takdir edilecek birşey bune kadar güzel bunu düşünmen bende şimdiye kadar geçmiş yıllarıma üzülüyorum yine de bunu 23 yaşında farketmiş olmam iyi
zayıf bir gelin olarak evlenmek istiyorum çünkü ve bu olacak
Canım nolucak bir halleyden üstünde kalorisi yazıyordur 150 kaloridir tahminen hadi olsun 200 kalori =) İnce bir dilim yaş pastanın kalorisi 300 civarı hala bayrak bende yanii
Gülşah buradaki ablalarımdansın en genç benim herhalde 19 yaşındayım :):) Yazışırken abla diye hitap etmicem kusuruma bakma
Annemmmmm doyamam ben onun yemeklerine :)))
Yok o degilde bir ara korktum kndimden yemek yememe hastaligi var ya o daha zor en azindan isteyince kilo verebiliyoruz :)))
Aaaaa dunyayi yemis gibi hissettim kendimi ama bur anda olmaz yavas yavas azaltmakta fayda var yoksa daha cok yiyorsun :)))
Kaptanim cuma gunu icin ne zaman tartilalim
Ay tesekkur ederim sayenizde))
Antep urfa hatay adana gecen sene gittim kesinlikle gezilesi yerler yalniz kilo alip donuyorsun malum kebaplar baklavalar falan :)))
Snde bnm gibi terazi burcu musun yoksa :)))
Melike,
23 yaş hiçbirşey değil,inan bana her türlü alışkanlığı oturtmak için en güzel yaş!
Diğer arkadaşların da aşağı yukarı yaş ortalaması aynı sanırım, bu hepiniz için geçerli!:)
Ben 35 yaşında hayatıma sporu otutturdum, sağlıklı beslenmeye de bu dönem başladım, yani demek istediğim, hiçbirşey için geç değil!2 yıldır da süper memnunum spor+dengeli beslenme ile yaşamaktan..
Bak şimdiden karar vermişsin zaten zayıf olmaya, kafanda bitirmişsin, böyle devam edersen gerisi gelir zaten..
sevgiler
Peki canım bende çıkayım kimse yokhadi iftardan sonra görüşürüz
şşşt sakın heee
sen üzülme dıye ıkıncııyı mı yesem:):)
Naz gittim ama alamadım zayıflıcam ya küçük bedenini alayım dedim azcık dar olsa bile giyerim dedim yoktu püfff
sen napıyon spor yapcan mı şimdi?
kaçamaklara teşvik etmeyin beni mutfakta nutella gördüm
bugün neler neler yedım günah cıkartalım::) güne sahurla baskadım ama öğledn sonra regl oldugum ıcın orucum bozuldu.
sahur....ufak bır sandvıç kasar ve domateslı
öğleden sonra bır gözleme domates bıber
ara ara bır armut ve mınık elma
halley:)
aksam... mevsım salata yaptım...sanırım oruca alıstı bünyem gözlemeden sonra cok acıkmadım.
Whow nutella var ve yemiyorsun tebrikler Gülşah hanım
slm kızlar nasılsınız...
mutfaga ugramasam benim için çok daha hayırlı olur0 dk leslie yapayım diyorum ama yorgunuuuum.
son raporu yazarken yazayımda mecbur kalıp yapayımama resmen oturdum dizi izliyorum o bitsinde hemde yemek otursun sonra yapar şıp bir duş yatmadan önce öyle yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?