sahurunu ihmal etme canım onun dışında zuppeer
evet o Dilek sensin canım bak sonuç listesinin linkini vereyim kendi gözlerinle gör
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-65.html
senin şimdi en geç pazartesi gününe kadar bu hafta nasıl kilo verdiğini paylaşım alanında anlatman gerekiyor tatlım bu da paylaşım alanının linki
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-578.html
Çok az değilmi ya bir banamı öğle geliyor :):):)
sahur: 2 dilim tam buğday ekmeği, peynir, domates-salatalık, sosis,şekersiz çay,1 kayısı
iftar:1 kase çorba,1 karnıyarık, 1 parça tavuk, 3 kaşık pilav,2 içli köfte, 1 parça börek
peki sonra noldu? çok affedersiniz özür dilerim ama istifra ettim2 günde 800 gr verince yiyeyim dedim spor yapamadım bugün evdekiler de kızdı kendini mi öldürmeye çalışıyorsun diye
kusana kadar yedim diyebileceğim artık
kızlar selam,
dünden beri canım sıkkındı zaten -çamaşır makinesinin musluğu patladı, arabamın aküsü bitti Allahtan oto yıkamacıda kaldım, eşimin telefonundaki bütün fotoğraflar pc de eş zamanlama yaparken uçtu gitti- hep Merkür'ün yüzünden diye..şimdi bugün başka bir sıkkın çünkü regl dönemime birkaç gün kaldı ve bugün çığırımdan çıktım, sürekli aç dolaşıyorum, kendimi şu birkaç gün nasıl zaptedeceğimi bilmiyorum(
bir de bugün oğlum uyumadı öğle, evde spor da yapamadım kendimi feci rahatsız hissediyorum((
yarın bir fırsat bulup 1 saat bantta takılmam lazım, ya da denize gidip yüzerim..
şu regl dönemi bitse de rahatlasam...
kızlar selam,
dünden beri canım sıkkındı zaten -çamaşır makinesinin musluğu patladı, arabamın aküsü bitti Allahtan oto yıkamacıda kaldım, eşimin telefonundaki bütün fotoğraflar pc de eş zamanlama yaparken uçtu gitti- hep Merkür'ün yüzünden diye..şimdi bugün başka bir sıkkın çünkü regl dönemime birkaç gün kaldı ve bugün çığırımdan çıktım, sürekli aç dolaşıyorum, kendimi şu birkaç gün nasıl zaptedeceğimi bilmiyorum(
bir de bugün oğlum uyumadı öğle, evde spor da yapamadım kendimi feci rahatsız hissediyorum((
yarın bir fırsat bulup 1 saat bantta takılmam lazım, ya da denize gidip yüzerim..
regl yüzünden olsa gerek ama menün çok fazla değil iyi benceaaaa neler yediğimi yazmayı unutmuşum :/
bu benim utanç tablom:
sabah aç karnına bardak ılık su
kahvaltı
2 dilim kepekli ekmek
1 dilim KK büyüklüğünde peynir
domates, salatalık, biber
şekersiz çay
kuşluk
yok
öğle
domates ve peynirli kepekli sandviç
ikindi
1 küçük dilim tam buğday unundan vişneli kek :18:
akşam
1 karnıyarık (kızartmadan, közlenmiş patlıcanla)
yaklaşık ÇEYREK pide :18:
1 kase cacık
2 parça küçük haşlanmış tavuk
gece
3 dilim kavun
1 dilim baklava :18:
bu arada spor yapmadım((((
iyi yapmışsın huzursuzluk verdiği doğru ama vücudun dengesi bozulabilirdi az besleniyordun afiyet bal şeker olsunmeaj sayım 13
dünkü menüm
sahur
1 bardak kakaolu süt
iftar
ızgara köfte-tavuk
salata
1 bardak şeftali suyu
1 kase cacık
közlenmiş patlıcan-biber
biraz pide
ara
yarım kase kakaolu puding
yarım bardak şekersiz nescafe
ohhhh aştım valla kendimiiii :):):) ama çok yemekte insana mutluluk değil huzursuzluk veriyor :/
dünkü mesaj sayılarında eksikler var kızlar bugün bekliyorum yarın liste yapacağım
azönce 45 dk leslie + mekik ve spor salonundan öğrenmiş olduğum kalça ve bacak sıkılaştırıcı hareketler yaptım Nazcım kaydedersen sevinirim
kaptan msj sayım 16 oldu
ben cıkıyorum biraz dinlenmem gerek herkese iyi geceler
Dünkü mesaj sayım 29 bildirmeyi unutmuşum kaptanım
Off ne uyumuşum be günaydın herkese
tünaydın tünaydın sen kalkana kadar ohooooo
Gece bir türlü uyuyamıyorum dön dön dur
kızlar selam,
her şey bu kadar mı üst üste gelir?
bol bol dua et olur mu..
ve
gülmeyi gülümsemeyi unutma
hepsi aynı günde fazla gelmiş papatya,melisa çayı içebilirsin iyi gelir ben içiyorum o dönemimde
regl yüzünden olsa gerek ama menün çok fazla değil iyi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?