Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

***8.TAKIM 269. ETAP***
cimcime81105.9/105.9/0/%0)
eloisee55.8/55.8/0/%0)
papatya8953.8/52.8/1.0/%1.86)
pinibo54.8/53.6/1.2/%1.09) geçen hafta izinli olan üyenin yüzdesi 2'ye bölündü
umutlayasasen66.5/66.3/0.2/%0.3)
zazaa94.0/94.6/-0.6/-%0.64)
nazperver61.0/58.7/2.3/%3.77)
symrne60.0/58.9/1.1/%1.83)

8. Takım Ortalaması:%1.03

listemizin son hali budur kızlar varsa bir hata söyleyin düzelteyim

baktım geçmişe ben tarihli verim
kendim başladım 20 sinde ama sonra takıma alındım herhalde

20 temmuzda 64,10 kg
27 temmuzda 61,00 kg
03 ağustosta 60,00 kg
10 ağustosta 58,70 kg

sonrası nolcak muamma

dondurma yiyebilmek için ekmeği düşürmüşsün bak yine bir yerden dengeliyorsun ben de dün dayanamadım kornet yedim aslında külahsız olsa daha az kalorili ama yedim işte:26: regl olmana rağmen kilo vermişsin kilo vermeni etkilememiş abartmadığın sürece sorun olmuyor demek ki

melikemm sana o mesajı yazdıktan sonra elektrikler gitti yazamadım bida daha şimdi geldi

geçen haftaki bildirimlerini buldum gülşahcım en son 61 yazmışsın canım onu almışım bende bir yanlışlık yoktur inşallah

ben kendim geçen hafta 3 ağustos akşamını baz almışım benim aklımda o kalmış. geçri daha öncesinde de 60,40 çıkmış sanırım gene demişim farklı çıktı diye de iletişim kuramamışız

neyse sonuca bakalım son durum 58,7

Her hafta takımı baltalıyorum

geçen hafta en son 61 yazdığın için onu aldım en son 60 yazılsaydı ben de onu alırdım canım yanlış mıyım
23 temmuzda takıma geldiğinde 62.5 kiloyum demişsin ben hemen paylaşıma gidiyorum geçen haftakini düzeltiyorum yalnız 61 demişsin en son ben de bir hata yok bu da takıma geldiğinde ki ileti

haftaya tek bir kilo yazılsın ki böyle karışıklık olmasın canım olur mu bu hafta anlaştık ama dimi

eskiden cumaları çok hareketli olurdu burası.....nerdesiniz kızlar....

2 sinde konuşurken 61 demişim hatta 2 si akşamı 60,7 de demişim ama 3 ü sabahı yazmayı unutmuş olabilirim o kadar arayamadım şimdi yorgunum biraz.

ama tek bildirim bundan sonra karışıyor kafalar. gerçi yakındır benimde muayen dönem çok inecek bir kilo olmayacak

9 ağustos mesaj sayım listesi

Eloisee 14
Pinibo 11
Yilike 9
Cimcime 9
Papatya 9
Umutla 9
Zaza 5
Nazperver 5
Symrne 0

hmmm buzlu kahve denemek lazım sanırım...pestile bayılırım sahur için fazla hafif degilmi ama kuzucum..

dene hemen ben çok severek içiyorum

gece canım pek bişey çekmiyo canım enerji versin diye yedim pestili

tebrikler canım benim..

sağol canım

ne yapayım canım ya hayatımız olmuş işler güçler

pff maalesef yaaa

yok canım öyle değildir dengeli yiyorsun inşallah hep korursun kilonu benim hayal kilom inşallah ulaşırım bende =)

pestil hakkında bir fikrim yok ama yine de sahurunu az buldum, onun dışında çok iyi =)
aminnn inşallahhhhhh

sen bu hızla gidersen pek bişey kalamdı bence

pestil cevizli bişey ama çok güzellll :)

beni örnek almayın ya ben sporsuz veriyorum sonra giden kilolar geri gelecek biliyorum ben

siz daha sağlıklı besleniyorsunuz bence hem neden ramazanda kilo vermek için vücudunuzu zorluyorsunuz ondan sonra öğün sayısı yükselince iştahınızı kaybedersiniz benden söylemesi.

ama iftara çorbayla başlayıp 10 dk ara verip ana yemek yerseniz iştahınız azalıyor isterseniz bu şekilde deneyin :):):)

Dilek çok güzel kilo vermişsin naz o ne güzel bir menüdür kız yiyosun ve vicdan azabı duymuyosun biz burda kıvranıyoz geçicek bugünlerin sorcam sana ben:)
mesaj sayım 6 etti iyi geceler

sağol kaptanım darsısı başına ama menülerin fenaaaa

kızlar aclıgın verdigi bir durummu bilmiyorum ama tartıya göre kilom 53.6
gecen haftalarda 54.8 idi

waooow süper sende benim gibi düşünüyorsun dimiii gerri gelecekler

sonunda regl oldummmm :\

menüm:

öğle
1 tost
1 bardak fanta

ara
üzüm

ara
jelibon
bonibon
kraker
eti puf

akşam
1 tabak salçalı makarna
1 bardak kola

dondurmaaaaa

amannnnnnnn içimde canavar saklıymışşşş

midem yanıyo çok fena yarını hafif atlatmam lazım artık kuralları öğrendim

karar aldım bugün menüme erkenden hazacağııımm:)))
SAHUR:
2DİLİM EKMEK
1YUMURTA
1ÇAY KAŞIĞI SARELLE
YARIM DİLİM SALAM
ZEYTİNYAĞLI DOMATES
SALATALIK BİBER

İFTAR:
BİR PARÇA TAVUK GÖĞSÜ YAĞSIZ TAVADA
4KAŞIK PİLAV
SALATA
2 KAŞIK KETEN TOHUMLU YOĞURT
1 ARMUT
BİR MEYVE DAHA YİYEBİLİRİİİİMMM:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…