dünkü menüm:
sahur:
yok(uyanamadım)
iftar
1 tabak tavuklu şehriye çorbası
1 bardak limonata
salata
biraz pide
dünkü mesaj sayım 13 :)
yaptık canım ya yoruldum azcık ama olsun hareket oluyor bana eskiyi okuyordum görmedim özür dileriiimiyiyim sen nasılsın Beste'm ne var ne yok?
bende bu dertten muzdaribim Sude tek çare meyve yemek benim için
en iyi yol da bol su içmek bunun için kızlar ! iftardan sonra su şişelerini elinizden düşürmeyin bunun yanında karpuz kavun kayısı da olursa bi problem kalmaz inşallah
bugün soğuk suyla duş aldımbenim için zor oldu ama başardım acep yarım saat koşmuş kadar olmuş mudur
Ramazan geldiiiii
bağırsaklarım durduuu
aman kızlarrr
derdime bir çareeee çareee çareee
27 Temmuz Mesaj Sayılarıpinibo dün hiç uğramamış menüsü de yok:44:
zazaa 90
yilike 56
symrne 26
eloisee 21
cimcime81 18
umutlayasasen 14
papatya89 13
caramio03 12
nazperver 9
pinibo 0
tatlııım çok çok teşekkür ederim bitanem
benim gittiğim spor salonu da çok fazla donanımlı tatlım hemen hergün bir etkinlik var step,plates,bisklet...ben yetişemiyorum çalışığım bazılarına ayrıca havuzda var tatile gelmeden havuza gidiyordum 1er saat aslında hocalar var danışabileceğimiz ama birebir sürekli bizimle ilgilenmiyorlar proğram falan istersek yapıyorlar,
asında benim en büyük hatam başlayınca doyamıyor olmam sanırım herşeye el atıyorum bir hafta canımı çıkartıyorum sonra 8.günde artık takatim kalmamış oluyor
ama seninde bilgilendirmelerinle artık daha sistemli çalışıcam tatlım inşallah
tekrar çok teşekkür ederim tatlım
Çok doğru ben günde en za 4 litre su içiyorum hiç kabız olmadım 6-7 aydır
İnşallah canım yakmışsındır bol bol kalori.Bende yapmak istiyorum ama çok zor bir şey yaa nasıl duruyorsunuz soğuk suda anlamıyorum :):)
çok beğendim şöyle ki bu hafta takımlara da baktım yüzdeler yüksek bence su kaybından dolayı böyle oldu diye düşünüyordum yalnız az önce tartıldım 800 gr vermişim bir tuhaflık var bu işte bende bu kadar çok vermenin sağlıksız olduğunu düşünüyorum hiç diyetisyene gitmedim Naz ama haftada %1 oranında versek gayet uygun olmaz mı? diyetisyene gidenler var mı aramızda ne dersiniz?
ay guzum hepsini yaptım yaaa((yok valla durdu bağırsaklarım
slm kızlardün gelemedim aksam misafirlikteydim...sonrada dısarda ramazan senliklerindeydik geldikk yattm hemenn...
Kuzum hoş geldin nasılsın
sagol canım benim iyiyym sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?