Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gayet güzelmiş canım menün tatlı ihtiyacını hurmayla bastırmanda güzel benimki bastırılmıyor

Ayrıca 120 dakika spor yazdım sana 60 dk leslie ni yap yani :):):)

aslında ben de mutfakta vakit geçirmeyi seviyorum ama vaktim olmadı çoğu zaman,bir de görev zamanı tek kişi olduğum için yapasım gelmiyor..ama yeni şeyler denemek çok güzel

yalnızken bende çok sevmiyorum...ama bir girdimmide çıkamıyorum mutfaktan 3-4 cesit valla...
ama yaptıklarımı yiyemem nedense...

ooo epeyy yogun vallaa güzel olmus buu

saol şekerim de inşallah bu yoğunluğun sonu kötü olmaz bazen çok kaçırıyorum gibi geliyor üstüste yiyoruz ya

Gayet güzel olmuş menün bestecim
Bir şey sorucam sirkeli biber demişsinya elma sirkesimi kullanıyorsun ?

Ayrıca bugüne sana 30 dakika yazdım haberin olsun kesin yap yani sporunu :):):)

yapıcam canım merak etme sen siz o zaman uyuyor olucaksınız yine büyük ihtimalle annem yapıyor ama evet sordum elma sirkesi koyuyormuş canım

yalnızken bende çok sevmiyorum...ama bir girdimmide çıkamıyorum mutfaktan 3-4 cesit valla...
ama yaptıklarımı yiyemem nedense...

o dediğin bende de oluyor özellikle tavuk yemeği falan yaparsam bide onu parçalamak zorunda kaldıysam zor yiyorum hele et yemeği daha hiç pişirmedim durumum vahim

Ben 12-1 gibi yatıyorum canım 9 da zaten yemekten kalkıyoruz sen daha güzelini yapıyorsun sahura kadar uyumuyorsun metabolizma tam gaz devam ediyor

Bugunku menum:

Sahur
1 bardak kakaolu süt

İftar
1 tabak mercimek corbasi
1 tane kabak dolmasi
1 bardak limonata (seker yerine balla yaptim:)
1 dilim pide
Yogurt
Salata

Ara
2 hurma

2 litre su

Bugunku menum:

Sahur
1 bardak kakaolu süt

İftar
1 tabak mercimek corbasi
1 tane kabak dolmasi
1 bardak limonata (seker yerine balla yaptim:)
1 dilim pide
Yogurt
Salata

Ara
2 hurma

2 litre su

Maşallah canım ya bir bardar kakolu süt ile nasıl dayanıyorsun
Bu arada ismini unuttum hatırlamama yardımcı olurmusun

Gayet güzelmiş canım menün tatlı ihtiyacını hurmayla bastırmanda güzel benimki bastırılmıyor

Ayrıca 120 dakika spor yazdım sana 60 dk leslie ni yap yani :):):)

tamam caınım yaparım. olurda yapamazsam haber ederim ben gene sana

sizin verdiğiniz kilo çizelgelerini gördükçe ben veremicem ya diyorum ama inat ettim bu sefer ramazanda 59,9 da olsa 5 li rakamlara ineceğim sonrası artık gıdım gıdım gider inşallah

7.mesaj unutuyom yazmazsam

zazaa cım bir ara gruptakileri ve isimlerini yazar mısın?
nicklerden aklımda kalmıyor yazayım bir kenara
herkes ezberlemiş isimleri yabancı kalıyorum

hurma konusunda da arkadaşlar etli hurma alın fiyat olarak biraz daha pahalı ama öbürlerinin çekirdek gramajına etlide meyvesi geliyor. çok daha doyurucu oluyor

9. mesaj mı oldu

İnşallah Gülşahım ya istediğin kiloya en kısa zamanda inersin.

Bildiklerimi yazarım canım bende yeniyim 1 hafta anca oluyor geleli.
Birde mesaj sayını yukarıda başlık yazan yere yaz istersen saymak senin için daha kolay olur...

Yilike - Melike
Zazaa - Naz
Symrne - Ayşe
Caramio - Tuğba
Eloisee - Beste
Panibo - Pınar

Benim tanıştıklarım bunlar canım.

selam kızlar bugün hiç uğrayamadııımmm Allahın izniyle ilk orucumu tuttum ve mide ağrım geçti çok şüküüürrr:))

24 Temmuz Mesaj Sayım Listesi
zazaa 33
pinibo 18
eloisee 12
yilike 12(siteden dolayı)
nazperver 8
caramio03 5
papatya89 5
symrne 1(siteden dolayı)

umutlayasasen 0
cimcime81 0

kaptancııım ben dün bi 12-13 bildirimde bulunmuştum ama kime bildirmem gerektiğini bilmiyordum şimdi bildirimleri nasıl yapıyoruz anladığıma göre en son mesaj sayım:... mı yazıyoruz aceba:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…