Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım benim inan hepimizin böyle karamsar zamanları olur, yeter ki sabırlı ol ve moralin bozuk diye diyetini bırakma ve inancını yitirme, menüne gelince ara öğün yaparak akşam yemeni azaltabilirsin tatlım :)

pekı:) meyve yemeye calısıcam

canım benim inan hepimizin böyle karamsar zamanları olur, yeter ki sabırlı ol ve moralin bozuk diye diyetini bırakma ve inancını yitirme, menüne gelince ara öğün yaparak akşam yemeni azaltabilirsin tatlım :)

araöğün ısıne gırmem lazım sanırsam....

sahur : 2 dilim kızarmış köy ekmeği, domates salatalık biber salatası, peynir zeytin biraz kızarmış sucuk ve şekersiz çay
bol su

iftar : 1 tabak köy ekmeli mercimek çorbası, yanında sirkeli biber ve 2 zeytin arkasından fırında pişmiş tavuk yemeğinden

bol su içiyorum karpuz yiyebilirim sonraları ama dışarı çıkarsam kaçamak da yapabilirim (2 top dondurma ya da az fırında sütlaç olabilir yine sütlü tatlı yani) çünkü tatlı krizindeyim bugün :/

ozaman birde onu deneyeyim ben ya...

Var bir sorun kuzum çünkü o kadar az yiyip + spor yapıp 200 gram vermen imkansız gibi birşey.Vücut yağ oranının %8 e kadar inmesi lazım hiç bir sorun yokken bu kadar az yiyip spor yapıp kilo verememek için.

Bugünkü menüm

2 tane biber dolma
1 tabak et sote
1 yemek kaşığı dolusu patates püresi
1 bardak kola

1 bardak sütlü kahve şekersiz

menümmmm
sahur:
1.5dilim kepek ekmeği
peynir
yumurta
zeytin yağlı domates
yeşillk,salatalık

iftar:
2 kase çorba
5-6dilim karpuz
yarım kase keten tohumlu yoğurt
1 elma
1 top dundurma

spor:şimdi leslie ile 5 mil 60dk
öğlen yürüyüş yavaş 60 dak.

evet nazcım haklısın birden kilolar gitti mi mutlaka geri geliyor ben de işte geri gelmesin diye yavaştan almak istiyorum mesela hafta 800 gr iyidir benim için diyorum

çok teşekkür ederim Ayşe verdiğin bilgiler için gayet açıklayıcı olmuş bende sağlıklı bir şekilde vermek istiyorum önceden lisedeyken 68 kiloya düşmüştüm sonra 85'e çıktım işte çok sağlıksız bir diyetti öğlen sadece elma yiyordum
çıplak ayakla ölçen aletleri araştırdım vücuda azcık elektrik akımı göndererek anlaşılıyormuş kas/yağ oranı

tuğba moralini bozma hemen hepimiz bıkıyoruz dönem dönem ara öğün yaparsan daha iyi olur senin için akşamı hafif tutabilirsin böylece meyve,yoğurt yerdim ben
biliyor musun adet döneminde kimse yanıma yaklaşamaz ya çok sinirli olurum ya da çok depresif milleti bıktırırım erkek arkadaşım napcağını şaşırır garibim bana bir türlü yaranamaz o yüzden üzülme birkaç gün daha geçsin enerjin de gelir hevesin de

afiyet olsun dengeli bir menü olmuş sütlü tatlılar iyi seçim

Bugünkü menüm

2 tane biber dolma
1 tabak et sote
1 yemek kaşığı dolusu patates püresi
1 bardak kola

1 bardak sütlü kahve şekersiz

sahura kalkacaksın Naz bak telefonunu bulur ararım seni menün güzel kola çok şekerli yalnız hem selülit yapıyor şekerim ya boşver içme artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…