Tuğba gayet güzelmiş menün canım ama çok çok az protein alıyorsun canım
Baklagiller-et türleri-yumurta ve süt ürünleri bunlardanda tüketmelisin canım proteinler kaslarımızı korur kilo verirken yağlardan vermemiz açısından :):)
gecen aylarda gut olma rıskıyle karsı karsıya kaldıgım ıcın bır ay tamamen proteını kesmıstım...sımdılerde de sadece et yıyorum proteın namına. mantar süt bır cok baklıyat
peynır yumurta yememeye dıkkat edıyorum
sahurda:yarım gözleme kendi yapımım 1 bardak cay
epeyce su..
iftar:1 dolma biber 1 kase mercimek corbası..
su içiyorum habire...
Bugünkü menüm
1 küçük kase kadar makarna (yağsız)
50 gr ton balığı (yağı süzülmüş)
5-6 yemek kaşığı kuru fasulye yarım dilim çavdar ekmeği
1 küçük kutu hazır puding (125 kalori)
nazzz inananamıyorum..süper bu...
Annemmmmm doyamam ben onun yemeklerine :)))
Yok o degilde bir ara korktum kndimden yemek yememe hastaligi var ya o daha zor en azindan isteyince kilo verebiliyoruz :)))
Aaaaa dunyayi yemis gibi hissettim kendimi ama bur anda olmaz yavas yavas azaltmakta fayda var yoksa daha cok yiyorsun :)))
Kaptanim cuma gunu icin ne zaman tartilalim
Ay tesekkur ederim sayenizde))
Antep urfa hatay adana gecen sene gittim kesinlikle gezilesi yerler yalniz kilo alip donuyorsun malum kebaplar baklavalar falan :)))
Snde bnm gibi terazi burcu musun yoksa :)))
bugün neler neler yedım günah cıkartalım::) güne sahurla baskadım ama öğledn sonra regl oldugum ıcın orucum bozuldu.
sahur....ufak bır sandvıç kasar ve domateslı
öğleden sonra bır gözleme domates bıber
ara ara bır armut ve mınık elma
halley:)
aksam... mevsım salata yaptım...sanırım oruca alıstı bünyem gözlemeden sonra cok acıkmadım.
sahurda:yarım gözleme kendi yapımım 1 bardak cay
epeyce su..
iftar:1 dolma biber 1 kase mercimek corbası..
su içiyorum habire...
aslında evlenmeden öncede birseyler yapmayı severdim denemeyi falan..ama evlendikten sonra daha cok denemeye yapmaya basladım eşimde hayır demiyor yaptıgıma bazen beceremesemde yiyor sagolsun....mesela kekten anlamıyorum hiç...ya kalıba yapısıyo ya kalıptan cıkıyo kabarmıyo yada tam pişmiyo
sahur : 1 küçük yufkadan (yufkayı ananem açtı ve saçta kavurduk ramazan için) yapılmış kıymalı börek yanında şekersiz çay ve az peynir
bol su ve birkaç dilim kavun
iftar : 1 tabak köy ekmekli tarhana çorbası, 1 hurma, 2 zeytin ve sirkeli biber
2 kaşık kadar dünden kalan karnıyarık
2 kepçe kadar yoğurtlu kabak yemeği
3-4 dilim karpuz
bol su içmeye devam ediyorum
sahurla iftar arası vişne hoşafı ve küçük bir parça çikolata yemeyi düşünüyorum tabi 30 dk leslie de onu takip edecek
Tatlı olmasa daha güzel olurduda tatlısız gücümü geri topluyamıyorum şekerli bir şeyler yemem lazım illaki
sahur : 1 küçük yufkadan (yufkayı ananem açtı ve saçta kavurduk ramazan için) yapılmış kıymalı börek yanında şekersiz çay ve az peynir
3-4 dilim karpuz
sahurla iftar arası vişne hoşafı ve küçük bir parça çikolata yemeyi düşünüyorum tabi 30 dk leslie de onu takip edecek
3-4 dilim karpuz
aslında evlenmeden öncede birseyler yapmayı severdim denemeyi falan..ama evlendikten sonra daha cok denemeye yapmaya basladım eşimde hayır demiyor yaptıgıma bazen beceremesemde yiyor sagolsun....mesela kekten anlamıyorum hiç...ya kalıba yapısıyo ya kalıptan cıkıyo kabarmıyo yada tam pişmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?