Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

yaptık canım ya yoruldum azcık ama olsun hareket oluyor bana eskiyi okuyordum görmedim özür dileriiim iyiyim sen nasılsın Beste'm ne var ne yok?

iyiyim ben de canım, benim için de hareketli birgün oldu bir kase vişne hoşafını halıya dökünce onu yıkamamız gerekti ama dediğin gibi hareket etmek de lazım arada :) öyle yani onun dışında yaptığımız bir şey yok iftarı bekliyoruz :):)

bende bu dertten muzdaribim Sude tek çare meyve yemek benim için

en iyi yol da bol su içmek bunun için kızlar ! iftardan sonra su şişelerini elinizden düşürmeyin bunun yanında karpuz kavun kayısı da olursa bi problem kalmaz inşallah

bugün soğuk suyla duş aldım benim için zor oldu ama başardım acep yarım saat koşmuş kadar olmuş mudur

en iyi yol da bol su içmek bunun için kızlar ! iftardan sonra su şişelerini elinizden düşürmeyin bunun yanında karpuz kavun kayısı da olursa bi problem kalmaz inşallah

Çok doğru ben günde en za 4 litre su içiyorum hiç kabız olmadım 6-7 aydır

Kızlar kürek aleti almaya karar verdim ve siparişi verdim.Pazartesi ulaşır herhalde elime.Deyim yerindeyse anasını ağlatıcam aletin :):)

bugün soğuk suyla duş aldım benim için zor oldu ama başardım acep yarım saat koşmuş kadar olmuş mudur

İnşallah canım yakmışsındır bol bol kalori.Bende yapmak istiyorum ama çok zor bir şey yaa nasıl duruyorsunuz soğuk suda anlamıyorum :):)

bak mesela havuz seviyorsan, bizim hoca hava daha makul haldeyken -Antalya'da Temmuz/Ağustos sabah 11.00 bile güneşe çıkmak için tehlikeli bir saattir - havuzda kalça/bacak çalıştıran hareketler yaptırıyordu, hocana sorup hareketleri uygulayabilirsin..

sürekli egzersizlerini değiştir, yoksa sıkılırsın bir süre sonra..ama hiç bırakmayacağın şey yürüyüş olmalı

rica ederim!
kolay gelsin şimdiden

İnşallah canım yakmışsındır bol bol kalori.Bende yapmak istiyorum ama çok zor bir şey yaa nasıl duruyorsunuz soğuk suda anlamıyorum :):)

inşallah kuzum, gerçekten cok zor nefes alamıyo gibin oldum ama dayandım tabi inşallah hasta falan olmam vücut da alışkın değil ama soğuk su cilde cok faydalı bunları da düşündüm tabii

Melikecim,

Diyetisyene gitmiş biri olarak şunu söyleyebilirim, haftalık ideal kilo verme oranı 500 gr-1 kg arası. Eğer bu aralarda kilo verirsen yeniden kilo alman zorlaşıyor, sonra koruma programını da uygularsan kolay kolay kilo almıyorsun.

Bu yüzden çok az yemek içeren diyetlere pek itibar etmemek lazım, zira çok hızlı kilo veriyorsun ama birazcık fazla yemeye başlayınca vücut tekrar fazla yemek vermeyeceğini düşünerek o fazladan yediklerini yağ olarak kenara depoluyor, çünkü enerjiye ihtiyacı var

İlk hafta 2-3 kilo arası vermek normal. Tabii bu biraz da ne kadar kilolu olduğuna bağlı..Mesela 80 üzeri kilo varsa -tabii boy oranını 1.60 civarı düşünüyorum, çünkü Türk kadınının ortalama boyu- o zaman vücut diyete alışkın olmadığından, şoka giriyor ve 2-3 kilo vermek normal sayılıyor. İlk hafta her zaman daha fazla kayıp oluyor, ama tabii bu su ya da ödem de olabilir..peki yağ mı su mu kaybettiğimizi nasıl anlıyoruz? hani diyetisyenlerde çıplak ayak yağ kaybını ölçen aletler var ya, onlar sayesinde..

dilerim açıklayıcı olmuştur

napisunuz bakiiimm...modem gene hırtlık yaptı ama ben icabına baktım çok şükür kine....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…