Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

tatlım akşamki pizza biraz fazla olmuş sanki, sadece pizzanın biraz tehlikeli olduğunu düşündüm ondan dedim..

evet evet kesinlikle fazla oldu ama eş-dost varken ya da dışarıdayken diyete uymak çok zor ((
zaten o yüzden gece birşey yemedim özellikle..
hele bugünkü yediklerimi yazınca küçük dilinizi yutacaksınız

naz cım spor yapmıyorum ondan olmasın
ama cmt 1 saat yürümüşümdür en az. bugünse temizlik yaptım ütü var cesaretimi toplayıp başlayamadım daha bu saatte

bugün yediklerim

3 yumurta az tereyağlı tavada
avuç içi kadar pied içi tereyağlı
bide toplasan yarım ekmek yemişimdir bugün
3 tane tatlı erik büyüklerden
1 tane gofret
çaya da 2 şeker attım
3 hurma 2 de kuruincir

bugün tatil gb oldu. haftaiçi az yediğimde daha çok kg gider gb düşündüm.

bugünkü menüm:

iftar
2 kaşık sucuklu menemen
3 kaşık zeytinyağlı barbunya
peynir
1 zeytin
2 hurma
1 bardak limonata
biraz pide

ara
1 bardak çay(şekersiz)
yarım kase muhallebi

3 saat yürüyüş :):):)

kalori olarak hesapladım :)

[1] Muhallebi 100 GRAM 111
[2] Pide 100 GRAM 266
[3] uludağ limonata 2 100 ml 112.4
[4] Hurma 2 ADET 30
[5] siyah zeytin 1 adet (3gr) 8
[6] Kaşar Peyniri 2 DİLİM 250
[7] Zeytinyağlı Barbunya 0.50 PORSİYON 164
[8] Menemen 1 PORSİYON 179

Toplam : 1120.4 kal.

kızlar selam,

4 Ağustos 2012 mesaj sayıları

umutlayasasen 13 mesaj
eloisee 13 mesaj
zazaa 6 mesaj
smyrne 16 mesaj
cimcime81 1 mesaj
nazperver 2 mesaj
yilike 3 mesaj
papatya89 2 mesaj

bilginize..

kızlar,

bugün sabah gözümü açtım sokaktaydım, eve akşam girebildim(

ve bugünkü rezalet tablom:

sabah
2 gevrek , pardon simit! (ama valla Ankara simidiydi, şu küçük olanlardan..üstelik fırından yeni çıkmıştı ne yapacaktım :18::18:)
1 kutu ice tea

öğle
yarım lavaş
yarım ızgara levrek
1 kaşık enginar salatası
1 kaşık haydari
1 kaşık şakşuka
bol salata
1 kutu cola zero
3 top dondurma

akşam
3 dilim karpuz

bugünü görmezden gelin artık.

sankim kaçmış bugün ipin ucu canımcııım ama olsun arada da bi kaçırmak lazım bünyemizde bi şaşırsın değilmi

oh oh ohhh herkes salmış kendini bugün yaşasın yalnız değilimmm

Kızlar ben ne zamanda beri sürekli ekmek yiyiyordum bugün dedimki gideyim şu pastaneden bir gevrek alayımsonra pastaneye girince birde ne göreyim poaça,boyoz,sosoisli poaça,açma hepsi bana bakmasın mııı bide açlıktn bayılmak üzereyken gittim:18::18::18:evet evet hepsinden aldım doğru evin yolunu tuttumşimdi menümü yazacağım biliyorum kızlar bende aynı şeyi düşünüyorum benim içimde saırsam bugün bir fil yaşıyo

Işte rezalet tablooomm
tümgün:
1 gevrek
1 boyoz
2poaça
çeyrek açma
1yumrta
salatalık
domates
1 bardak gazoz
1 kase sütlü tatlı
karpuz karpuz karpuz
***5ten sonra hiçbirşey yemedim ne önemi varsa günah çıkartıyorum
75dakika lesli ile 5 mil yaptım,biraz affediiiinnn

Kızlar bişey sorucam geçengün topikte raslaımıştım soğuk duş ve buz emmek kalori kaybettiriyormuş bir bilgisi olan varmı aslı var mıdır bu bilgilerinşahsen ogünden itibaren buz yemeye ve soğuk duşa adadım kendimide

Tatlım tamamen doğru bir bilgi vücudu soğutan herşey kalori yaktırıyor.Bazal metabolizma günlük diğelim 2000 kalori yakıyorsa bunun 1000 kalorisi iç organların çalışmasını sağlarken diğer 1000 kalorisi vücudu 36-37 derecede tutmak için harcanır.Yani vücut kendini o ısıda tutmak zorunda ve sen soğuttukça vücudu vücut ısınmak için çok yüksek enerji harcıyor.Soğuk suyla duş - Soğuk içicekler vs vs çok yüksek kalori yakımına sebep oluyor.Özellikle morbid obezlerde bu yöntem çok fazla kullanılıyor spor yapamadıkları için.

selam kızlar bugün herkeste bir anormallik olmuş heralde, ben de ağır yemekler yemememe rağmen çeşitli yedim fazla kaçırdım ve mideme oturdular

sahur : 2 dilim kızarmış köy ekmeği, patlıcam közlemeli salata zeytin peynir krem peynir şekersiz çay az karpuz

bol suu

iftar : 1 tabak tarhana çorbası içine küçük az köy ekmeği doğranmış, yanında sirkeli biber, 1 zeytin arkasından 2 kaşık bamya, yanında biraz salata arkasından 2 küçük parça fırında pişmiş soslu tavuk ve yanında bir kepçe kadar bulgur pilavı ve yoğurt arkasından yoğurt

evet gerçekten ohaa bu yiyebildiklerime

tabi sonra ne mi oldu tüm bunlar mideme oturdu ve kendimi dışarı attım yarım saat yürüdüm 1 adet sade soda işte anca sindirdim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…