Kaptanım nasılsın aşağıda gördüm seni
ıyıyım naz telefondan girip okuyorum bütün gün.yine öyle girmişimdir ama görmedim özür dilerim sen nasılsın nasıl gidiyor
herkese ıyı aksamlar,
ıkı gündür su ıcmek ıstemıyorum...sankı o verdıgım ıkı kılo sadece ıctıgım suymus gıbı gelıyr. cünkü her tartıldıgımda ılk günkü kılomdan yüksek cıktıgım zamanlar dahı var.
sanırım ben hıc zayıflamadım..bu düsünce tüm umudu kırdı...zorlu regl dönemımde sagolsun tüm enerjımı aldı... zorla yarım saat yürüdüm. sadece yemek yıyıp olımpıyatları
ızleyerek günü sonlandırdım üzgünüm20 gün sonra ıznımın bıtecek olmasıda şevkımı kıran nedenlerden.
sabah: ufak bır sandvıc hazırladım bır lokma peynır ve bıberden oluşan. kayısı suyu ıle
ıkındı: aksam 4 bucuk gıbı bır burger köftesı kızartıp domates bıber turşu ıle yedım. ekmek bır kac lokma
akşam: bır orta boy fırında çupra roka sogan salatası. 3 4 yudum kola. karpuz bır kaç dılım
herkese ıyı aksamlar,
ıkı gündür su ıcmek ıstemıyorum...sankı o verdıgım ıkı kılo sadece ıctıgım suymus gıbı gelıyr. cünkü her tartıldıgımda ılk günkü kılomdan yüksek cıktıgım zamanlar dahı var.
sanırım ben hıc zayıflamadım..bu düsünce tüm umudu kırdı...zorlu regl dönemımde sagolsun tüm enerjımı aldı... zorla yarım saat yürüdüm. sadece yemek yıyıp olımpıyatları
ızleyerek günü sonlandırdım üzgünüm20 gün sonra ıznımın bıtecek olmasıda şevkımı kıran nedenlerden.
sabah: ufak bır sandvıc hazırladım bır lokma peynır ve bıberden oluşan. kayısı suyu ıle
ıkındı: aksam 4 bucuk gıbı bır burger köftesı kızartıp domates bıber turşu ıle yedım. ekmek bır kac lokma
akşam: bır orta boy fırında çupra roka sogan salatası. 3 4 yudum kola. karpuz bır kaç dılım
Yemek yemek gibisi varmı yaaa :):)
canımızı sıkmamak için buradayız kuzum hiçbirey şevkimizi kırmasın..hepimiz öyle oluyoruz bazen..ben mesela hiçbirsey yemiyorum verdigim 200 gr..sporda yapıyorum ama bazılarımız böyle oluyo demkki..
canımızı sıkmamak için buradayız kuzum hiçbirey şevkimizi kırmasın..hepimiz öyle oluyoruz bazen..ben mesela hiçbirsey yemiyorum verdigim 200 gr..sporda yapıyorum ama bazılarımız böyle oluyo demkki..
Bozma moralini canım birde keşke daha çok öğün yapsaydın
üzüldüm gerçekten... bu kıloları vermem kı ıstedıgım sadece gecen seye dönmek bı 80 85 olmak on senemı alır sanırım
Canım hemen karamsarlığa girme.Perşembe cuma bir gelsin bir tartıl o zaman bakalım nasıl olucak kilon.Her gün tartılmak çok kötü bir alışkanlık sabır et perşembe yada cuma tartıl.He diyeceksin sen haftada birmi tartılıyorsun hayır bende hergün tartılıyorum ama sen belki sabredebilirsin :)
naz hıc abur cubur yıyen bırısı olamadım kı...nutell yıyodum süreklı. ıkı hftadır hıc yemedım..bskada ögün dısında yıyesım hıc gelmıyor. vıcdan yapıyorum bıde canım bır sey ısteyınce.
Pınarcım sen gerçekten hiç bir şey yemiyorsun günlük aldığın kalori çok düşük vücudun kıtlık moduna girdide herşeyi yağ olarakmı depo ediyor ?
bilmiyorumki canım yaa...reglyim zaten.
bide ben kronik kabızım diyebilirm..bagırsak alıskanlıgım cok kötü ...
ne yapsam hareketlenmiyor..kayısı mı denemedim çeşit çeşit iyi gelir diye,sinameki içtim..fayda etmedi..düzeltebilecek seyler denedim ama yok..ona baglıda oluyor sanırım..
bilmiyorumki canım yaa...reglyim zaten.
bide ben kronik kabızım diyebilirm..bagırsak alıskanlıgım cok kötü ...
ne yapsam hareketlenmiyor..kayısı mı denemedim çeşit çeşit iyi gelir diye,sinameki içtim..fayda etmedi..düzeltebilecek seyler denedim ama yok..ona baglıda oluyor sanırım..
erzurumda bulabiilirm insallah..keten tohumu tarzı birseymi oda naz..
napisunuz bakiiimm...modem gene hırtlık yaptı ama ben icabına baktım çok şükür kine....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?