İyiyim ya uykusuz kalmıştım yeni kalktım
Grup çok durmuş ben bu grupta motive olamam vermem gereken çok kilo var
Hadi hep beraber hareketlendirelim.
Teşekkürler canım bu arada mesajları saymışsın.
Kızlar kardeşim ameliyatını oldu elindeki kesik sonucu işaret parmağının tendonu kesilmişti.Tendon tamamen kopmamış o yüzden ameliyat kusursuz geçmiş şimdi dinlenme aşamasında elini hareket ettirmeden 1 ay geçiricek ardından fizik tedavi görücek ablam tarafından.Eskisi gibi olucakmış eli hiç bir hareket problemi olmayacakmış inşallah.Elinin üstü dikiş izi dolu tek problem o.
Naz çok geçmiş olsun.
İzi boşverin, önemli olan elini hareket ettirebilecek olması bence..
tatlııııım inşallah bugün telafi edersin bigün kaçırdım diye sakın pes etme canııım arada yapıyoruz neyazık ki kocaman kaçamaklarrr
ah tatlım dışarıda olunca yeniyor malesef, evde olsan nerede yiyeceksin bu kadar şeyi, bizde birkaç güne arkadaşlarla çıkacağız iftara ama ben hiiç istemiyorum yemekten dolayı..
Çok sabırsızlanıyorum oruç tutan arkadaşlar ne kadar kilo değişimi yaşadı hadi iyi haberlerle gelin =))
kızlar kilo bildirimi yapayım ama gr oynamamış bu hafta aynıyım :\
53.8
bugünkü menüm
sahur
kalkamadım
iftar
2 hurma
1 tabak zeytinyağlı barbunya
1 bardak limonata
2 kaşık yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
Kızlar kafam biraz bulanık sporları kayıt etmeye çalıştım ya ben yanlışlık yapıyorum ya takımımızda bir sorun var spor yapan yok
Yarın tekrar bir kontrol ederim baştan.Yorgunum menülerinize yorum yapamadım yarın kendimi toparlıcam inşallah :)
İyi akşamlar mesaj sayısını falan sayamadım gerçekten çok yorgunum şu 1-2 gün beni hor görün.
anuuu hişt hişt canıııım durneler oluyor güzelgüzel zayıflarken bakın incecik oluyoruz zayıflıyoruz bedenler küçülüyor mutluluk artıyor amaaa sakın bırakmak yoooooook
Dilekcim haddime düşmez ama çok az besin alıyorsunBenim gibi bir obezden tavsiye gerçekten çok saçma birşey gibi geliyor olabilir sana ama şöyle düşün alta yazıcaklarım max kcal değerleri ki yazdıklarımdan kesin daha azdır.
2 hurma = max 100 kcal
1 tabak zeytinyağlı barbunya = max 400 kcal
1 bardak limonata max = 200 kcal
2 kaşık yoğurt = max 100 kcal
1 dilim tam buğday ekmeği = max 70 kcal
Toplamda 870 kcal 900 de sen ki bunlar aşırı abartılmış bir tabak barbunya yemeğinin o kaloride olması baya zor.
Uzmanlar erkeklerin 1250 bayanların 1000 kalorinin altına inmemelerini söylüyorlar biraz daha besin miktarını arttırsan daha iyi olmazmı acaba ?
Çok sabırsızlanıyorum oruç tutan arkadaşlar ne kadar kilo değişimi yaşadı hadi iyi haberlerle gelin =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?