nazperver iki haftayı doldurduysa ikiye böleceksin kilosunu canım. Takıma girdiği tarih nedir?
Onun haricinde ortalaman doğru canım. Yani listenin tamamı doğru sadece ikiye bölünen üyenin verdiği kiloyu 1,2 değilde 0,6 olarak yazarsan daha anlaşılır olur.
nazperveri geçen hafta listeye almıştık zaten canım yanlış hatırlamıyorsam 23 temmuzda katılmıştı yeni üye değil bu verdiği kilo 1 haftalık oluyor geçen haftaki sonuç listelerinde görebilirsin ebru'cum bu arada hemen geldin yardıma sağol
mesela verdiği kilo 1.3 olursa ikiye bölünce 0.65 çıkıyor onu yazmamak için yüzdeyi bölüyordum ben
valla inşallah yemem de daha çok vermiş görünürüm..
Melike bu ara öyle bir çığırından çıktım ki hergün dondurma yiyorum( onun dışında süper sağlıklı beslenip, sporumu da yapıyorum ama o dondurma beni mahvediyor işte...neyse artık pastane dondurması yiyerek vicdanımı rahatlatıyorum, n'apayım..ekmeği de günde 6 dilim yerine 4 e düşürdüm dondurma yiyebilmek için..
***8.TAKIM 269. ETAP***
cimcime81105.9/105.9/0/%0)
eloisee55.8/55.8/0/%0)
papatya8953.8/52.8/1.0/%1.86)
pinibo54.8/53.6/1.2/%1.09) geçen hafta izinli olan üyenin yüzdesi 2'ye bölündü
umutlayasasen66.5/66.3/0.2/%0.3)
zazaa94.0/94.6/-0.6/-%0.64)
nazperver61.0/58.7/2.3/%3.77)
symrne60.0/58.9/1.1/%1.83)
8. Takım Ortalaması:%1.03
listemizin son hali budur kızlar varsa bir hata söyleyin düzelteyim
tahmin edebiliyorumkız az önce tartıldım 60 çıktım o kadan sevindimki az kaldı 59 u görünce ödüller vercem kendime. dondurma olur pasta olur çok gzl planlarım var
şekerle tuz hayatımdan komple çıktı diyebilirim 64 ü görünce beliren selülitlerden eser kalmaz inş
protein + bol su birleşimi bayağı selüliti yokediyorumuş ve orantılı kg verdiriyormuş. deneyeceğim bir ara
geçen haftaki bildirimlerini buldum gülşahcım en son 61 yazmışsın canım onu almışım bende bir yanlışlık yoktur inşallah
***8.TAKIM 269. ETAP***
cimcime81105.9/105.9/0/%0)
eloisee55.8/55.8/0/%0)
papatya8953.8/52.8/1.0/%1.86)
pinibo54.8/53.6/1.2/%1.09) geçen hafta izinli olan üyenin yüzdesi 2'ye bölündü
umutlayasasen66.5/66.3/0.2/%0.3)
zazaa94.0/94.6/-0.6/-%0.64)
nazperver61.0/58.7/2.3/%3.77)
symrne60.0/58.9/1.1/%1.83)
8. Takım Ortalaması:%1.03
listemizin son hali budur kızlar varsa bir hata söyleyin düzelteyim
yogunum bu ara yazamıyorum hiçbişi
menum
poça yedim kaşarlı susamlı 1 tane
yeşil çay 2 bardak
normal çay şekerli 2 bardak
1 hurma
2 kaşık zeytin ezmesi
kg 60,7 idi bugün bir ara sabah daha az olursa onu sayalımben geçen hafta 62.2 miydim neydim
durdu kg vermem
birden gider inş.
bugün spor yapmadım işler güçler var gece yaparım belki. ama gün içinde bacak kol bel hareketlerini yaptım
1
günaydın kızlar bu ara dışarıda iftar derken yorgun eve gelmeler. 60,5 a inmiştim sabah 61 dim genesporu aksatmak yaramıyor sanırım.
