Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Offff canim cok fena balik cekiyor galiba aksam disardayim :))

Bu arada regl oldum olucam az kaldi :18:

Insallah dondurmalara cikolatalara saldirmam Naz sende nutella falan yesende yazma sakin heee gozumuz donebilir mutfak kazasi yasamayalim

selam şulecim, birkaç gündür yokluğunun farkındayız zaten, evet arada olabilir böyle ruh halleri ama kendini sıkmadan da olsa diyetine mutlaka devam etmelisin, bu arada grubumuza olan bazı sorumluluklarımız var biliyorsun günde 5 mesaj gibi bunları daha fazla ihmal etmemeye çalış olur mu tatlım..

sabah uyandığım an regl oldum, biraz belim ağrıyor..gün pek güzel başlamadı yani..
ama şimdi biraz daha iyiyim..

geçmiş olsun tatlım =) sabahın iyi başlamasa da bence olup rahatladığın için sevinmelisin benim de belirtiler az buçuk başladı sayılır :/

kızlar ben bugün yine soğuk duş aldım biraz kalori yakayım hem de sersemliğim gitsin diye öğlene kadar uyuyorum malum

Insallah dondurmalara cikolatalara saldirmam Naz sende nutella falan yesende yazma sakin heee gozumuz donebilir mutfak kazasi yasamayalim

regl öncesi tehlikeli işler bunlar dilekçim dondurmaydı çikolataydı zaten nazın nutellasından sonra hepimiz bi dağıldık

selam kızlar ne var ne yok? iftara amcamlara geldik internet var beste katılmak isteyenler varsa çağırayım canım istersen sende çağır
adet olacağım canım tatlı çekiyor uff
gelmişken sahurmu yazayım
1 dilim tam buğday ekmeği
avuç içinden az büyük pide
çeyrek haşlanmış yumurta
peynir
bal
şekersiz çay

menümü yazayım belki fırsatım olmaz akşam....

sabah:

yağsız omlet
1 dilim ekmek
biraz b.peynir

öğlen:

1 tabak makarna..(çok açtım ve o an başka seçeneğimn yoktu(

akşam:

1 dilim ızgara et
2 kaşık pilav
yoğurtlu havuç salatası

45 dk spor 20 dk yürüyüş....nazcım kaydedersin canım...akşamda ütü yapıcam baya ter atarım...çok su içtim 2lt den sonrasını saymadım

çok haklısın bestecim...ama ben zaten haftasonları giremiyorum...eşim evde iş yaptığından dolayı bilgisayar bana kalmıyo...sadece 1 gün kaytardım..onda da ruhsal arınma sebebiyle şeettim...öpüyüm geçsin unutalım olar mı

beğendim melikem afiyet olsun...

canım güzel menü olmus...

begendim ben menünü...

menüm
sahur: 2 tane minik bazlama el yapımım
1 dilim peynir ve bir kac kahvaltılık tükettim yanında..
iftar:1 kase yogurt corbası
1 dilm ev yapımı kadayıf
su yavastan tüketmeye basladım sahurda 1.5 lt içmiştim..

ooo hamaratız kadayıfta mı senden yoksa afiyet olsun canım menün güzel olmuş

mecbur kalınca insan yiyor napalım onun dışında menün ve sporun mükemmel
ay özlemişim burayı sizleri ya

Selam kızlar bugünkü menüm (menülerim malum çok kabarık canı çekenler varsa üzgünüm)

1.öğün - nesfit 1 kase
2.öğün - 150 gr kavurma - 1 kase bulgur pilavı
3.öğün - hazır puding 200 gr (250 kcal)
4.öğün - Avuç için kadar pide içinde pastırma ile
5.öğün - hazır puding 200 gr (250 kcal)
6.öğün - derisiz tavuk yoğurt
7.öğün - 1 muz

Naz sen nasılsın, kilo alma olayları nasıl gidiyor..
Kardeşin nasıl oldu..

Sağol canım yiyip duruyorum diyetisyenimle konuşuyorum ne kadar sürücek diye ne zaman bu kaloriye rağmen kilo almamaya başlarsın ozaman dedi daha uzun yolum herhalde.

Kardeşim iyi elinde plastik bir alet var parmağını sabit tutuyor iyileşicek inşallah.

iftar
1 kase çorba
4 kaşık pilav yanına 2 kaşık et sote
3 çiğ köfte
2 dilim baklava
1 bardak kola :18: hiç olmadı menüm misafirlikte olunca yedim
kilo almak istemiyorum ya buranın kıymetini daha iyi anladım valla

tamam canım bir daha yazmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…