Kızlar bişey sorucam geçengün topikte raslaımıştım soğuk duş ve buz emmek kalori kaybettiriyormuş bir bilgisi olan varmı aslı var mıdır bu bilgilerinşahsen ogünden itibaren buz yemeye ve soğuk duşa adadım kendimide
o yürüyüş ne öyle dileğim yaaa çok kıskandıııımmm
ha bu arada en güzeli, yarın tekrar spor salonuna gitmeye başlıyorum
oh oh ohhh herkes salmış kendini bugün yaşasın yalnız değilimmm
Işte rezalet tablooomm
tümgün:
1 gevrek
1 boyoz
2poaça
çeyrek açma
1yumrta
salatalık
domates
1 bardak gazoz
1 kase sütlü tatlı
karpuz karpuz karpuz
***5ten sonra hiçbirşey yemedim ne önemi varsa günah çıkartıyorum
75dakika lesli ile 5 mil yaptım,biraz affediiiinnn
selam kızlar bugün herkeste bir anormallik olmuş heralde, ben de ağır yemekler yemememe rağmen çeşitli yedim fazla kaçırdım ve mideme oturdular
sahur : 2 dilim kızarmış köy ekmeği, patlıcam közlemeli salata zeytin peynir krem peynir şekersiz çay az karpuz
bol suu
iftar : 1 tabak tarhana çorbası içine küçük az köy ekmeği doğranmış, yanında sirkeli biber, 1 zeytin arkasından 2 kaşık bamya, yanında biraz salata arkasından 2 küçük parça fırında pişmiş soslu tavuk ve yanında bir kepçe kadar bulgur pilavı ve yoğurt arkasından yoğurt
evet gerçekten ohaa bu yiyebildiklerime
tabi sonra ne mi oldu tüm bunlar mideme oturdu ve kendimi dışarı attım yarım saat yürüdüm 1 adet sade soda işte anca sindirdim sanırım
herkese merhabalar...
kısa bir aradan sonra yine buradayım...herkese güzel dilekleri için teşekkür ediyorum..tedavi sürecine girdik insallah uzun vadede düzelecek dedi doktor..sigara içiyordu bıraktı cok şükür.tedavinin yoksa anlamı olmayacaktı..ve evime döndüm bende dün...
yok canım sorun yok. ben bakınca bu haftanın sonuçlarında geçen hafta var gb geldi ondan şaşırdım. yanlış baktım belkide. 27 temmuz 3 apustos diyor o zaman 61 den 60 a inmem hesaplanacaktı sanki. 63 ten 61 e inmem bir önceki hafta fln filan
bu arada menülerim eksiksiz ama bişi yemiyom pek
dünkü menüm eksik bi onda da şu içi krem peynirli minik pastane poçalarından 3 tane yedim 1 tane de hurma.
bolca yeşil çay sade türk kahvesi bbol su bir de naz a dediğim gb sirkeli su denemesi yapıyorum.
dünkü mesaj sayım 2
Allah acil şifalar versin pınarcım dua edeceğim baban içinnazcım bu arada kardesinin elinde risk olmadıgına sevindim allah sizede sifa versin insallah...
ben çok hüzünlü anlar yasadım..28 yasındayım ilk defa otogara babamsız geldim göremedigi için...hele ilk gördüügüm an inannılmaz kötüydü masmavi gözleriyle bize bakan babamın o mavi gözleri artık boş bakıyor okadar zorki...allahım daha kötü amansız dertlerden esirgesin ama hastalıgın iyiside kötüsüde olmuyor arkadaslar...allah tüm dertlerin sifasını versin insallah...
bende dolaptan soğuk su içmezdim öğrendiğimden beri içiyorum. duşu da zaten soğuk alıyorum bu havada. ama kafama takılan şu kiben soğuk duştada üşümüyorum soğuk su içerkende gene de faydası oluyor mudur?
