Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

***8. TAKIM 268. ETAP***
cimcime81106.4/105.9/0.5/%0.47)
eloisee55.8/55.8/0/%0)
papatya8953.8/53.8/0/%0)
pinibo54.8///) izinli
umutlayasasen66.3/66.5/-0.2/%-0.3)
yilike76.1/75.8/0.3/%0.39) izinli
zazaa92.9/94/-1.1/%-1.19)
nazperver63.0/61.0/2.0/%3.17) yeni üye hedef:53
symrne60.8/60.0/0.8/%1.31) yeni üye hedef:55

8. Takım Ortalaması:%0.43

listemiz bu şekilde olacak bestecim yokluğumda idare etmişsin
geçmişi okuyamadım naptınız bilemiyorum kızlar ama ben hem spor yapamıyorum hem takımdan uzak kalıyorum diyetim bozuluyor bilgisayar işi hiç olmadı en kısa zamanda yaptırtıp geleceğim kendinize iyi bakın görüşmek üzere

Ayşe kilonu bildirirsen hemen listeye alalım ben geçmişe baktım bildirmemişsin sanırım daha paylaşım alanına götürmedim listemizi
sende söyle şimdi listeye ekleyelim

Melikecim öncelikle hoşgeldin!
60,8 ile başladım 59,5 a düştüm ancak şu an 60 kg yum.

idare etmeye çalıştım canım liste yapmayı bilmediğim için yardım istedim saolsun arkadaş ilgilendi sonra sen geldin =) ah canım benim inşallah en kısa sürede halledersin işlerini aramıza dönersin sporuna ve diyetine sımsıkı sarılırsın..

kızlar bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum bağırsak sistemim alt üst oldu ! kendimi fazlasıyla şiş hissediyorum bu cok kötü bir his gece belki 3lt su içtim hiçbir işe yaramadı, akşama ben de Sude gibi keten tohumu yiyim diyorum inşallah faydalı olur !

EVET CANIM YENİYİM HEDEF kilom 53

canım benim başlama kg 20/07/2012 de 64,1
27/07/2012 de 61,00
03/08/2012 de 60,40

hesabı tam nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum karışmıl gb de olmayayım.

Kilo bildirimimi yapayım
geçen haftaki 92,9
bu haftaki 94 =(

surat asmak yok naz. dr ne dedi alacaksın başta sonra yiye yiye kg verdirecek sana çok daha keyifli olacak. diyetisyen olayı çok iyi bence. ben iş güç derken gidemiyorum. gitsemde uygulayamam yani. ama uygulayanlarda çok net ve kalıcı sonuç oluyor.

Günde 3000 kalori almakta pek zevkli biliyormusun Gülşah =))

nazcım sen başla bende bakarım olmazsa..nasılsa ikimizde uzun zaman burdayız...kardeş kardeş beraber yaparız...olmamı:))))

Günde 3000 kalori almakta pek zevkli biliyormusun Gülşah =))

tahmin edebiliyorum kız az önce tartıldım 60 çıktım o kadan sevindimki az kaldı 59 u görünce ödüller vercem kendime. dondurma olur pasta olur çok gzl planlarım var

şekerle tuz hayatımdan komple çıktı diyebilirim 64 ü görünce beliren selülitlerden eser kalmaz inş

protein + bol su birleşimi bayağı selüliti yokediyorumuş ve orantılı kg verdiriyormuş. deneyeceğim bir ara

Spor listesi

Papatya89 - 305 dakika
Symrne - 270 dakika
Umutlayasasen - 185 dakika
Zazaa - 90 dakika
Nazperver -150 dakika
Eloisee - 111 dakika ( 1 dakika benden )
Cimcime81 - 110 dakika
Zazaa - 90 dakika
Panibo - 75 dakika
Caramio03 - 70 dakika

Kızlar bana bir yabancı dizi önerisinde bulunabilicek varmı gözde olan dizilerin coğunu izledim şöle fazla gözde olmayan ama güzel bir dizi bilen varsa...

Kızlar bana bir yabancı dizi önerisinde bulunabilicek varmı gözde olan dizilerin coğunu izledim şöle fazla gözde olmayan ama güzel bir dizi bilen varsa...

bende gözde olanların çoğunu seyrettim...şimdi hepsi sezon finaline girdi....benim eşim bi dizi -film sitesinde admin..ona sorarım..the vampire diaries ın son sezonunu seyretmemiştim...onu da bitirdim...ekimdeymiş yeni sezonda...

Sağol tatlım eşin bir tavsiyede bulunursa iletirsin =) bu arada dediğin gibi yolumuz uzun yavaş yavaş vericez inşallah herkesi mezun ederiz biz =))

Sağol tatlım eşin bir tavsiyede bulunursa iletirsin =) bu arada dediğin gibi yolumuz uzun yavaş yavaş vericez inşallah herkesi mezun ederiz biz =))

vericez arkadaşım....çok kafaya taktım...hemde artık çok geçerli bi sebebim var benim...bi ara anlatırım...şimdi eşim geliyomuş..ona yemek hazırlıycam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…