Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

evet nazcım haklısın birden kilolar gitti mi mutlaka geri geliyor ben de işte geri gelmesin diye yavaştan almak istiyorum mesela hafta 800 gr iyidir benim için diyorum

Fazla kilon yok zaten kaptanım kısa sürede kavuşursun istediğin kiloya haftada 800 gr - 1000 gr ile

120 dakika girdim canım

sahur: 2 dilim tam buğday ekmeği, peynir, domates-salatalık, sosis,şekersiz çay,1 kayısı
iftar:1 kase çorba,1 karnıyarık, 1 parça tavuk, 3 kaşık pilav,2 içli köfte, 1 parça börek
peki sonra noldu? çok affedersiniz özür dilerim ama istifra ettim 2 günde 800 gr verince yiyeyim dedim spor yapamadım bugün evdekiler de kızdı kendini mi öldürmeye çalışıyorsun diye
kusana kadar yedim diyebileceğim artık

sahura kalkacaksın Naz bak telefonunu bulur ararım seni menün güzel kola çok şekerli yalnız hem selülit yapıyor şekerim ya boşver içme artık

Uyumucam sahura kadar kaptanım şimdi bayan voleybol takımımızın maçı var onu izlicem :):)

Oyy kıyamam ben sana
Daha az yersin yarın canım malum mide küçülüyor bütün gün besin girmeyince akşam birden yüklenince sorun yaratıyor

bende uyumuyorum bazen uyku düzenim bozuluyor öğlen 12'ye kadar uyuyorum sonra ama sahur lazım

Canım büyük olasılıkla biliyorsundur ama söyliyim genede uyku çok önemli diyette.Uyurken büyüme hormonu salgılanıyor ve yağ yakımında çok önemli bu hormon ayrıca uykusuz olunduğunda stresli olunuyor buda yağ yakımını durduruyor
Günde 8 saat uyumaya çalışıyorum ben canım

büyüme hormonun etkili olduğunu bilmiyordum stresi biliyordum ben de uyurum 8 saat yoksa mutsuz hissediyorum
hadi git izle görüşürüz Naz'ım

çooook yoruldum kızlaaaar
melikecim msj sayım 12
nazz cım sporum 120dk

KIIZLAAAR HEPİNİZE İYİ GECELEEEERRR

Bugünkü menüm

2 tane biber dolma
1 tabak et sote
1 yemek kaşığı dolusu patates püresi
1 bardak kola

1 bardak sütlü kahve şekersiz

menün güzel tatlım tabi keşke kola olmasaydı ya da en azından zero olsaydı, ama onun dışında fena değil

kuzum fena yüklenmişsin kendine geçmiş olsun canım aman dikkat diyorum :)

canımızı sıkmamak için buradayız kuzum hiçbirey şevkimizi kırmasın..hepimiz öyle oluyoruz bazen..ben mesela hiçbirsey yemiyorum verdigim 200 gr..sporda yapıyorum ama bazılarımız böyle oluyo demkki..

Pınarcım sen gerçekten hiç bir şey yemiyorsun günlük aldığın kalori çok düşük vücudun kıtlık moduna girdide herşeyi yağ olarakmı depo ediyor ?

bence kesinlikle öyle..
Melike'ye anlattığım olay..
diyetisyen bana reçete yazıyor, ben daha çok veririm diye daha az yiyordum, kazın ayağı öyle değilmiş
ne kadar az yersen o kadar kilo alırsın, herşey kararında demişti, haklıymış..

waaw baya azimli gördüm seni Sudecim hafif bir menü olmuş

canım benim inan hepimizin böyle karamsar zamanları olur, yeter ki sabırlı ol ve moralin bozuk diye diyetini bırakma ve inancını yitirme, menüne gelince ara öğün yaparak akşam yemeni azaltabilirsin tatlım :)

araöğün ısıne gırmem lazım sanırsam....

caramiocum senin zaten 6 öğün beslenmen lazım ve hareket ile bol su..yoksa başka türlü kilo veremezsin :44:

kızlar selam,

dünden beri canım sıkkındı zaten -çamaşır makinesinin musluğu patladı, arabamın aküsü bitti Allahtan oto yıkamacıda kaldım, eşimin telefonundaki bütün fotoğraflar pc de eş zamanlama yaparken uçtu gitti- hep Merkür'ün yüzünden diye..şimdi bugün başka bir sıkkın çünkü regl dönemime birkaç gün kaldı ve bugün çığırımdan çıktım, sürekli aç dolaşıyorum, kendimi şu birkaç gün nasıl zaptedeceğimi bilmiyorum (

bir de bugün oğlum uyumadı öğle, evde spor da yapamadım kendimi feci rahatsız hissediyorum ((

yarın bir fırsat bulup 1 saat bantta takılmam lazım, ya da denize gidip yüzerim..

şu regl dönemi bitse de rahatlasam...

aaaa neler yediğimi yazmayı unutmuşum :/

bu benim utanç tablom:

sabah aç karnına bardak ılık su

kahvaltı
2 dilim kepekli ekmek
1 dilim KK büyüklüğünde peynir
domates, salatalık, biber
şekersiz çay

kuşluk
yok

öğle
domates ve peynirli kepekli sandviç

ikindi
1 küçük dilim tam buğday unundan vişneli kek :18:

akşam
1 karnıyarık (kızartmadan, közlenmiş patlıcanla)
yaklaşık ÇEYREK pide :18:
1 kase cacık
2 parça küçük haşlanmış tavuk

gece
3 dilim kavun
1 dilim baklava :18:

bu arada spor yapmadım ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…