susuzluk ve sıcak zorluyor zeynepcim senin nasıl gidiyorKizlar nasil gidiyor ?
ramazanla araniz nasil?
ben bugun regl oldumm yarin bir haftalik siki bi diyete baslayacagim insallah..
Kızlar ramazan sonunu bekliyemedim bugün ablamın arkadaşı olan diyetisyenle konuştum.
Sahura kalkmadığım için bana çok kızdı ya oruç tutma ya sahura kalk dedi.
Vücudumu mahvetmişim ramazandan beri vücut 22 saat aç kalınca metabolizmam dibe vurmuş.
6 aydır düzenli spor yapıyordum onuda yasakladı tuhafıma gitti ama dediğini yapıcam vücut çok yorulurmuş bir süre sonra bir müddet ara verip dinlendirmek gerekirmiş.
Diğer tuhafıma giden şeyde sana kilo aldırıcaz dedi.Kendini mahvetmişsin günlük yaklaşık 2000 kalori alıcaksın metabolizman eski haline dönücek tabi bu süre içinde kilo alıcaksın dedi.
Yarın gidip daha ayrıntılı konuşucakmışız kan tahlili falan yaptırıcakmışım.
susuzluk ve sıcak zorluyor zeynepcim senin nasıl gidiyor
çok sıkı bir diyet uygulamazsın umarım iyi değil çünkü geri alınıyor kilolar
şimdiden giderek çok iyi etmişsin naz sonuçları bize de bildir
Tırsıyorum biraz canım ya spor yaptırmıcak çok yedittiricek kilo alıcam off.İnşallah ne yaptığını biliyordur
evde boş boş oturuyorum nazım tv izliyorum sıkıcı biraz sen napıyosun canımMelikem ne yapıyorsun nasıl geçiyor pazar günün
evde boş boş oturuyorum nazım tv izliyorum sıkıcı biraz sen napıyosun canım
Laptop um bozuldutelefonumda hala internet varken haber vereyim dedim yarın internet paketimin son gunu insallah laptop duzelır
Kızlar ramazan sonunu bekliyemedim bugün ablamın arkadaşı olan diyetisyenle konuştum.
Sahura kalkmadığım için bana çok kızdı ya oruç tutma ya sahura kalk dedi.
Vücudumu mahvetmişim ramazandan beri vücut 22 saat aç kalınca metabolizmam dibe vurmuş.
6 aydır düzenli spor yapıyordum onuda yasakladı tuhafıma gitti ama dediğini yapıcam vücut çok yorulurmuş bir süre sonra bir müddet ara verip dinlendirmek gerekirmiş.
Diğer tuhafıma giden şeyde sana kilo aldırıcaz dedi.Kendini mahvetmişsin günlük yaklaşık 2000 kalori alıcaksın metabolizman eski haline dönücek tabi bu süre içinde kilo alıcaksın dedi.
Yarın gidip daha ayrıntılı konuşucakmışız kan tahlili falan yaptırıcakmışım.
Bilgisayarım bozuldutelefonumda hala internet varken haber vereyim dedim insallah duzelır
Bilgisayardan biraz anlarım canım sorunu kısaca yazsana belki bildiğim birşeydir bir ihtimal :)
hep bu körolasıca Merkür yüzünden!
neyse 2 ağustoa birşey kalmadı, geçecek
hep bu körolasıca Merkür yüzünden!
neyse 2 ağustoa birşey kalmadı, geçecek
ekran dondu bir kaç kere sonra düzelmişti kapatalım açalım dedik hiç açılmadı bu sefer
Nazcım bana 1 saat spor kaydeder misin canım..
Regl öncesi iyi terledim, umarım ödem atmışımdır, rahat geçer en azından reglim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?