1 ağustos raporum
2 dilim organik ekmek
1 kaşık zeytin
yarım çorba
yarım mercimek
1 içliköfte
3 bardak 2 şekerli çay
spor dzden dolayı yapmıyordum 1 saat zumba ve bacak bel hareketleri.
akşam tekrar leslie ye başlayacağım gb duruyor.
Merhaba,
ben yeni üyeyim 84 doğumluyum, 163 boyum, cumadan sayarsak 64,1 idim az önce yani iftar öncesi tartıldım 62,5.
yarından itibaren yediklerimde yazarım. aç açına geziyorum bu ara 64 ü görüncehedefim 53 tabi bu yaştan sonra o kilolara inebilir miyim bilmiyorum. 53 ü enson 2008 de falan gördüm
Her hafta takımı baltalıyorum
ben kendim geçen hafta 3 ağustos akşamını baz almışım benim aklımda o kalmış. geçri daha öncesinde de 60,40 çıkmış sanırım gene demişim farklı çıktı diye de iletişim kuramamışız
neyse sonuca bakalım son durum 58,7
kızlar siteye girmekte problem yaşayan var mı??
yogunum bu ara yazamıyorum hiçbişi
menum
poça yedim kaşarlı susamlı 1 tane
yeşil çay 2 bardak
normal çay şekerli 2 bardak
1 hurma
2 kaşık zeytin ezmesi
kg 60,7 idi bugün bir ara sabah daha az olursa onu sayalımben geçen hafta 62.2 miydim neydim
durdu kg vermem
birden gider inş.
bugün spor yapmadım işler güçler var gece yaparım belki. ama gün içinde bacak kol bel hareketlerini yaptım
eskiden cumaları çok hareketli olurdu burası.....nerdesiniz kızlar....
geçen hafta en son 61 yazdığın için onu aldım en son 60 yazılsaydı ben de onu alırdım canım yanlış mıyım
23 temmuzda takıma geldiğinde 62.5 kiloyum demişsin ben hemen paylaşıma gidiyorum geçen haftakini düzeltiyorum yalnız 61 demişsin en son ben de bir hata yok bu da takıma geldiğinde ki ileti
hmmm buzlu kahve denemek lazım sanırım...pestile bayılırım sahur için fazla hafif degilmi ama kuzucum..
tebrikler canım benim..
ne yapayım canım ya hayatımız olmuş işler güçler
aminnn inşallahhhhhhyok canım öyle değildir dengeli yiyorsun inşallah hep korursun kilonu benim hayal kilom inşallah ulaşırım bende =)
pestil hakkında bir fikrim yok ama yine de sahurunu az buldum, onun dışında çok iyi =)
kızlar malum bayram yaklaşıyor okulların açılmasına az kaldı, şu günlerde kilo vermeyi hızlandırmak istiyorum bu güne kadar anca kilomu koruyabildim..şu birkaç güne kadar da hep leslie yaptım sporumu eksik etmedim..aklıma takılan şey sanki sahuru fazla kaçırıyorum gibi, aslında evde geçiriyorum ramazanı ama tıka basa doyana kadar yiyorum sonra uyuyoruz malum yemeyince de sanki dayanamayakmısın gibi gelir oyle bir psikolojiye girdim, bakıyorum dilek falan mesela çok az yiyor ve dayanıyor da çalışmasına rağmen siz nasıl düşünüyorsunuz sınırı nerede koyuyorsunuz bi fikir paylaşalım olmamı
Dilek çok güzel kilo vermişsin naz o ne güzel bir menüdürkız yiyosun ve vicdan azabı duymuyosun biz burda kıvranıyoz geçicek bugünlerin sorcam sana ben:)
mesaj sayım 6 etti iyi geceler
kızlar aclıgın verdigi bir durummu bilmiyorum ama tartıya göre kilom 53.6
gecen haftalarda 54.8 idi
10-11 ağustos mesaj sayma sırası Dilek te..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?