Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

evet canım gerçekten magnumlar cok tehlikeli gecen yazın başlarında günde 2 tane yediğim olmuştu :/ vee çok hızlı anlamadan kiloları alıvermiştim şimdi ağzıma sürmüyorum ben de hem tadı çok şekerli geliyor bana

kızlar alın benden de o kadar, regl olucağım zaman tatlı krizlerine giriyorum işimiz zor :/

kızlarr akşama arkadaşlarla dışarıda iftardayım hiç istemiyorum ama çıkmadan da olmaz menüde ızgara var ama börek falan da var çorbayla salataya yüklenip böreği fln yemiyim diyorum ama ne yapacağım bilmem of of

kızlarrr,

bu akşam ne yiyeyim diye düşünürken size güzel bir bilgi vermeyi unuttuğumu fark ettim!
aramızda kısır ve mercimek köftesi sevmeyen var mı -ki hiçççç sanmıyorum!!!)))- bilmiyorum ama bunları -az yağla yaptığınız müddetçe- diyet esnasında rahatlıkla tüketebilirsiniz..ayrıca her ikisi de bilhassa mercimek, süper yararlı bir besin deposuymuş.

benim diyetisyene gittiğim esnada diyetisyenim bana bir öğünde 8-9 mercimek köftesi, 1 bardak ayran ve yanında bol marul, domatesle harika bir mönü olacağını söylemişti.
aynı şey 6-7 kaşık dolusu kısır, bol yağsız salata ve 1 bardak ayran mönüsü için de geçerli, haberiniz olsun..

Bestecim,

1 kepçe çorba=1 dilim börek (tabii koca dilim değil) yani çorbaya da fazla yüklenme, o sadece ekmek yerine bir alternatif, aklında olsun
ızgaranın yanında ekstra ekmek tüketmediğin sürece 150 gr a kadar yiyebiliyorsun.
ama salatayı yağsız olarak dilediğin kadar tüket, hatta yemeğe başlamadan bir bardak su içip ardından biraz salata tüket ve bekle...iştahının azaldığını göreceksin
afiyet olsun!!

verdiğin bu yararlı bilgiler ve tavsiyeler için saol tatlım =) ekmekle bir işim yok benim zaten :) çorba da dediğin gibi 1 kepçe yetiyor onunla salatayı yesem doyarım ama işte dışarıda olunca önüne yemekleri diziyorlar yarım bırakmayı da sevmiyorum ben vicdan yapıyorum işim zor bu akşam

hahahahahahahaha, o zaman bugün ölçülü şekilde koyver gitsin, yarın 1 saat fazla yürürsün
rica ederim, ben de diyetisyenden öğrendiklerimi aklıma geldikçe burada sizinle paylaşıyorum işte..
afiyet olsun
sevgiler

kızlar selam,

misafirler yeni gitti, bir türlü yediklerimi yazamadım..

bugünkü icraatım

sabah aç karnına 2 bardak ılık su

2 dilim kepekli ekmek
1 büyük dilim peynir
1 şeftali

kuşluk

yarım armut
2 tane erik

öğle
1 tabak etli patates yemeği
1 dilim kepekli ekmek
2 kaşık yoğurt

kuşluk
yemedim

akşam
3 dilim pizza
1 bardak cola zero

gece
yemedim

spor ne yazık ki bugün de yapamadım..
umarım pazartesi slaonumuz hazır olur da yeniden başlarız..

iyi geceler

selam kızlar ben geldim, yine mi kimsecikler yok

sahur : 2 tane peynirli börek yoğurtlu semizotu salatası şekersiz çay bol su

iftar : 1 kase mercimek çorbası, az salata arkasından 1 adet paçanga böreği, 2 ızgara köfte 1 lokma tavuk ızgara ve 1 lokma da etten aldım yanında 2 çatal pilav

yarım porsiyon sütlü helva 1 adet şekersiz çay

şimdi bol su içiyorum

tatlım akşamki pizza biraz fazla olmuş sanki, sadece pizzanın biraz tehlikeli olduğunu düşündüm ondan dedim..

Naz, Sude, Şule, Dilek Gülşah !!! kızlar menüleriniz nerede yahu ? fazla mı kaçırıyorsunuz yoksa diyeti toptan bıraktınız mı neden kimse yok ortalıklarda menü yok yorum yok paylaşım yok ???

tatlım pide yemesen süper olurmuş çünkü patates varya, ah bir de magnum onun dışında çok sağlıklı menün brokoli falan çok güzel

ah ahhhhh

küçükleri 150 kalori :))) ama masum değiller

Naz, Sude, Şule, Dilek Gülşah !!! kızlar menüleriniz nerede yahu ? fazla mı kaçırıyorsunuz yoksa diyeti toptan bıraktınız mı neden kimse yok ortalıklarda menü yok yorum yok paylaşım yok ???

ben çoooook kaçırdım yazmasam iyi olacak ..

yarın toparlicam söz

Dışarıdaydım kızlar yeni geldim hemen menümü yazayım
sabah:
2dil.kepek ekmek
peynir
yumurta
domates üzeri zeytinyağlı
salatalık
öğle
3kaşık keten tohumlu yoğurt
2şeftali
karpuz
akşam:
4kaşık makarna
2 kaşık keten tohumlu yoğurt
1elma
karpuz

yok canım sorun yok. ben bakınca bu haftanın sonuçlarında geçen hafta var gb geldi ondan şaşırdım. yanlış baktım belkide. 27 temmuz 3 apustos diyor o zaman 61 den 60 a inmem hesaplanacaktı sanki. 63 ten 61 e inmem bir önceki hafta fln filan

bu arada menülerim eksiksiz ama bişi yemiyom pek

dünkü menüm eksik bi onda da şu içi krem peynirli minik pastane poçalarından 3 tane yedim 1 tane de hurma.
bolca yeşil çay sade türk kahvesi bbol su bir de naz a dediğim gb sirkeli su denemesi yapıyorum.
dünkü mesaj sayım 2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…