selam kızlar ben geldimm ! gezdim gezdim geldim
menümü paylaşayım :
sahur : 1.5 koca dilim köy ekmeği, üzerine krem peynir ve salça sürdüm, patates salatası yedim, beyaz peynir ve şekersiz çay (midemin kapasitesini sınadım farkındayım )
iftar : 1 tabak tarhana çorbası içinde birkaç küçük parça köy ekmeği yanında sirkeli biber 1 zeytin 1 hurma
arkasından 1 kepçe yoğurtlu kabak yemeğinden
gezerken en küçüğünden maraş dondurması yedim
şimdi de 3-4 dilim karpuz yedim bol su içiyorum
menün güzelmiş
saol melikemm, sahuru hafif iftarımla telafi etmeye çalıştım :) hemmen senin menüne bakıyorum şimdi
sahur: 2 dilim ekmek, peynir, domates, salatalık, sosis, biberli yumurta,şekersiz çay, 1armut
iftar: 1 kase çorba, 1 karnıyarık, 3 kaşık pilav, 1 parça tavuk, 1 dilim börek, 1 dilim şekerpare, 1dilim baklava
bugün ayarım kaçtımisafirlikte ye ye dediler haftaya eritirim diye yedim ödül verdim kendime haftaya kadar başka ödül günü yok
Belkide veremicem kilo ramazandan sonrada diyetisyene gidicem benim için daha hayırlı olucak böylesi :):)
İyiye yormak lazım değilmi
16
sağol tuğba cım. ilk hafta gazı benimkileslie dizimi incitir sandım ama zorlanıyor bazen. ama ama sona doğru az biraz ağrıyor. dizim sıkıntı vermeyince bende yapayım dedim bol bol.
dün streçleyip kendimi yaptım ama o şekilde daha çok kg verdirirmi bi fikrim yokçünkü strech yokkende bayağı terletiyor leslie
1
günaydın kızlar
sabah tartıldım 61,00 çıktımçok sevindiiiim anlatamam. düğmeleri önceden kapanmayan gömleğimi giydim oldu
şimdi 20 sinde 64.1 idim bugün 61,00
ınsalalh bışıcık olmaz dızınestrech mantıklı aslında göbısıme mı sarsam bende napsam:)
kızlar günaydınnnnn,
sabah itibarıyla tartılmış durumdayım
şu an tam 59,5 kg yum
demek ki çarşamba akşamı misafirlerle beraber hüpletmeseydim 1,5 kg verecektim...sağlık olsun! :)
şimdi gitmem lazım, kahvaltı edeceğim, sonrasında da spor hocam beni bekler
herkese sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?