Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

geçen hafta 56 idim

bu akşam iftardan önce 55.8 geldim kızlar, çok memnun edici bir sonuç alamadım üzgünüm ama cok hızlı kilo alabilen biriyim iftarda az yememe rağmen sahurda yeyip yatmam bana ayramıyo malesef

menümü paylaşayım :

sahur : 1.5 koca dilim köy ekmeği, üzerine krem peynir ve salça sürdüm, patates salatası yedim, beyaz peynir ve şekersiz çay (midemin kapasitesini sınadım farkındayım )

iftar : 1 tabak tarhana çorbası içinde birkaç küçük parça köy ekmeği yanında sirkeli biber 1 zeytin 1 hurma
arkasından 1 kepçe yoğurtlu kabak yemeğinden

gezerken en küçüğünden maraş dondurması yedim
şimdi de 3-4 dilim karpuz yedim bol su içiyorum

menün güzelmiş

oh oh oh ben niye yoktum ki o misafirlikte ödülü hak etmiştin ama canım afiyet olsun sen halledersiin

kızlar mesaj sayım 13
ay birkaç gündür uykusuzluktan öleceğim ama iş çoktu, blog yazmak bu saatlere kaldı
ha bu arada aklınızda bulunsun, az uyku da kilo alımına sebep oluyor ya da kilo verme duruyor, haberiniz olsun..
herkese iyi geceler.

1

günaydın kızlar
sabah tartıldım 61,00 çıktım çok sevindiiiim anlatamam. düğmeleri önceden kapanmayan gömleğimi giydim oldu
şimdi 20 sinde 64.1 idim bugün 61,00

kızlar günaydınnnnn,

sabah itibarıyla tartılmış durumdayım
şu an tam 59,5 kg yum
demek ki çarşamba akşamı misafirlerle beraber hüpletmeseydim 1,5 kg verecektim...sağlık olsun! :)
şimdi gitmem lazım, kahvaltı edeceğim, sonrasında da spor hocam beni bekler

herkese sevgiler

ınsalalh bışıcık olmaz dızıne strech mantıklı aslında göbısıme mı sarsam bende napsam:)

günaydın herkese;

bugün erkendn kalktım heycandan:) duşumu aldım ve çıktım tartıya.

ayın 22sınde tartımı aldıgımda 109.6ydım. bugün 107.6 :) gercı o gün toktum bugün acım. ve regl oldum. tamamen onun etkısı de olabılır.

herkese bol zayıflamalı günler

1

günaydın kızlar
sabah tartıldım 61,00 çıktım çok sevindiiiim anlatamam. düğmeleri önceden kapanmayan gömleğimi giydim oldu
şimdi 20 sinde 64.1 idim bugün 61,00

3 kılodan fazla:) önünde saygıyla egılıyorum gülşahcım:)darısı başıma....

tebrık ederım ayşecım... zayıflamamıs dahı olsan oluşturdugun saglıklı yaşam tarzın dahı mutlu olman ıcın yeterlı bır sebep:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…