Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kizlar nasil gidiyor ?
ramazanla araniz nasil?
ben bugun regl oldumm yarin bir haftalik siki bi diyete baslayacagim insallah..
susuzluk ve sıcak zorluyor zeynepcim senin nasıl gidiyor
çok sıkı bir diyet uygulamazsın umarım iyi değil çünkü geri alınıyor kilolar

şimdiden giderek çok iyi etmişsin naz sonuçları bize de bildir

Son düzenleme:

Tırsıyorum biraz canım ya spor yaptırmıcak çok yedittiricek kilo alıcam off.İnşallah ne yaptığını biliyordur

Laptop um bozuldu telefonumda hala internet varken haber vereyim dedim yarın internet paketimin son gunu insallah laptop duzelır

Bilgisayardan biraz anlarım canım sorunu kısaca yazsana belki bildiğim birşeydir bir ihtimal :)

canım benim dün Melike'ye de söyledim ya, ne kadar az yersen o kadar tehlikeli
sen söylediklerinden dışarı çıkma, sahura kalkmadan oruç tutmak ne kadar tehlikeliyse günde 2 öğün yemek yemek te o kadar tehlikeli..
o kadar aç kaldığın için vücut devamlı aldığı herşeyi artık yağ olarak depolamaya başlıyor, bir daha yemek vermeyeceksin sanıyor...o yüzden demiştir kilo alacaksın diye..

Nazcım bana 1 saat spor kaydeder misin canım..
Regl öncesi iyi terledim, umarım ödem atmışımdır, rahat geçer en azından reglim..

Bilgisayarı açmaya çalıştık ama açılmıyor yarın servise götürcez menümü yazayım
sahur:2 dilim tam buğday ekmeği,peynir,domates,bal,şekersiz çay
iftar:1 kepce çorba,1 karnıyarık,1 parça tavuk,3 kaşık pilav,1 bardak şekersiz limonata
spor yapamıyorum bilgisayar gidince 1 meyve yerim belki

sonunda internet olan bir ev buldum:)) anneannem küçük bir sağlık sorunu yaşadı ona bakmak için annemlerin köyüne geldim internetim yok üstüne birde tel çekmiyor tek artısı yüzde yüz sağlıklı besleniyorum herşey doğal bahçeden alıp yiyorum. organik besinler iştahımı kabartıyor:)))

bu hafta küçük bir mide rahatsızlığı yaşadım diyete 2 gün ara verdim tarım yanımda değil kilo surumumu bilmiyorum inşallah kilo almamışımdır:))

herkese hayırlı pazarlar:))

misafirim vardı, neler yediğimi yazamadım,bugünkü icraatımı yazayım.

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 dilim keten tohumlu ekmek
domates,salatalık, biber
3 dilim karpuz

öğle
1 tabak patlıcan közleme yemeği (2 yemek kaşığı yağla yapıldı,harika oluyor)
3 kaşık brokoli salatası
3 kaşık yoğurt

akşam
1 tabak yayla çorbası
1 dilim ekmek
3 top dondurma
2 tane kurabiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…