sen ıdolümsün zaten:) yürüyüş bandına baktım bır kac sıtede bın lıra cıvarı. aslında mükemmel olurdu dımı....
selam Naz naber?
İyiyim kaptanım sıcakla savaşıyorum hahaha sen nasılsın ?
Takım İçi Sıralama
nazperver64.1/61.0/3.1/%4.84) takım 1.'si
papatya8955.8/53.8/2.0/%3.58) takım 2.'si
caramio03109.6/107.6/2.0/%1.82) takım 3.'sü
yilike77.5/76.1/1.4/%1.81)
symrne60/59.5/0.5/%0.83)
eloisee56/55.8/0.2/%0.36)
pinibo55.0/54.8/0.2/%0.36)
zazaa93/92.9/0.1/%0.11)
umutlayasasen66.0/66.3/-0.3/-%0.23)
cimcime81105.5/106.4/-0.9/-%0.43)
Ortalama:%1.31
yukardaki hesaplama şu şekildedir:
(geçen haftaki kilo/bu haftaki kilo/verilen kilo/yüzde kayıp) yeni üyeler için geçen haftaki kilo, başlangıç kilonuzdur
haftaya yeni üye arkadaşlarımız listeye girince kesin 1.'yiz. 2 hafta süreyi doldurmadığınız için yüzdeniz 2'ye bölünmeyecek kızlar yalnız gülşah sen 20 temmuzdaki kilonu biliyorsun seninkini böleceğim söylemiştim hatırlarsan 23 temmuzda katılmıştın aramıza o zaman 63 kiloydun onu başlangıç alırsam bölmeyeceğim haftaya cuma bir olsun bakarız canım eğer şöyle olsun dersen ben uyarım fikrini belirtirsen sevinirim
sorma bende öyleyim ağlamak isityorum çok sıcak diyeyorum yapıcam sana naz göreceksin seeeen
şaka şaka ben öyle motive edici yorumlarda bulunmaya çalışıyorum daha çok hem haftalık özet gibi oluyor herkes napmış görüyoruz
7
merhaba melikecim. çok farketmez benim için istediğin gibi hesaplayabilirsin ben 53 e ineyimdehaftaya bu kadar çok veremem herhalde ufak hedefler koydum. haftaya 2 kg verdim diyelim (hayal belkide ) 59 olurum yani ramazan bitene kadar 59 a sabitlesem bana kafi. ama bundan sonra haftada bir kilo ancak gider gibi geldi bana. durarsa kg vermem sporu arttıracağım sadece.
şu spor listesine de bir sıralama yapalım dimi kızlar spor yapanların hakkı yenmesin
Spor Listesi
Zazaa - 540 dakika ile 1. haftanın en sportifi
Nazperver - 350 dakika ile 2.
Symrne - 240 dakika ile 3.
Eloisee - 225 dakika
Yilike - 150 dakika
Pinibo - 140 dakika
Caramio03 - 105 dakika
Umutlayasasen - 60 dakika
Cimcime81 - 45 dakika
Papatya89 - 0 dakika
8
nazcım o nasıl bir fark atma tur bindirecekmişsin neredeysebak gaza geldim gene
8
nazcım o nasıl bir fark atma tur bindirecekmişsin neredeysebak gaza geldim gene
evet ya naz beni 3'le çarpıp üzerime 90 dk eklemiş matematiğim de vardır hani:130:
bende gaza geldim kız beni mesaj sayısında sporda sollayıp geçiyor valla bu takımın kaptanı beniiiiim hanım hanıııııııım
haftada minimum 120 dk spor şart olsun kızlar internette araştırdım biraz haftada 4 gün yarım saat kilo kaybı için şartmış
Kaptanım kilo kaybındada beni 14 ile çarptın ben birşey diyormuyum :):)
gel bi öpeyimdiyetisyene mutlaka gitmelisin canım sporun mükemmel menülerin de fena değildi bu hafta ama kayıp az
imkanın varsa kesin git ramazandan sonra
oh iyimiş valla oturduğun yerden kalori yak bende istiyorum ondanKızlar göbüşüme EMS İ taktım ohh kebab beleşten bir sürü mekik çekiyorum oturduğum yerden :):):)
2 aydır kullanmıyordum yeni elektrot aldım tekrar kullanmaya başlıcam her gün
Kaptanım biz hani aynı anda mezun olcaktık ???,
Hainlik ettin
Haftaya hemen kilo alıyorsun yetişeyim sana
oh iyimiş valla oturduğun yerden kalori yak bende istiyorum ondanişe yarıyor demek ki iyi yapmışsın elektrotu bozulduğu için kullanamıyordun sanırım
nayır nolmaz kilo alamam ben ilk hafta diye su kaybından verdiğimi düşünüyorum dün akşam bir tv programı izledim ramazanın ilk 15 günü su kaybı yüzünden insanlar kilo verdiğini sanırmış ikinci 15 günü yağlanma artar ve kilo alnırmış demek ki ikinci yarısında daha dikkatli olacağız ve sahura kalkmak çok önemliymiş Naz yoksa 16 saatlik açlığın ardından vücut herşeyi yağ olarak depo edermiş daha var anlatacaklarım akşama saklıyorumyorum yaparken yazacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?