evet nazcım haklısın birden kilolar gitti mi mutlaka geri geliyor ben de işte geri gelmesin diye yavaştan almak istiyorum mesela hafta 800 gr iyidir benim için diyorum
menümmmm
sahur:
1.5dilim kepek ekmeği
peynir
yumurta
zeytin yağlı domates
yeşillk,salatalık
iftar:
2 kase çorba
5-6dilim karpuz
yarım kase keten tohumlu yoğurt
1 elma
1 top dundurma
spor:şimdi leslie ile 5 mil 60dk
öğlen yürüyüş yavaş 60 dak.
güle güle kullan o zaman nazcım aynen dediğin gibi yap
yürü be kim tutar seni kürek çek demek istedim yani
sahura kalkacaksın Naz bak telefonunu bulur ararım senimenün güzel kola çok şekerli yalnız hem selülit yapıyor şekerim ya boşver içme artık
Uyumucam sahura kadar kaptanım şimdi bayan voleybol takımımızın maçı var onu izlicem :):)
sahur: 2 dilim tam buğday ekmeği, peynir, domates-salatalık, sosis,şekersiz çay,1 kayısı
iftar:1 kase çorba,1 karnıyarık, 1 parça tavuk, 3 kaşık pilav,2 içli köfte, 1 parça börek
peki sonra noldu? çok affedersiniz özür dilerim ama istifra ettim2 günde 800 gr verince yiyeyim dedim spor yapamadım bugün evdekiler de kızdı kendini mi öldürmeye çalışıyorsun diye
kusana kadar yedim diyebileceğim artık
bende uyumuyorum bazen uyku düzenim bozuluyor öğlen 12'ye kadar uyuyorum sonra ama sahur lazım
Oyy kıyamam ben sana
Daha az yersin yarın canım malum mide küçülüyor bütün gün besin girmeyince akşam birden yüklenince sorun yaratıyor
Canım büyük olasılıkla biliyorsundur ama söyliyim genede uyku çok önemli diyette.Uyurken büyüme hormonu salgılanıyor ve yağ yakımında çok önemli bu hormon ayrıca uykusuz olunduğunda stresli olunuyor buda yağ yakımını durduruyor
Günde 8 saat uyumaya çalışıyorum ben canım
iyi geceler canım kaydettimçooook yoruldum kızlaaaar
melikecim msj sayım 12
nazz cım sporum 120dk
KIIZLAAAR HEPİNİZE İYİ GECELEEEERRR
Bugünkü menüm
2 tane biber dolma
1 tabak et sote
1 yemek kaşığı dolusu patates püresi
1 bardak kola
1 bardak sütlü kahve şekersiz
sahur: 2 dilim tam buğday ekmeği, peynir, domates-salatalık, sosis,şekersiz çay,1 kayısı
iftar:1 kase çorba,1 karnıyarık, 1 parça tavuk, 3 kaşık pilav,2 içli köfte, 1 parça börek
peki sonra noldu? çok affedersiniz özür dilerim ama istifra ettim2 günde 800 gr verince yiyeyim dedim spor yapamadım bugün evdekiler de kızdı kendini mi öldürmeye çalışıyorsun diye
kusana kadar yedim diyebileceğim artık
canımızı sıkmamak için buradayız kuzum hiçbirey şevkimizi kırmasın..hepimiz öyle oluyoruz bazen..ben mesela hiçbirsey yemiyorum verdigim 200 gr..sporda yapıyorum ama bazılarımız böyle oluyo demkki..
Pınarcım sen gerçekten hiç bir şey yemiyorsun günlük aldığın kalori çok düşük vücudun kıtlık moduna girdide herşeyi yağ olarakmı depo ediyor ?
menümmmm
sahur:
1.5dilim kepek ekmeği
peynir
yumurta
zeytin yağlı domates
yeşillk,salatalık
iftar:
2 kase çorba
5-6dilim karpuz
yarım kase keten tohumlu yoğurt
1 elma
1 top dundurma
spor:şimdi leslie ile 5 mil 60dk
öğlen yürüyüş yavaş 60 dak.
canım benim inan hepimizin böyle karamsar zamanları olur, yeter ki sabırlı ol ve moralin bozuk diye diyetini bırakma ve inancını yitirme, menüne gelince ara öğün yaparak akşam yemeni azaltabilirsin tatlım :)
araöğün ısıne gırmem lazım sanırsam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?