Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar ramazan beni çoook halsiz bıraktıbayram dönüşü saatlerce yürümek istiyorum artık spor salonumu deliler gibi spor yapıp terlemeyi özlediiim artık sadece oruçsuz günlerimde leslie yapabiliyorumm yoksa kolumu kıpırdatamıyorumya

====spor listesi kızlarrrrrrrrrrrr====

umutlayasasen-425 dakika
Zazaa-420 dakika
symrne-300 dakika
eloisee-245 dakika
papatya89-240 dakika
panibo-150 dakika
cimcime81-100 dakika
nazperver-60 dakika

çok mutlu oldum okadar çok spor yapıyodum ki tatilden önce buara çok yetersiz geliyodu yaptığım spor bi kendime geldim

ye yeeee valla süper bir menüüüüü

İyi akşamlar kızlar menümü paylaşıyım

1.öğün - nesfit 1 kase
2.öğün - biraz pide içine pastırma - 1 bardak kola
3.öğün - Ton balığı - yeşil fasulye
4.öğün - yeşil fasulye
5.öğün - 2 tane osmanlı tulumbası
6.öğün - patates kızartması - kadınbudu köfte
7.öğün - sütlü kahve yada 1 bardak süt yapıcam

evet evet, kornetle yeme sakın..bir de bu hazır satılan dondurmalar feci kalorili, onları tercih etmemeye çalış..
evet kilo vermemi etkilemedi, ama tabii spor dışında da genelde evde çok hareketliyim ben, öyle saatlerce oturduğu yerden kalkmayan biri değilim..
neyse yarın semt pazarımız var, özellikle aç karnına pazara gideceğim ki bol bol meyve,sebze alayım bu haftasonu itibarıyla meyveye dadanmayı düşünüyorum, böyle hergün dondurma nereye kadar..

geçen hafta spor salonu bakımdayken evdeki bantım da bozuldu, ben de aynı durumdaydım..bur'da sokakta da yürüyemiyorsun, çok sıcak çünkü..
neyse ki bu hafta spor salonumuza yeniden kavuştuk, regl olduğum halde haftada 3 gün spora gitmek bana çok iyi geldi, ağrısız bir regl geçirdim diyebilirim..

Sarelle'yi 1 çay kaşığında bırakabildiğin için seni tebrik ediyorum...zira bizim evdeki bir kavanoz Nutella bitti :18: bugün markete gittiğimde yanlarından bile geçmedim

kızlar selam,

bugünkü icraatım:

sabah aç karnına 2 bardak ılık su

kahvaltı
2 dilim tam buğdaylı ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
domates, salatalık, biber

kuşluk
yemedim

öğle
1 tabak zeytinyağlı bamya
2 kaşık ciğer sote
1 bardak ayran

ikindi
3 dilim karpuz

akşam
3 kaşık mantar sote
3 kaşık yoğurt

gece
4 top dondurma (kızlar bu dondurmayı yiyebilmek için kahvaltı haricinde ekmek yemedim, tabii en çok yaptığım 1,5 saat spora güveniyorum )

selam kızlar menümü paylaşayım hemen =)

sahur

1 tane el yapımı yufkadan yapılmış patatesli börek
şekersiz çay
1 zeytin 1 parça peynir
karpuz

iftar

2 kepçe köy ekmekli tarhana çorbası
az sirkeli biber 2 zeytin
1 kepçe yoğurtlu kabak ve 2 biber dolması

ara

kremşantili meyve ve 1 şeftali

bol su içiyorum

geçmiş olsun canım darısı başıma, ne kadar abur cubur varsa hepsini yemişsin yarın telafi edersin canım regl zamanı oluyo boyle şeyler..

mikemmelll spor da olsa tadından yenmez =)

ben sahura kadar uyumuyorum 12-1 arası yapabiliyorum ama dediğin gibi uyuyunca zor oluyor canım iftar geç saatte zaten bayramdan sonra toparlarsın =)

ohh maşallah afiyet olsun kuzuma =)

denecek bir şey bırakmamıssın canım afiyet olsun =) zaten en güzeli bir öğünü fazla kaçırdıysak diğerinde onu dengeleyebilmek..

Gayet güzel canım menün hoşuma gitti =) Orada parça yazmışsın onu hızlı okurken poğaça olarak okudum canım çekti ya şöyle çayla beraber olsada yesek yaa =)

nazzz bu tulumba ne zaman bitecekkk

naz bana 30 dk yürüyüş yazarmısın...

iftar menüm: 1 kase kesme çorba
5-6 dilim kavun
biraz ara verip 1 dilim kadayıf tatlısı
4 bardak cay
1 armut
küçük salkım üzüm
1 dilim dondurma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…