Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

azönce 45 dk leslie + mekik ve spor salonundan öğrenmiş olduğum kalça ve bacak sıkılaştırıcı hareketler yaptım Nazcım kaydedersen sevinirim

kaptan msj sayım 16 oldu

ben cıkıyorum biraz dinlenmem gerek herkese iyi geceler

kızlar bugünkü mesaj sayım 11

bu uyku işini de düzene sokmam lazım, daha erken yatmalıyım, çünkü erken kalkıyoruz oğlumla..
az uyku kilo vermeye çalışanlar için sakıncalı..
çok yorgunum, yarına güç toplayayım biraz..

iyi geceler

sahurunu ihmal etme canım onun dışında zuppeer

çok çok doğru diyorsun canım sonra iftara kadar fenalık geçiriyorum

vayyyyy süper ya darısı başınıza inşallah

Çok az değilmi ya bir banamı öğle geliyor :):):)

bencede az

hey maşallah tıpkı ben gibi yemişsin ama ben çıkartamadım nolcak

geçmiş olsun canım

her şey bu kadar mı üst üste gelir?

bol bol dua et olur mu..

ve

gülmeyi gülümsemeyi unutma

meaj sayım 13

dünkü menüm

sahur
1 bardak kakaolu süt

iftar
ızgara köfte-tavuk
salata
1 bardak şeftali suyu
1 kase cacık
közlenmiş patlıcan-biber
biraz pide

ara
yarım kase kakaolu puding
yarım bardak şekersiz nescafe

ohhhh aştım valla kendimiiii :):):) ama çok yemekte insana mutluluk değil huzursuzluk veriyor :/

hepsi aynı günde fazla gelmiş papatya,melisa çayı içebilirsin iyi gelir ben içiyorum o dönemimde

regl yüzünden olsa gerek ama menün çok fazla değil iyi bence

Son düzenleme:
iyi yapmışsın huzursuzluk verdiği doğru ama vücudun dengesi bozulabilirdi az besleniyordun afiyet bal şeker olsun

kayıt ettim tatlım

her şey bu kadar mı üst üste gelir?

bol bol dua et olur mu..

ve

gülmeyi gülümsemeyi unutma

ya sorma Dilekcim..
Astroloji ile ilgilenir misiniz bilmem ama Merkür geri gitmeye başladığında arızalar çok sık olur, artık öyle düşünüp telkin ediyorum kendimi :)
çok teşekkür ederim desteğin için..
sevgiler

hepsi aynı günde fazla gelmiş papatya,melisa çayı içebilirsin iyi gelir ben içiyorum o dönemimde

regl yüzünden olsa gerek ama menün çok fazla değil iyi bence

evde papatya var, doğru söylüyorsun iyi gelir..

evet regl zamanı böyle oluyor benim her ay, ama bunu telafi etmek için yani almamak için hareket etmek zorundayım..

az önce de fitness salonunun 1 haftalık bakımda olacağını öğrendim, evde koşu bandında yürürüm çünkü bu ay Antalya'da gece dışında sokağa çıkamazsınız..:/

hepinize günaydın bu arada!

saat 11.30 a kadar uyumuşum bugün, oğlum da aynı şekilde!dün gece çok az uyuduk ta, sürekli anlamadığım bir sebeple uyanıp durdu..
düne kıyasla bugün kendimi daha iyi hissediyorum.

Kizlar nasil gidiyor ?
ramazanla araniz nasil?
ben bugun regl oldumm yarin bir haftalik siki bi diyete baslayacagim insallah..

Kızlar ramazan sonunu bekliyemedim bugün ablamın arkadaşı olan diyetisyenle konuştum.
Sahura kalkmadığım için bana çok kızdı ya oruç tutma ya sahura kalk dedi.
Vücudumu mahvetmişim ramazandan beri vücut 22 saat aç kalınca metabolizmam dibe vurmuş.
6 aydır düzenli spor yapıyordum onuda yasakladı tuhafıma gitti ama dediğini yapıcam vücut çok yorulurmuş bir süre sonra bir müddet ara verip dinlendirmek gerekirmiş.
Diğer tuhafıma giden şeyde sana kilo aldırıcaz dedi.Kendini mahvetmişsin günlük yaklaşık 2000 kalori alıcaksın metabolizman eski haline dönücek tabi bu süre içinde kilo alıcaksın dedi.
Yarın gidip daha ayrıntılı konuşucakmışız kan tahlili falan yaptırıcakmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…