramazanda kilo almak istemezken, gectiğimiz yıllarda malum hep şişerdim
aha demek 12.30 da uyanan tek ben değilim
uykucu biz iyiyiz sen nasılsın
dimi birden çok uçtumpardon biz önce tatile çıkacağız bodruma gidelim
ya ben aslında mardini,antepi o civarları çok merak ediyorum oralara gidelim nerelere girdim ben ya
zayıflatcaz seni merak etme şu ramazan da 2 kilo versen süper olcak
ya kendimden nefret ediyorum çok kararsızım bir pantolon aldım aklım diğerinde kaldı ablamla gidip baksam mı bir daha düşünüyorum
ben 23 yaşındayım ve bekarım canım
hedeflediğin kilonun minimum %80'ine ulaştığında mezun olma hakkın var mesela sen en az 4 kilo verdiğinde mezun olabilirsin sana bir karne hazırlanacak aşağıda verdiğim linkte örnekleri var
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/126756-cuma-zayiflama-yarismasi-mezunlari-36.html
bu arada blogunu sık kullanılanlarıma ekledim şimdi mutlaka okuyacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?