Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

evet canım yarın senin günün, grupta duvara yazıyor bazı arkadaşlar ya da yazılan mesajların başlık kısmında yazıyoruz oradan da takip edebilirsin.

işler güçlerden sonra yaptım ben de zaten genelde 1 den sonra yapıyorum :) kaşarlı susamlı poğaçayı görmezden gelmek istiyorum !

künefeye hayır denmiyo zaten =) afiyet olsun canım gayet güzel

dondurmayla sütlaç bir arada olmasaydı keşke, onun dışında güzel

yazan arkadaşların menülerine yorum yaptıktan sonra kendi menümü yazayım bari :) bu arada akşam hiç giremedim işler güçler izledim sonrada spor ve sahur hazırlıkları

sahur : 2 dilim kızarmış köy ekmeği, salata, zeytin peynir haşlanmış yumuyrtanın sadece sarısı ve biraz sucuk şekersiz çay ve az karpuz ( yuh diyeceksiniz biliyorum ama yedim işte, üstelikte o yediğim sucuklar bağırsak düzenimi alt üst etti )

iftar : 1 tabak ev yapımı sebzeli tavuk çorbası, yanında sirkeli biber, 1 hurma 1 zeytin arkasından 2 küçük biber dolması ve 1.5 mücver

sonrasında 1 küçük kase az şekerli sütlaç ve biraz karpuz yedim

bol su içtim 35 dk leslie yaptım

1 ve 2 ağustosun mesaj sayımını yarın Sudeden bekliyorum veyarın mesaj sayma sırası symrne ye geçiyor. Melike yarın gelmezse kilo bildirim listesiyle ilgili yardıma ihtiyacım olucak yüzde alma konusunda daha önce hiç yapmadım..Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Bir de paylaşımlarımız çok azaldı bugün menüsünü paylaşan arkadaşlar birkaç kişiydik diğerleri yok, ve paylaşan arkadaşlar da daha fazla yorum yapmayı ihmal etmesinler menülere çünkü bu çok önemli gelen eleştrilere göre kendimize çeki düzen verebiliyoruz..

selam kızlar...ben bugün perşembe sanıyorum...tv de cuma diyince nası geldim bilemedim...kilom 105.9

kızlar ben de de gram kıpırdama yok, kilom aynı yani 55.8, ama almadığıma şükrediyorum yine vücudum çok müsait ramazanda almaya..

***8. TAKIM 268. ETAP***
cimcime81106.4/105.9/0.5/%0.47)
eloisee55.8/55.8/0/%0)
papatya8953.8/53.8/0/%0)
pinibo54.8
umutlayasasen66.3/66.5/-0.2/%-0.3)
yagmur387266.5///) izinli
yilike76.1
zamantuneli62.3///) izinli
zazaa92.9/94/-1.1/%-1.19)

8. Takım Ortalaması:

nazperver yeni üyemi hedef kilosu kaç

Son düzenleme:
Selam kızlar laptopu yaptırcaz yakında inşallah cuma günü diye geldim yalnız kızların hedefleri,başlangıç kiloları bilgisayardaydı ekran kartı bozulmuş açılmıyor

hemmen bakıp bildiriyorum canım :))

çok teşekkür ederim canım bilgisayarım bozuldu internet cafeye geldim hazırlamak için sağol tekrardan

nazperverin hedef kilosu 53 canım evet yeni üyelerimizden..bu arada pinibo da izinli

Son düzenleme:
***8. TAKIM 268. ETAP***
cimcime81106.4/105.9/0.5/%0.47)
eloisee55.8/55.8/0/%0)
papatya8953.8/53.8/0/%0)
pinibo54.8///) izinli
umutlayasasen66.3/66.5/-0.2/%-0.3)
yilike76.1/75.8/0.3/%0.39) izinli
zazaa92.9/94/-1.1/%-1.19)
nazperver63.0/61.0/2.0/%3.17) yeni üye hedef:53

8. Takım Ortalaması:%0.32

kızlar selam,

kilo bildirimi yapıyorum
59,5 idim 60 olmuşum..
canım sıkkın mı? hayır! 2-3 gün içinde regl olacağım, bu ödem normal..
haftaya düzeliriz

Ayşe kilonu bildirirsen hemen listeye alalım ben geçmişe baktım bildirmemişsin sanırım daha paylaşım alanına götürmedim listemizi
sende söyle şimdi listeye ekleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…