Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

gayet güzel beslenmişsin Melike, tebrik ederim.

iyi yapmışsın huzursuzluk verdiği doğru ama vücudun dengesi bozulabilirdi az besleniyordun afiyet bal şeker olsun

teşekkür ederim

bende de sorunlar vardı ama bugün geçti çok şükür

peki burçlardan anlar mısın ben teraziyim

Kizlar nasil gidiyor ?
ramazanla araniz nasil?
ben bugun regl oldumm yarin bir haftalik siki bi diyete baslayacagim insallah..

iyi valla nasıl olsun melikenin dediği gibi çoooook sıcak bi de sen yoksun offff
eee neler yapıyorsun bakimmm :)

olsun olsun sonra son sürat kilo verirsin canım üzülme

ikinizede çok geçmiş olsunnn bende organik beslenmek istiyorum

bugünkü menüm:

sahur
2 hurma

iftar
1 hurma
1 kase ezogelin çorbası
tavuk sote
salata
1 kutu ice tea

ara
1 dilim mozaik pasta
1 bardak şekersiz çay

ara
1 bardak limonata

4 saat yürüyüşşşşş :):):)

ıyı aksamlar

bugün pazar sevdıcekle gezme günü. ama yıne de dıkkat etmeye clıstım yedıklerımle. tüm gün dısarıda oldugum ıcın mesaj yzamadım.k bakmayın.

sabah: cıcek ekmegın bı parcasına yapılmıs yagsız peynırlı tost

öğlen: ızgara köfte mınık 5 tane falan bır parca pıde. kola zero. salata azcık pıyaz

aksam: haslanmıs et cok az. ve az pıde.karpuz

aralarda ıcetea ve bır kac hurma, bır tane de etıpuf

Bugünkü menüm

2 tane biber dolma
1 tabak et sote
1 yemek kaşığı dolusu patates püresi
1 bardak kola

1 bardak sütlü kahve şekersiz

hanı bebeklere yapıyorlar ya kola dıye pekmezlı su bıde ıcmesınler dıye keske annemız bıze de yapsaudı

Dilekçim 4x60 = ??? Matematiğim yetmedide kusura bakma

mesaj sayım 6. ıt gıbı gezıp ceyız alısverısı yaptım.ayaklarıma kara sular ındı spor yok yanı.ıyı geceler

ben geldım kımsecıkler yok..nasıl olmazsın sen nazcım:)

Tuğba moralim bozuk ya diyetisyene gittim diyor kendini mahvetmişsin şimdi yaptığın hatanın cezasını cekiceksin verdiğin kilonun bi kısmını geri alıcaksın metabolizmanı eski haline getirmek için.Normalde ramazandan önce 1500 - 1800 kcal alırdım günlük gayet sağlıklı kilo verirdim ama ramazanda mahvettim kendimi

örnek menü ben yesem doymam kı..hele tam bugday ekmegıne bı alısamadım...

ya canım sen resmen beynine daha yemek yemeye başlamadan "doymayacağım, daha fazla yemeliyim" mesajı verirsen kendini sürekli yerken bulursun..ya da az bile yesen mutsuz olur, sürekli kaçamak yapmaya çalışırsın.

önce kafanda bitirmeye çalış. Tabağının bir bölümüne yemek koy, geri kalanı domates, salatalık, yeşillikle doldur, tabak dolu gözüksün..ama aç kalıcam diye düşünme, hatta sofraya oturduğunda "oooo tabakta bir dünya şey var, şişeceğim yine bunları yiyince" diye düşün..çok farklı olacak

sadece 15 gün uygula, sonrasında hem beyin hem vücut alışacak zaten..sadece biraz sabır..

sevgiler

Günaydın kızlar,
cmt de pazarda ark ta kaldım. aklımda kaldığı kdr menüler
cmt
4 hurma
1 incir
fırında köfte 2 tane köftesinden
1 tatlı kaşığı patates püresi
domates çorbası
mercimek köftesi 1 sıkma
5 zeytinyağlı sarma
2 çatal zeytinyağlı fasülye
1 dilim güllaç ama ufak dilim az şekerli güllaç
salata
ekmek pide hiç yemedim

spor yapmadım da çocuklu ev yani bol hareket 15 kişilik yemek arkadaşlara yardım ettim

pazar günü
3 hurma
yarım şeftali

avuç içi kdr karnıyarık yağsızdı
3 bardak ayran
salata tuzsuz
1 zeytinyağlı sarma
1 mercimek köftesi
salata
tatlı yemedim revani vardı dondurmalı

2 gün çayları şekersiz içtim.
dün gece 1 de geldiğimde yemek yemiş halimde 61.1 kg idim bakalım akşam kaç olaracağım
pazar günü zumba oynadık ama asrın hatası çok susadık. soğuk duşla kendimizi teselli ettik. sonra gezindik ama spor sayılmaz herhalde
akşam kilom 60 küsürlü çıkar inş. ne dondurmalar tatlıları geri çevirdim. arkadaşlarım bayağı farketmiş dedi. leslie yi özledim

Dün giremedim
pazar menüm yazayım hemen:
Sahur:
Yarım peynirli gözleme
az peynir
az yumurta
domates
salatalık
yeşilllik

iftar:
2 hurma
1lokma pide
6köfte
1 bardak ayran
salata
birkaç çatal sütlü tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…