Spor listesi
Papatya89 - 305 dakika
Symrne - 270 dakika
Umutlayasasen - 185 dakika
Zazaa - 90 dakika
Nazperver -150 dakika
Eloisee - 111 dakika ( 1 dakika benden)
Cimcime81 - 110 dakika
Zazaa - 90 dakika
Panibo - 75 dakika
Caramio03 - 70 dakika
Kızlar bana bir yabancı dizi önerisinde bulunabilicek varmı gözde olan dizilerin coğunu izledim şöle fazla gözde olmayan ama güzel bir dizi bilen varsa...
game of thrones ??
selam kızlar hemmen menümü paylaşmak istiyorum =)
sahur : 2 dilim kızarmış köy ekmeği, salata haşlanmış yumurta zeytin peynir şekersiz çay ve az karpuz
bol su
iftar : 1 kase sebzeli tavuk çorba yanında sirkeli biber 2 zeytin 1 hurma, arkasından 2 küçük parça fırında pişmiş soslu tavuk, 1 kepçe sebzeli bulgur pilavı ve yoğurtlu semizotu salatası ekmek veya pide yooook
bol su içiyorum birazdan 1 küçük kase sütlaç yiyeceğim
vee neyse ki sindirim sistemim düzene girdi çok şükür :))
listemiz bu şekilde olacak bestecim yokluğumda idare etmişsin
geçmişi okuyamadım naptınız bilemiyorum kızlar ama ben hem spor yapamıyorum hem takımdan uzak kalıyorum diyetim bozuluyor bilgisayar işi hiç olmadı en kısa zamanda yaptırtıp geleceğim kendinize iyi bakın görüşmek üzere
listemiz bu şekilde olacak bestecim yokluğumda idare etmişsin
geçmişi okuyamadım naptınız bilemiyorum kızlar ama ben hem spor yapamıyorum hem takımdan uzak kalıyorum diyetim bozuluyor bilgisayar işi hiç olmadı en kısa zamanda yaptırtıp geleceğim kendinize iyi bakın görüşmek üzere
kızlar bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum bağırsak sistemim alt üst oldu !kendimi fazlasıyla şiş hissediyorum bu cok kötü bir his gece belki 3lt su içtim hiçbir işe yaramadı, akşama ben de Sude gibi keten tohumu yiyim diyorum inşallah faydalı olur !
Spor listesi
Papatya89 - 305 dakika
Symrne - 270 dakika
Umutlayasasen - 185 dakika
Zazaa - 90 dakika
Nazperver -150 dakika
Eloisee - 111 dakika ( 1 dakika benden)
Cimcime81 - 110 dakika
Zazaa - 90 dakika
Panibo - 75 dakika
Caramio03 - 70 dakika
Kızlar bana bir yabancı dizi önerisinde bulunabilicek varmı gözde olan dizilerin coğunu izledim şöle fazla gözde olmayan ama güzel bir dizi bilen varsa...
tatlım sıkma canını ama sonu güzel olucak bak uzman kontrolünde sağlıkla kilo verip sonra bir daha almıycaksın tatlım haftada 3 kilo verip on gün sonra 5 kilo alsan daha çok üzülürsün bitanem azıcık sabır sonu çoook güzel olacak inşallah:=)3-4 hafta sonra anca kilo vermeye başlarmışım canım yao zamana kadar alıcam hep
selam kızlar hemmen menümü paylaşmak istiyorum =)
sahur : 2 dilim kızarmış köy ekmeği, salata haşlanmış yumurta zeytin peynir şekersiz çay ve az karpuz
bol su
iftar : 1 kase sebzeli tavuk çorba yanında sirkeli biber 2 zeytin 1 hurma, arkasından 2 küçük parça fırında pişmiş soslu tavuk, 1 kepçe sebzeli bulgur pilavı ve yoğurtlu semizotu salatası ekmek veya pide yooook
bol su içiyorum birazdan 1 küçük kase sütlaç yiyeceğim
vee neyse ki sindirim sistemim düzene girdi çok şükür :))
Kızlar bugünkü menüm
1. öğün - Nefit 1 kase
2. öğün - soslu sosis
3. öğün - sütlü kahve yanında o büyük kare şeklinde olan çikolatalardan
4. öğün - Makarna yanında ton balığı ( yağı süzülmüş )
5. öğün - bir tane muz 100 kcal
6. öğün - Makarna yanında kıyma
7. öğün - 4 dilim fıstıklı baklava
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?