Selam kızlar bugünkü menüm
1.öğün - nesfit 1 kase
2.öğün - tavuk şiş
3.öğün - Bulgur pilavı - zeytin yağlı salata - yoğurt
4.öğün - Sütlü kahve 1 küp şekerli
5.öğün - 2 hurma
6.öğün - 1 dilim çavdar ekmeği üstüne nutella
7.öğün - Bulgur pilavı - zeytin yağlı salata - yağsız kırmızı et
nazcım bu arada kardesinin elinde risk olmadıgına sevindim allah sizede sifa versin insallah...
ben çok hüzünlü anlar yasadım..28 yasındayım ilk defa otogara babamsız geldim göremedigi için...hele ilk gördüügüm an inannılmaz kötüydü masmavi gözleriyle bize bakan babamın o mavi gözleri artık boş bakıyor okadar zorki...allahım daha kötü amansız dertlerden esirgesin ama hastalıgın iyiside kötüsüde olmuyor arkadaslar...allah tüm dertlerin sifasını versin insallah...
nazcım spor 30 dk tempolu yürüyüş
Mesaj sayım :9
nazcım sporum:75 dak
iyi geceler kızlaaaarrr
herkese merhabalar...
kısa bir aradan sonra yine buradayım...herkese güzel dilekleri için teşekkür ediyorum..tedavi sürecine girdik insallah uzun vadede düzelecek dedi doktor..sigara içiyordu bıraktı cok şükür.tedavinin yoksa anlamı olmayacaktı..ve evime döndüm bende dün...
selam kızlar, bugün bazı tatsızlıklar oldu uğrayamadım buraya, menümü paylaşayım
sahur : 1 tabak menemen
1.5 dilim kızarmış köy ekmeği ekmeğin küçük kısmında çikolata sürdüm
1.5 kk kadar peynir ve zeytin
şekersiz çay ve bol su
iftar : 2 kepçe kadar tarhana çorbası içine köy ekmeği doğranmış
1 hurma 2 zeytin, biraz sirkeli biber
1 tabak bamya
4-5 dilim karpuz
birazdan yürüyüşe çıkıcam belki bir kahve ile çok az çikolata da yiyebilirim ve sahura kadar uyumadığım için arada bol su içiyorum ve elma ya da kara erik yiyorum
Selam kızlar bugünkü menüm
1.öğün - nesfit 1 kase
2.öğün - tavuk şiş
3.öğün - Bulgur pilavı - zeytin yağlı salata - yoğurt
4.öğün - Sütlü kahve 1 küp şekerli
5.öğün - 2 hurma
6.öğün - 1 dilim çavdar ekmeği üstüne nutella
7.öğün - Bulgur pilavı - zeytin yağlı salata - yağsız kırmızı et
selam kızlar, bugün bazı tatsızlıklar oldu uğrayamadım buraya, menümü paylaşayım
sahur : 1 tabak menemen
1.5 dilim kızarmış köy ekmeği ekmeğin küçük kısmında çikolata sürdüm
1.5 kk kadar peynir ve zeytin
şekersiz çay ve bol su
iftar : 2 kepçe kadar tarhana çorbası içine köy ekmeği doğranmış
1 hurma 2 zeytin, biraz sirkeli biber
1 tabak bamya
4-5 dilim karpuz
birazdan yürüyüşe çıkıcam belki bir kahve ile çok az çikolata da yiyebilirim ve sahura kadar uyumadığım için arada bol su içiyorum ve elma ya da kara erik yiyorum
bak işte şimdi beğendimmmm
inşallah kötü bişey olmamıştır balım takma kafana herneyse!
menünü çok beğendim
bugünkü menüm:
iftar
1 kepçe tavuklu şehriye çorbası
2 kaşık barbunya
2 kaşık ali nazik
salata
yoğurt
biraz pide ve helva
ara
55 kal. çikolata
ara
1 porsiyon karpuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?