2
ya strech i sarıyorum ama bilemiyorum faydası var mı? varken de yokken de terliyorum. bilgisi olan var mı bu konuda?
3 kılodan fazla:) önünde saygıyla egılıyorum gülşahcım:)darısı başıma....
1
günaydın kızlar
sabah tartıldım 61,00 çıktımçok sevindiiiim anlatamam. düğmeleri önceden kapanmayan gömleğimi giydim oldu
şimdi 20 sinde 64.1 idim bugün 61,00
süper yaaa valla benniye veremedim öyle
tatlım çoook geçmiş olsunn
TATLIIIM NE KADAR KOCAMAN BİR SÜRPRİZDİR BU TEBRİKLER
Tatilden önce:67
şimdi:66.3
giden:0.7
tatide birarççık kaçırmıştım(
vaaaay dilek süpersin
Dilek mezun mu yazıyorum yarın seni canım?
günaydın herkese;
bugün erkendn kalktım heycandan:) duşumu aldım ve çıktım tartıya.
ayın 22sınde tartımı aldıgımda 109.6ydım. bugün 107.6 :) gercı o gün toktum bugün acım. ve regl oldum. tamamen onun etkısı de olabılır.
herkese bol zayıflamalı günler
1
günaydın kızlar
sabah tartıldım 61,00 çıktımçok sevindiiiim anlatamam. düğmeleri önceden kapanmayan gömleğimi giydim oldu
şimdi 20 sinde 64.1 idim bugün 61,00
Harika canım 5 günde 2 kg daha ne olsun :):)
Whow Gulşahhhhhhhhh
Tebriklerya 3.1 kilo ohhhh :):)
Bu arada ben ağlamaya gidiyorum
3
teşekkürler Tuğba ben haftayada inş. bu hızla kilo gider diye hayal kuruyorum ama sanırım duracak zayıflamayani bi nutella olsun bi ekmek arası kaşardır salamdır olsun canım çekmiyor değil. tabi diş telininde katkısıyla bu hafta ısırmalı pek birşey yiyemem ondan sonrası allah kerim. sürekli biri beni durdursun diyebilirim
Cok guzel aynen devammmmgünaydın herkese;
bugün erkendn kalktım heycandan:) duşumu aldım ve çıktım tartıya.
ayın 22sınde tartımı aldıgımda 109.6ydım. bugün 107.6 :) gercı o gün toktum bugün acım. ve regl oldum. tamamen onun etkısı de olabılır.
herkese bol zayıflamalı günler
kızlar günaydınnnnn,
sabah itibarıyla tartılmış durumdayım
şu an tam 59,5 kg yum
demek ki çarşamba akşamı misafirlerle beraber hüpletmeseydim 1,5 kg verecektim...sağlık olsun! :)
şimdi gitmem lazım, kahvaltı edeceğim, sonrasında da spor hocam beni bekler
herkese sevgiler
Önünde 8 kilocuk kaldı Gülşah sen 1 haftada 3kilo verirsen hemen mezun etcez seni anlaşılan :):)
Kızlar ben kaçıyorum öğleden sonra gelirim
Kilo veren arkadaşları çok tebrik ediyorum süpersiniz.
Özellikle Dilek sana hayran kaldım canım o kilodayken nasıl verilirki 1 haftada 2 kilo ???
5
yok ya nazcım son hedefe kdr buradayım ama sanmıyorum haftaya o kdr kilo vereyimaynı anda hem yemeği kıstım hem spor hem bu sıcaklar derken ondan ilk hafta böyle oldu sanıyorum
8 gene de gözümde büyük gözüküyor ya verilen kg 5 fln yazsa çok mutlu olacağım
Biliyorsun diyet sabır işi canım görüceksin 5 kg verdiğinide çok değil 1 hafta sonra :):)
Düşünüyorumda 6 aylık bir serüven yaşadım ama geriye bakınca hemen geçmiş gibi geliyor yani yolunu uzun gibi görüyor olabilirsin ama biranda geçiyor geçmişe bakınca bir bakmışsın geçmiş gitmiş hemencik :):) Zaten azıcık kilon kaldı hedefine :):)
günaydın kızlar...dün tv karşısında uyumuşum....çok yoruldum ondan heralde...ve sabah tartıya çıktığımda çok büyük bir şok yaşadım...çok moralim bozuldu...yediğim içtiğim ortada...zaten kulağım yüzünden bişey yiyemedim...çenemi oynatamyodum...tek suçlu kalıyo iğneler ve antibiyotikler...offfff
en son bildirim kilom:105,5
bugünkü: .............106,4
çok özür dilerim hepinizden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?