Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

2

ya strech i sarıyorum ama bilemiyorum faydası var mı? varken de yokken de terliyorum. bilgisi olan var mı bu konuda?

poşet gıyerlerdı ya teyzeler cocukken gülerdım:) sımdı onlardan farkım yok. heey büyük rabbım:) fızık kurallarına bakınca nem olusturuyor havasızlık o da terletıyor. mantıklı olabılır.

3
3 kılodan fazla:) önünde saygıyla egılıyorum gülşahcım:)darısı başıma....

teşekkürler Tuğba ben haftayada inş. bu hızla kilo gider diye hayal kuruyorum ama sanırım duracak zayıflama yani bi nutella olsun bi ekmek arası kaşardır salamdır olsun canım çekmiyor değil. tabi diş telininde katkısıyla bu hafta ısırmalı pek birşey yiyemem ondan sonrası allah kerim. sürekli biri beni durdursun diyebilirim

1

günaydın kızlar
sabah tartıldım 61,00 çıktım çok sevindiiiim anlatamam. düğmeleri önceden kapanmayan gömleğimi giydim oldu
şimdi 20 sinde 64.1 idim bugün 61,00

Whow Gulşahhhhhhhhh

Tebriklerya 3.1 kilo ohhhh :):)

Bu arada ben ağlamaya gidiyorum

süper yaaa valla benniye veremedim öyle

Yavas yavas verirsin canim uzulme

tatlım çoook geçmiş olsunn

Sagol canimcim hala duzelemedim :/

TATLIIIM NE KADAR KOCAMAN BİR SÜRPRİZDİR BU TEBRİKLER

Evet cok az yedim bu ramazanda ondan galiba :)

Tatilden önce:67
şimdi:66.3
giden:0.7

tatide birarççık kaçırmıştım(

Oooo harika bi de kacirmasaydin nolurdu :)

vaaaay dilek süpersin

Sende oylesin melikem

Dilek mezun mu yazıyorum yarın seni canım?

Hayir hayir ayrilmak istemiyorum tam da takim eglenceli hale gelmisken bunda payin cok fazla nerden nereye geldik iyi ki varsin bak sayende ne guzel kilo verdik :):):)

Harika canım 5 günde 2 kg daha ne olsun :):)

4
Whow Gulşahhhhhhhhh

Tebriklerya 3.1 kilo ohhhh :):)

Bu arada ben ağlamaya gidiyorum

öyle deme ama bence sen gayet başarılısın. bayram sonrası diyetisyen olayın başlarsa kalanlar kalıcı olarak gider inş. malum gençlikte var sende sıkıntı yapma yani

Önünde 8 kilocuk kaldı Gülşah sen 1 haftada 3kilo verirsen hemen mezun etcez seni anlaşılan :):)

Cok guzel aynen devammmm )

Supersin canim

Kızlar ben kaçıyorum öğleden sonra gelirim

Kilo veren arkadaşları çok tebrik ediyorum süpersiniz.
Özellikle Dilek sana hayran kaldım canım o kilodayken nasıl verilirki 1 haftada 2 kilo ???

Dunku menum:

Sahur
1 bardak balli sut
Birazcik pide

İftar
2 hurma
Tost
Limonata

Bu gecede sahura kalkamadim insallah dayanabilirim :/

5
Önünde 8 kilocuk kaldı Gülşah sen 1 haftada 3kilo verirsen hemen mezun etcez seni anlaşılan :):)

yok ya nazcım son hedefe kdr buradayım ama sanmıyorum haftaya o kdr kilo vereyim aynı anda hem yemeği kıstım hem spor hem bu sıcaklar derken ondan ilk hafta böyle oldu sanıyorum
8 gene de gözümde büyük gözüküyor ya verilen kg 5 fln yazsa çok mutlu olacağım

Kızlar ben kaçıyorum öğleden sonra gelirim

Kilo veren arkadaşları çok tebrik ediyorum süpersiniz.
Özellikle Dilek sana hayran kaldım canım o kilodayken nasıl verilirki 1 haftada 2 kilo ???

Dedigim gibi tatlim ya ramazan diye pek bisey yiyemiyorum ondan yoksa o kadar spor yaptim haftalarca gr gr gidiyordu :)

Biliyorsun diyet sabır işi canım görüceksin 5 kg verdiğinide çok değil 1 hafta sonra :):)

Düşünüyorumda 6 aylık bir serüven yaşadım ama geriye bakınca hemen geçmiş gibi geliyor yani yolunu uzun gibi görüyor olabilirsin ama biranda geçiyor geçmişe bakınca bir bakmışsın geçmiş gitmiş hemencik :):) Zaten azıcık kilon kaldı hedefine :):)

6

inşallah canım ya çok mutlu mesut olurum becerebilirsem hedefi. çünkü bende bol iştah var ve sabırsız bir tipim ama bugün aynaya gidip sürekli kendime bakmak istiyorum

günaydın kızlar...dün tv karşısında uyumuşum....çok yoruldum ondan heralde...ve sabah tartıya çıktığımda çok büyük bir şok yaşadım...çok moralim bozuldu...yediğim içtiğim ortada...zaten kulağım yüzünden bişey yiyemedim...çenemi oynatamyodum...tek suçlu kalıyo iğneler ve antibiyotikler...offfff

en son bildirim kilom:105,5
bugünkü: .............106,4

çok özür dilerim hepinizden...

Bazı ilaçlar kilo aldırabiliyor canım ya üzüldüm şanssızlığına
İnşallah haftaya daha güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…