Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

tatlım ben bekarım ismim sude 28 yaşındayııımm:)

evet bir yaşıtımı buldum bende gülşah 84 lüyüm bende

zazaa fikir için teşekkürler bende başlık neresi diye arıyorum. forumda keske etiketlemede olsaydı. uzun alıntı yapıp sayfa kapanmazdı hemen isimleride not edeyim

numaralandırma yannış olmuş
menümü yazayım
sahur
1 avuç içi kadar pide
1 haşlanmış patates
çeyrek haşlanmış yumurta
domates(üzerine zeytinyağ gezdirilmiş)
1 dilim peynir

iftar:
küçük bi kepçe tarhana çorbası
yarım tabak yağsız domatesli makarna
börülce salatası
karpuz yerim belkiii yersem:44:

SPOR:leslie ile 5 mil i yatmadan önce yapıcaaamm
çok su içtim çoooookkk

Gut ayak parmağının fazla protein alınması sonucu şişmesi hastalığımıydı canım ?? farklı bir şeymi

zengın hastalıgı olarak bılınırmıs. padısahların bır cogu bu hastalık nedenıyle ölmüs. proteının atılamaması sonucu kanda ürık asıt olarak bırıkıyor. bırıken urık asıt özellıkle ayak bas parmagı olmak üzere eklemlerde bırıkıp dayanılmaz eklem agrılarına neden oluyor. ılerıde de sekıl bozukluklarına neden olabılırmıs. benım rısk vardı ama degerlerı düsürdüm cok sükür. ama uzun bır süre dıkkat etmem gerekecek.

merhaba gülşahçıııımmm:)))Sude bende

bu kadar mamayla aclıktan ölebılırım helal olsun:) bırde leslıe 5 mılı bıtırebılıo musun. ne zamandır yapıyosun:) ben 3 gündür ugrasıyorum 5 mılı tamamlayamadım tatlım. gercı cok daha zayıfsın bana göre etkılı olabılır... cok taktır ettım:)

bu kadar mamayla aclıktan ölebılırım helal olsun:) bırde leslıe 5 mılı bıtırebılıo musun. ne zamandır yapıyosun:) ben 3 gündür ugrasıyorum 5 mılı tamamlayamadım tatlım.

gercı cok daha zayıfsın bana göre etkılı olabılır... cok taktır ettım:)

Gülşahcım hala zazaa diyorsun kırıyorsun beni

Gayet güzelmiş menün Sudecim ben Naz bu arada :):)

10

Gülşahcım hala zazaa diyorsun kırıyorsun beni

nazcım hatırlıyorum ismide alışma evresindeyim. normalde de internet sosyal ağ kullanırım ama çok yoğun burası takip edemiyorum
okuyorum ama ismler karışıyor. ama alışacağım. seni zaten kesin ezberledim ilk adaşmıyız diye yazışmıştık da seni sukutu hayale uğratmıştım
oy oturduğum yerde terliyorum. kendime 10 dk musade sonra spor duş ve yatış. geç yatmış oluyorum ama olsun ztn sıcaktan uyunmuyor

Peki canım iyi sporlar ardından iyi geceler =)

akşamı hafif geçirmen tam isabet olmuş tatlım ah halley ah

kaptancııım ben dün bi 12-13 bildirimde bulunmuştum ama kime bildirmem gerektiğini bilmiyordum şimdi bildirimleri nasıl yapıyoruz anladığıma göre en son mesaj sayım:... mı yazıyoruz aceba:26::26::26:

evet canım son mesajında yazıyorsun ben sayıyorum hep mesajları daha sonra liste düzenine geçeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…