Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

gecen aylarda gut olma rıskıyle karsı karsıya kaldıgım ıcın bır ay tamamen proteını kesmıstım...sımdılerde de sadece et yıyorum proteın namına. mantar süt bır cok baklıyat

peynır yumurta yememeye dıkkat edıyorum

sahurda:yarım gözleme kendi yapımım 1 bardak cay
epeyce su..
iftar:1 dolma biber 1 kase mercimek corbası..
su içiyorum habire...

Bugünkü menüm

1 küçük kase kadar makarna (yağsız)
50 gr ton balığı (yağı süzülmüş)
5-6 yemek kaşığı kuru fasulye yarım dilim çavdar ekmeği
1 küçük kutu hazır puding (125 kalori)

Gut ayak parmağının fazla protein alınması sonucu şişmesi hastalığımıydı canım ?? farklı bir şeymi

epeyce su..
su içiyorum habire...

İsyan edicem ama kuzum insanmısın sen yaa.Benim muhabbet kuşum bile daha çok yiyordur senden =)

Pınarım bir şey sorucam
Sen şuan açmısın ? yani sofradan karnın tokmu kalkıyorsun yoksa açmı

biri terazi mi dedi

akşamki salata en güzel tercih olmuş canım :) halleye takılma eğer yemezsen ileride daha büyük kaçamaklara neden olabilir bol su ve hareketle halledersin..

epeyce su..
su içiyorum habire...

epey marifetli görüyorum seni Pınar evlenmeden öncede böylemiydin yoksa evlendikten sonra mı daha çok yapmaya başladın, şahsen ben pek yapamıyorum henuz gözleme falan menün çok iyi iftarın fazlasıyla hafif bol su da cabası tebrikler

aslında evlenmeden öncede birseyler yapmayı severdim denemeyi falan..ama evlendikten sonra daha cok denemeye yapmaya basladım eşimde hayır demiyor yaptıgıma bazen beceremesemde yiyor sagolsun....mesela kekten anlamıyorum hiç...ya kalıba yapısıyo ya kalıptan cıkıyo kabarmıyo yada tam pişmiyo

sahur : 1 küçük yufkadan (yufkayı ananem açtı ve saçta kavurduk ramazan için) yapılmış kıymalı börek yanında şekersiz çay ve az peynir

bol su ve birkaç dilim kavun

iftar : 1 tabak köy ekmekli tarhana çorbası, 1 hurma, 2 zeytin ve sirkeli biber

2 kaşık kadar dünden kalan karnıyarık

2 kepçe kadar yoğurtlu kabak yemeği

3-4 dilim karpuz

bol su içmeye devam ediyorum

sahurla iftar arası vişne hoşafı ve küçük bir parça çikolata yemeyi düşünüyorum tabi 30 dk leslie de onu takip edecek

Son düzenleme:
kızlar ben menümü yazayımda ona ek yapmayayım

25/07/2012

3 hurma
1 bardak çay 2 şekerli
1 bardak yeşil çay
1 fincan türk kahvesi şekersiz

60 dk yürüyüş

2 hurma
1 kaşık zeytin ezmesi
1 tabak mercimekli bulgurlu pilav

60 dk leslie ( yapmam lazım mutlaka :)

5. mesaj

birde durduğum yerde terliyorum spor sayılmaz mı bu

aslında ben de mutfakta vakit geçirmeyi seviyorum ama vaktim olmadı çoğu zaman,bir de görev zamanı tek kişi olduğum için yapasım gelmiyor..ama yeni şeyler denemek çok güzel

Gayet güzel olmuş menün bestecim
Bir şey sorucam sirkeli biber demişsinya elma sirkesimi kullanıyorsun ?

Ayrıca bugüne sana 30 dakika yazdım haberin olsun kesin yap yani sporunu :):):)

Tatlı olmasa daha güzel olurduda tatlısız gücümü geri topluyamıyorum şekerli bir şeyler yemem lazım illaki

kızlar tatlı ihtiyacımı hurma kesiyor benim bugün baktımda internetten 1 gr ı 1 kalori olarak hesaplayın. 300 gr lık paket var bende 3 gün gidiyor en az. şokta satılan çekirdeksiz etli etli

sonuçta nutelladan iyidir

ooo epeyy yogun vallaa güzel olmus buu

Gayet güzel olmuş menün bestecim
Bir şey sorucam sirkeli biber demişsinya elma sirkesimi kullanıyorsun ?

Ayrıca bugüne sana 30 dakika yazdım haberin olsun kesin yap yani sporunu :):):)

aslında ben de mutfakta vakit geçirmeyi seviyorum ama vaktim olmadı çoğu zaman,bir de görev zamanı tek kişi olduğum için yapasım gelmiyor..ama yeni şeyler denemek çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…