geçmişi okudum kızlar takım sanki biraz durulmuş yine ama merak etmeyin ben gelince yeni üyeler çağıracağım eskisi gibi hareketlenecek buralar
Ayşe'cim kilonu artık haftaya öyle bildireceğiz ben hep tuvalete çıktıktan sonra kıyafetsiz tartılıyorum en doğru sonucu veriyor
Gülşah'cım eğer değiştirmemizi istiyorsan yüzden %2.42'ye düşecek istiyorsan hemen düzeltirim ben kimseye sormadan hareket etmem canım bunu sormuştum ama tabiki karar senindir değiştirelim dersen paylaşıma bildiririm
Naz ve Pınar geçmiş olsun kızlar Allah acil şifalar versin kardeşinin elinde tendonlara gelmemesine çok sevindim Naz
Nazcım bana 30 dk spor yazarmısın bugün için =)
Canım aç kalmıyormusun bu kadarla =) ben çok oburum galibaaaDışarıdaydım kızlar yeni geldim hemen menümü yazayım
sabah:
2dil.kepek ekmek
peynir
yumurta
domates üzeri zeytinyağlı
salatalık
öğle
3kaşık keten tohumlu yoğurt
2şeftali
karpuz
akşam:
4kaşık makarna
2 kaşık keten tohumlu yoğurt
1elma
karpuz
selam kızlar ben geldim, yine mi kimsecikler yok
sahur : 2 tane peynirli börek yoğurtlu semizotu salatası şekersiz çay bol su
iftar : 1 kase mercimek çorbası, az salata arkasından 1 adet paçanga böreği, 2 ızgara köfte 1 lokma tavuk ızgara ve 1 lokma da etten aldım yanında 2 çatal pilav
yarım porsiyon sütlü helva 1 adet şekersiz çay
şimdi bol su içiyorum
günaydın naz
59 a inince kendimi ödüllendireceğim, sanırım senin menünden bişiler seçeceğim çok güzel gözüküyor
Canım sorma günde 3000 kaloriyi tamamlamak için hergün tatlı yemem gerekiyor sütlülerde kesmiyor şerbetli olması lazım =))
Diyetisyenim tekrar tatlıyı çok aza indirmemi söyleyince napıcam bilmiyorum iyi alıştım valla böle yemeye =)
valla güven diyetisyene keyfini çıkardiyetisyenler işini biliyor. ark ımda yiye yiye kg verdi. sporu ekliyo ztn ona göre yürüyüş fln. spor kısmını aksatmazsan valla aramızda en keyifli kg veren olacaksın bi güllaç mesela acayip canım çekiyor süte de alerjim var yiyip kabarmak isyemiyorum ama bi iftar sonrası doya doya yiyip tek alerjiyle atlatmayı düşünüyorum
ah ahhhhh
küçükleri 150 kalori :))) ama masum değiller
ben çoooook kaçırdım yazmasam iyi olacak ..
yarın toparlicam söz
Günaydın kızlar
Dünkü menüm
1.öğün - nesfit 1 kase
2.öğün - soslu sosis
3.öğün - sütlü kahve
4.öğün - sulu kıyma yanında 1 dilim köy ekmeği
5.öğün - 1 dilim köy ekmeği üstüne nutella =)
6.öğün - Avuç içi kadar tel kadayıf
7.öğün - 1 avuç fındık
8.öğün - 3 tane kayısı
Dışarıdaydım kızlar yeni geldim hemen menümü yazayım
sabah:
2dil.kepek ekmek
peynir
yumurta
domates üzeri zeytinyağlı
salatalık
öğle
3kaşık keten tohumlu yoğurt
2şeftali
karpuz
akşam:
4kaşık makarna
2 kaşık keten tohumlu yoğurt
1elma
karpuz
5. öğün beni bitirdi nazz yapmayacaktın bunu bana
HAhahaha senin için bugün bir dahamı yesemyerken seni düşünücem Beste :):):)
Güzel bir yazı da tatlı isteyince o hissi ben meyveyle yada taze sıkılmış meyve suyuyla bastıramıyorum nabıcaz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?