Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ooo menü süper leslie de yap nazar boncuğu takayım sana dur

bende yazayım menümü..antibiyotiklerim bitmediği için oruca başlayamadım

sabah:

omlet
1 dilim ekmek
labne

öğlen

3 ızgara sosis
1 dilim ekmek

akşam

4-5 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt

2 lt ye yakın su..45 dk yürüyüşş

iyiyim canım şimdi geldim çok terledim banyo yapmadan bir bakayım dedim maşallah ne çok yazmışsınız
sen nasılsın dur sana menümü de yazayım kaptanın menüsü şefin spesiyali gibi oldu

Dünü telafi etmek için bugün baya sıkı tuttum canım işi hala açım

Bekliyorum kaptanımın menüsünü...

sahur: 3 tane akıtma(krep), peynir, biberli yumurta,domates-salatalık, şekersiz çay
iftar: 1 kase tarhana, 1 kabak dolması, patlıcan salatası, avuç içinden az büyük tahinli ekmek, 1 dilim kadar güllaç, 1 bardak erik hoşafı
30 dk leslie, şimdi de 1 armut yiyeceğim
tahinli ekmek olmasaydı iyiydi napıyım çok severim

Genel olarak fazla değil canım sporunuda yapmışsın oda ödülün olsun :):)

iftardan önce yapıyorum leslie'yi sonra lıkır lıkır su içiyorum yapamam diyordum ama oluyormuş
sen demeseydin yapmayı düşünmüyordum bile

iftardan önce yapıyorum leslie'yi sonra lıkır lıkır su içiyorum yapamam diyordum ama oluyormuş
sen demeseydin yapmayı düşünmüyordum bile

Kaptanım hiç spor salonuna giden arkadaşın varmı ya kafamda 1 haftadır bir soru var yanıt bulamıyorum.
Ayşeye bir daha sorayım belki biliyordur o gidiyordu spor salonuna sormuştum geçen 1 gün geri alınınca sayfa göremedi herhalde

hiç yok canım ya internetten araştırsak birşeyler bulunur mu acaba
Ayşe'ye bir daha sor dediğin gibi görmemiştir senin şu an evdeki spor aletin ne?

Ayşe selam canım
Evime bir spor aleti almak istiyorum ama 2 alet arasında kararsız kaldım spor salonuna gidiyordun sen bildiğim kadarıyla bu aletleri kullandıysan bana yardımcı olurmusun hangisini almalıyım

Eliptik bisiklet
Kürek

hiç yok canım ya internetten araştırsak birşeyler bulunur mu acaba
Ayşe'ye bir daha sor dediğin gibi görmemiştir senin şu an evdeki spor aletin ne?

Dikey kondisyon bisikleti birde twist-shape im var ama dizde sorun yaratıyormuş o yüzden kullanmıyorum onu

keşke yardımcı olabilseydim canım ama maalesef hiçbir bilgim yok
sadece eliptik bisiklet dans eder gibi o hoşuma gitti Ayşe bir fikrin var mı canım? dün de yazdı Naz ama sayfa gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…