heh bak süper olmuş menünyarın bakalım tartıda nolcak
numaralandırma yannış olmuş
menümü yazayım
sahur
1 avuç içi kadar pide
1 haşlanmış patates
çeyrek haşlanmış yumurta
domates(üzerine zeytinyağ gezdirilmiş)
1 dilim peynir
iftar:
küçük bi kepçe tarhana çorbası
yarım tabak yağsız domatesli makarna
börülce salatası
karpuz yerim belkiii yersem:44:
SPOR:leslie ile 5 mil i yatmadan önce yapıcaaamm
çok su içtim çoooookkk
Kaptanım nasılsın
baktım kulaklarım çınlıyo bi geliyim dedim:))
gel gel takım kalabalıklaştı isimler karışıyor vallaliste yaptık
iyiyim canım şimdi geldim çok terledim banyo yapmadan bir bakayım dedim maşallah ne çok yazmışsınız
sen nasılsın dur sana menümü de yazayım kaptanın menüsüşefin spesiyali gibi oldu
sahur: 3 tane akıtma(krep), peynir, biberli yumurta,domates-salatalık, şekersiz çay
iftar: 1 kase tarhana, 1 kabak dolması, patlıcan salatası, avuç içinden az büyük tahinli ekmek, 1 dilim kadar güllaç, 1 bardak erik hoşafı
30 dk leslie, şimdi de 1 armut yiyeceğim
tahinli ekmek olmasaydı iyiydinapıyım çok severim
sahur: 3 tane akıtma(krep), peynir, biberli yumurta,domates-salatalık, şekersiz çay
iftar: 1 kase tarhana, 1 kabak dolması, patlıcan salatası, avuç içinden az büyük tahinli ekmek, 1 dilim kadar güllaç, 1 bardak erik hoşafı
Genel olarak fazla değil canım sporunuda yapmışsın oda ödülün olsun :):)
iftardan önce yapıyorum leslie'yi sonra lıkır lıkır su içiyorum yapamam diyordum ama oluyormuş
sen demeseydin yapmayı düşünmüyordum bile
Kaptanım hiç spor salonuna giden arkadaşın varmı ya kafamda 1 haftadır bir soru var yanıt bulamıyorum.
Ayşeye bir daha sorayım belki biliyordur o gidiyordu spor salonuna sormuştum geçen 1 gün geri alınınca sayfa göremedi herhalde
hiç yok canım ya internetten araştırsak birşeyler bulunur mu acaba
Ayşe'ye bir daha sor dediğin gibi görmemiştir senin şu an evdeki spor aletin ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?