Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

tamam canım ellerine sağlık ben şimdi bu listeden bakarak hemen hazırlıyım sonra sana anlatacağım geç kaldık sanırım birazcık paylaşıma bildirelim hemen

Yardıma geldim ama melike gelmiş. O zaman bende kontrolünü yapayım canım.

2 haftalık mı hesaplanıyor? öyleyse evelsi hafta 61,00 - geçen hafta 60,00 bugün 58,70

***8.TAKIM 269. ETAP***
cimcime81105.9/105.9/0/%0)
eloisee55.8/55.8/0/%0)
papatya8953.8/52.8/1.0/%1.86)
pinibo54.8/53.6/1.2/%1.09) geçen hafta izinli olan üyenin yüzdesi 2'ye bölündü
umutlayasasen66.5/66.3/0.2/%0.3)
zazaa94.0/94.6/-0.6/-%0.64)
nazperver61.0/58.7/2.3/%3.77)
symrne60.0///) bildirim yapmadı

8. Takım Ortalaması:%0.80

ortalmaya sende bir bakar mısın ebru'cum yuvarlamam doğru mu olmuş?

geçen haftaki bildirimlerini buldum gülşahcım en son 61 yazmışsın canım onu almışım bende bir yanlışlık yoktur inşallah

nazperver iki haftayı doldurduysa ikiye böleceksin kilosunu canım. Takıma girdiği tarih nedir?

Onun haricinde ortalaman doğru canım. Yani listenin tamamı doğru sadece ikiye bölünen üyenin verdiği kiloyu 1,2 değilde 0,6 olarak yazarsan daha anlaşılır olur.

Melikecim selam,

Regl olduğumuz haftalar da bildirim yapıyor muyuz?
Yani regl olduğum hafta diyetisyen beni tartmazdı da, ondan soruyorum..
Ben yine de sabah ne olur ne olmaz diye tartıldım, 58.9 kg yum.

nazperveri geçen hafta listeye almıştık zaten canım yanlış hatırlamıyorsam 23 temmuzda katılmıştı yeni üye değil bu verdiği kilo 1 haftalık oluyor geçen haftaki sonuç listelerinde görebilirsin ebru'cum bu arada hemen geldin yardıma sağol
mesela verdiği kilo 1.3 olursa ikiye bölünce 0.65 çıkıyor onu yazmamak için yüzdeyi bölüyordum ben

Melikecim selam,

Regl olduğumuz haftalar da bildirim yapıyor muyuz?
Yani regl olduğum hafta diyetisyen beni tartmazdı da, ondan soruyorum..
Ben yine de sabah ne olur ne olmaz diye tartıldım, 58.9 kg yum.

merhaba ayşecim aslında haklısın tartı doğru sonucu vermiyor bende biliyorum canım ama tartılıyoruz olsun haftaya daha çok vermiş gözükürsün

Ne demek canım gördüm geldim hemen. Seni görüncede rahatladım sorun yok diye

Tamam canım ama yaz sen 0,65 bile olsa sorun çıkmaz. Öyle anlaşılıyor zaten ikiye bölündüğü. Yinede sen bilirsin yoruma açık bir durum.

Nazcım selam,

Bana bugün için 1,5 saat spor yazar mısın..
Bunun sadece 1 saati bantta geçti,8 km yürüyüş/koşu yaptım, geri kalanda da iç/dış bacak çalıştırdı hoca, kendimi süper zinde hissediyorum!:))

merhaba ayşecim aslında haklısın tartı doğru sonucu vermiyor bende biliyorum canım ama tartılıyoruz olsun haftaya daha çok vermiş gözükürsün

valla inşallah yemem de daha çok vermiş görünürüm..
Melike bu ara öyle bir çığırından çıktım ki hergün dondurma yiyorum ( onun dışında süper sağlıklı beslenip, sporumu da yapıyorum ama o dondurma beni mahvediyor işte...neyse artık pastane dondurması yiyerek vicdanımı rahatlatıyorum, n'apayım..ekmeği de günde 6 dilim yerine 4 e düşürdüm dondurma yiyebilmek için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…