Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

çok sevindim canım....ben zaten çoookkk uzuuunn bi süre burdayım gibi gözüküyohepinizi mezun ederim ben:))))))))

hahhahahha canım ya :)

Önümde 30 kilo var dilekçim benide beklermisin hahahaha :):)

tabi nazcım ne dimek

maşallah naz ya harikasın bi de bana bak tüüü

woawww herkes spor yapıyor, süper birşey bu!!

ben hariç

Dilek hanım haftanın birincisi sizi şöyle paylaşım alanına alalım biraz bu hafta nasıl kilo verdiğinizi bizimle paylaşın bakalımbütün takımlarda birinci oldun

bi dk bu dilek ben miyim nasıl ya?

ellerine gözlerine sağlık melikecim :))

ben nasıl 1. oldum ya anlamadım herkes benden fazla kilo vermiş?

bu arada spor konusunda haklısın ama az yediğim için bir de çalışıyorum ya halim olmuyor inşallah bayramdan sonra başlayacağım.

dünkü menüm:

sahur:
yok(uyanamadım)

iftar
1 tabak tavuklu şehriye çorbası
1 bardak limonata
salata
biraz pide

dünkü mesaj sayım 13 :)

26 Temmuz Perşembe Mesaj Sayıları
zazaa 36
nazperver 25
papatya89 15
eloisee 14
symrne 13
cimcime81 12
umutlayasasen 11
yilike 10
pinibo 6
caramio03 5

evet o Dilek sensin canım bak sonuç listesinin linkini vereyim kendi gözlerinle gör
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-65.html
senin şimdi en geç pazartesi gününe kadar bu hafta nasıl kilo verdiğini paylaşım alanında anlatman gerekiyor tatlım bu da paylaşım alanının linki
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-578.html

çok beğendim şöyle ki bu hafta takımlara da baktım yüzdeler yüksek bence su kaybından dolayı böyle oldu diye düşünüyordum yalnız az önce tartıldım 800 gr vermişim bir tuhaflık var bu işte bende bu kadar çok vermenin sağlıksız olduğunu düşünüyorum hiç diyetisyene gitmedim Naz ama haftada %1 oranında versek gayet uygun olmaz mı? diyetisyene gidenler var mı aramızda ne dersiniz?

27 Temmuz Mesaj Sayıları
zazaa 90
yilike 56
symrne 26
eloisee 21
cimcime81 18
umutlayasasen 14
papatya89 13
caramio03 12
nazperver 9

pinibo 0
pinibo dün hiç uğramamış menüsü de yok:44:

Canım benim bildiğim ayda 2 kg en ideali ama ayda 4 kg da verilebilir.Morbid obezlik sınırının üstündeyse ancak haftada 1 kg nın üstünde kilo vermek sağlıklı.Malesef en iyi diyetide uygulasan verdiğin kilonun %100 ü yağlardan olmuyor.%90 yağlardan vermek başarı olarak kabul ediliyor genelde.Ve haftada 1 kilodan fazla verildiğinde büyük coğunluğu kas ve vücut sıvılarından oluyor.

27 Temmuz Mesaj Sayıları
zazaa 90
yilike 56
symrne 26
eloisee 21
cimcime81 18
umutlayasasen 14
papatya89 13
caramio03 12
nazperver 9

pinibo 0
pinibo dün hiç uğramamış menüsü de yok:44:

Evetya dün Pınar uğramadı dimi bende diyordum var bir eksiklik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…