Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kızlar hemmen menümü paylaşmak istiyorum =)

sahur : 2 dilim kızarmış köy ekmeği, salata haşlanmış yumurta zeytin peynir şekersiz çay ve az karpuz

bol su

iftar : 1 kase sebzeli tavuk çorba yanında sirkeli biber 2 zeytin 1 hurma, arkasından 2 küçük parça fırında pişmiş soslu tavuk, 1 kepçe sebzeli bulgur pilavı ve yoğurtlu semizotu salatası ekmek veya pide yooook

bol su içiyorum birazdan 1 küçük kase sütlaç yiyeceğim

vee neyse ki sindirim sistemim düzene girdi çok şükür :))

Son düzenleme:

nazcım sana ne kadar teşekkür etsem az şaka bir yana ellerine sağlık canım =)

Kızlar bugünkü menüm

1. öğün - Nefit 1 kase
2. öğün - soslu sosis
3. öğün - sütlü kahve yanında o büyük kare şeklinde olan çikolatalardan
4. öğün - Makarna yanında ton balığı ( yağı süzülmüş )
5. öğün - bir tane muz 100 kcal
6. öğün - Makarna yanında kıyma
7. öğün - 4 dilim fıstıklı baklava

Kızlar bugünkü menüm

1. öğün - Nefit 1 kase
2. öğün - soslu sosis
3. öğün - sütlü kahve yanında o büyük kare şeklinde olan çikolatalardan
4. öğün - Makarna yanında ton balığı ( yağı süzülmüş )
5. öğün - bir tane muz 100 kcal
6. öğün - Makarna yanında kıyma
7. öğün - 4 dilim fıstıklı baklava

OH oh harikaymış menün BEstecim

oruçsuzdum
yarım sandiviç ekmeği arası salam kaşar
1 hurma

bugün çok çay şekersiz
şekersiz yeşil çay
su içtim
sade türk kahvesi fln derken iş çok yoğundu başka birşey yemeye fırsatım olmadı.
bu saatten sonrada yemem herhalde. spor yok yoğunluktan bitek iş dönüşü yürüyüş var yarım saat gün içinde de hareketliydim.

he birde sabah aç karnına sirkeli su içtim.

offf melikecim ya sankim bende dağıldım biraz spor yapamıyoruuum:=(umarım en kısa zamanda katılırsın tatlım aramıza

offf melikecim ya sankim bende dağıldım biraz spor yapamıyoruuum:=(umarım en kısa zamanda katılırsın tatlım aramıza

tatlım kesinlikle denemelisin bende çook etkil oldu canım üzerine de ılık biraz su içersen daha etkili oluyor tatlıımm

ilk üçe gireyim diyoduuuum bak olmuş mutlu oldum beeen tabi şu kadarcık sporla kandırim ben kendimi kandıriiiimmm

Kızlar bana bir yabancı dizi önerisinde bulunabilicek varmı gözde olan dizilerin coğunu izledim şöle fazla gözde olmayan ama güzel bir dizi bilen varsa...

3idiotu izledim dün tatlım çok beğendim ama sen kesin izlemişsindir çok eski bi filmmiş ama izlemeyenlere kesinlikle tavsiye ediliiirrr

3-4 hafta sonra anca kilo vermeye başlarmışım canım ya o zamana kadar alıcam hep
tatlım sıkma canını ama sonu güzel olucak bak uzman kontrolünde sağlıkla kilo verip sonra bir daha almıycaksın tatlım haftada 3 kilo verip on gün sonra 5 kilo alsan daha çok üzülürsün bitanem azıcık sabır sonu çoook güzel olacak inşallah:=)

bence gayette sağlıklı olmuş canıııımmm

canımcıııııım baklava birazcııııııııııık fazla mı olmuş ne

kızlar menümü Yazayım ama tüm günü çünküm biraz karışık:=)
2DİLİM KEPEK EKMEK
PEYNİR
1YUMURTA
1TATLI KAŞIĞI SARELLE
DOMATES
SALATALIK
YEŞİLLİK
2KAŞIK MAKARNA
KARPUZ
1KOCAMAAAN KASE SÜTLÜ TATLI ÜZERİNDE ÇİKOLATA SOSU VAR
2 ŞEFTALİ
****SAAT BEŞTEN SONRA HİÇBİRŞEY YEMEDİM:26:
****ASLINDA TÜMGÜN TATLIDAN BAŞKA BİRŞEY YEMEDİM:18:
****LESLİE İLE 5 MİL YAPTIM 60 DAK.KURTARIR MI BENİ
****ABARTTIM MI YA HAREKETTE ETTİM OLABİLDİĞİNCEEE:18::18:

Kızlar 1-2 ağustos mesaj sayıları bendeydi ama hiçkimseden özele mesaj gelmedikimse enson mesaj sayısını da yazmamışson mesaj sayılarınızı yazar mısınız kızlarrr lütfeeeen 1-2 ağustos için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…