nazzz nasıl gidiyor diyet?
haşlanmış patates o kadar kötü değil ya..asıl kızartma feci durumda..
ama magnum sakat evet, bir tanesi 297 kalori..çok iyi bilirim
artık o tip dondurmalar yemiyorum, evin karşısında Akdeniz Dondurmacısı var, oradan gerçek sütle yapılmış, ev yapımı dondurma yiyorum..muhteşem..
hepimizin ortak sorunu bu(
ben de sanırım pazartesi günü olacağım, tatlı yememek için herşeye gözümü kapamış durumdayım:)
regl olduğum gün kendime bir ödül vereceğim ama..o kadar da kasamamsonrasında gider paşa paşa tempolu yürüyüşümü yaparım
kızlarr akşama arkadaşlarla dışarıda iftardayım hiç istemiyorum ama çıkmadan da olmaz menüde ızgara var ama börek falan da var çorbayla salataya yüklenip böreği fln yemiyim diyorum ama ne yapacağım bilmem of of
Bestecim,
1 kepçe çorba=1 dilim börek (tabii koca dilim değil) yani çorbaya da fazla yüklenme, o sadece ekmek yerine bir alternatif, aklında olsun
ızgaranın yanında ekstra ekmek tüketmediğin sürece 150 gr a kadar yiyebiliyorsun.
ama salatayı yağsız olarak dilediğin kadar tüket, hatta yemeğe başlamadan bir bardak su içip ardından biraz salata tüket ve bekle...iştahının azaldığını göreceksin
afiyet olsun!!
verdiğin bu yararlı bilgiler ve tavsiyeler için saol tatlım =) ekmekle bir işim yok benim zaten :) çorba da dediğin gibi 1 kepçe yetiyor onunla salatayı yesem doyarım ama işte dışarıda olunca önüne yemekleri diziyorlar yarım bırakmayı da sevmiyorum ben vicdan yapıyorum işim zor bu akşam
kızlar selam,
misafirler yeni gitti, bir türlü yediklerimi yazamadım..
bugünkü icraatım
sabah aç karnına 2 bardak ılık su
2 dilim kepekli ekmek
1 büyük dilim peynir
1 şeftali
kuşluk
yarım armut
2 tane erik
öğle
1 tabak etli patates yemeği
1 dilim kepekli ekmek
2 kaşık yoğurt
kuşluk
yemedim
akşam
3 dilim pizza
1 bardak cola zero
gece
yemedim
spor ne yazık ki bugün de yapamadım..
umarım pazartesi slaonumuz hazır olur da yeniden başlarız..
iyi geceler
tatlım pide yemesen süper olurmuş çünkü patates varya, ah bir de magnumonun dışında çok sağlıklı menün brokoli falan çok güzel
haşlanmış patates o kadar kötü değil ya..asıl kızartma feci durumda..
ama magnum sakat evet, bir tanesi 297 kalori..çok iyi bilirim
artık o tip dondurmalar yemiyorum, evin karşısında Akdeniz Dondurmacısı var, oradan gerçek sütle yapılmış, ev yapımı dondurma yiyorum..muhteşem..
Naz, Sude, Şule, Dilek Gülşah !!! kızlar menüleriniz nerede yahu ? fazla mı kaçırıyorsunuz yoksa diyeti toptan bıraktınız mıneden kimse yok ortalıklarda menü yok yorum yok paylaşım yok ???
naz, sude, şule, dilek gülşah !!! Kızlar menüleriniz nerede yahu ? Fazla mı kaçırıyorsunuz yoksa diyeti toptan bıraktınız mıneden kimse yok ortalıklarda menü yok yorum yok paylaşım yok ???
canım konuşmuştuk ya hani 20 temmuzda 64.1'din 23 temmuzda gruba katıldın 63'tün eğer 64.1'i alırsam yüzdeni 2'ye böleceğim 63'ü alırsam bölmeyeceğim diye sormuştum sen bilirsin dediğin için 63'ü aldım bir sorun olur mu Gülşah'cım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?