Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sen ıdolümsün zaten:) yürüyüş bandına baktım bır kac sıtede bın lıra cıvarı. aslında mükemmel olurdu dımı....

Canım yürüyüş bandı çok teferruatlı bir şey
Elektirik yakıyor maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama ayda 30 tl yakar yani her gün yarım saat kullansan
Çok ses yapıyor apartman dairesinde oturuyorsan çok sorun olucaktır hele birde koşarsan üff
O bandı acayip tozlanıyor ve kulalndığın zaman tozlar ucusuyor acayip kötü birşey oluyor hergün temizlemek gerekiyor yada toza dayanıklı bir yapıda olmak lazım :):)
Yer baya kaplıyor bazı katlanan modelleri var ama

Son düzenleme:
İyiyim kaptanım sıcakla savaşıyorum hahaha sen nasılsın ?

sorma bende öyleyim ağlamak isityorum çok sıcak diye yorum yapıcam sana naz göreceksin seeeen
şaka şaka ben öyle motive edici yorumlarda bulunmaya çalışıyorum daha çok hem haftalık özet gibi oluyor herkes napmış görüyoruz

7

merhaba melikecim. çok farketmez benim için istediğin gibi hesaplayabilirsin ben 53 e ineyimde haftaya bu kadar çok veremem herhalde ufak hedefler koydum. haftaya 2 kg verdim diyelim (hayal belkide ) 59 olurum yani ramazan bitene kadar 59 a sabitlesem bana kafi. ama bundan sonra haftada bir kilo ancak gider gibi geldi bana. durarsa kg vermem sporu arttıracağım sadece.

Kaptancım birden beni yerden yere vurucakmışsın gibi hissettim helede simgesinden sonra :):):)

Şaka maka çok hoş olur iyi düşünmüşsünüz zamanında hem muhabbet edicek konu olur :):)

merhaba gülşah o zaman ben hesaplarım hangisi iyi sonuç veriyorsa onu yazarım ilk hafta genelde herkes çok veriyor sonra azalıyor haliyle.ama belli de olmaz canım belki verirsin durmak yok yola devam

şu spor listesine de bir sıralama yapalım dimi kızlar spor yapanların hakkı yenmesin
Spor Listesi
Zazaa - 540 dakika ile 1. haftanın en sportifi
Nazperver - 350 dakika ile 2.
Symrne - 240 dakika ile 3.
Eloisee - 225 dakika
Yilike - 150 dakika
Pinibo - 140 dakika
Caramio03 - 105 dakika
Umutlayasasen - 60 dakika
Cimcime81 - 45 dakika
Papatya89 - 0 dakika

8

nazcım o nasıl bir fark atma tur bindirecekmişsin neredeyse bak gaza geldim gene

8

nazcım o nasıl bir fark atma tur bindirecekmişsin neredeyse bak gaza geldim gene

evet ya naz beni 3'le çarpıp üzerime 90 dk eklemiş matematiğim de vardır hani:130:
bende gaza geldim kız beni mesaj sayısında sporda sollayıp geçiyor valla bu takımın kaptanı beniiiiim hanım hanıııııııım
haftada minimum 120 dk spor şart olsun kızlar internette araştırdım biraz haftada 4 gün yarım saat kilo kaybı için şartmış

Kaptanım kilo kaybındada beni 14 ile çarptın ben birşey diyormuyum :):)

Kızlar göbüşüme EMS İ taktım ohh kebab beleşten bir sürü mekik çekiyorum oturduğum yerden :):):)
2 aydır kullanmıyordum yeni elektrot aldım tekrar kullanmaya başlıcam her gün

gel bi öpeyim diyetisyene mutlaka gitmelisin canım sporun mükemmel menülerin de fena değildi bu hafta ama kayıp az
imkanın varsa kesin git ramazandan sonra

Var bir tuhaflık ramazandan sonra 1 hafta bakıcam normal yiyerekte veremezsem kilo direk gidicem başını ağrıtıcam diyetisyenimin :):)

Kaptanım biz hani aynı anda mezun olcaktık ???,
Hainlik ettin

Haftaya hemen kilo alıyorsun yetişeyim sana

Hainlik ettin

Hainlik ettin

Kızlar göbüşüme EMS İ taktım ohh kebab beleşten bir sürü mekik çekiyorum oturduğum yerden :):):)
2 aydır kullanmıyordum yeni elektrot aldım tekrar kullanmaya başlıcam her gün
oh iyimiş valla oturduğun yerden kalori yak bende istiyorum ondan işe yarıyor demek ki iyi yapmışsın elektrotu bozulduğu için kullanamıyordun sanırım

Hainlik ettin

nayır nolmaz kilo alamam ben ilk hafta diye su kaybından verdiğimi düşünüyorum dün akşam bir tv programı izledim ramazanın ilk 15 günü su kaybı yüzünden insanlar kilo verdiğini sanırmış ikinci 15 günü yağlanma artar ve kilo alnırmış demek ki ikinci yarısında daha dikkatli olacağız ve sahura kalkmak çok önemliymiş Naz yoksa 16 saatlik açlığın ardından vücut herşeyi yağ olarak depo edermiş daha var anlatacaklarım akşama saklıyorumyorum yaparken yazacağım

Hmm acaba kalksammı sahura ya kalkmaya karar veriyorum anneme diyorum beni kaldır gece geliyorlar kaldırmaya ama kalkmıyorum .D

Elektrotun yapışkanlığı gitmişti canım yenilerini aldım cillop gibi yapışıyor =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…