Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

herkese iyi geceler !! Dilecim mesaj sayım 11 oldu görüldüğü üzere =)

spor acısından malesef durgunum cunku bu kadar şiş hissederken spor yapamıyorum...

berbat geçen 2. günün sonundayım ...kusura bakmayın kafam pek iyi diil...gelemiyorum o yüzden

menümü yazıp çıkıyorum...msj sayım 5

sabah

3 parça pane patates
beyaz peynir

öğlen
2 dilim ekmek
4 kaşık tavuk sote

akşam

4 kaşık makarna
yoğurt

1. olmuşsunuz kızlar tebrik ederim :)
sahur:2 parça pide,ekşimikli biber,yumurtalı biber,peynir,1 çk bal,şekersiz çay
iftar:1 tabak çorba,1 dilim börek
ara:2 incir,1 dilim karpuz,yarım mısır
adet oldum sonunda rahatladım mesaj sayım 14

Son düzenleme:

kremşanti işi bozmuş mu ne..
ama onun dışında süper mönü..afiyet olsun

iftardan sonra ara yapman çok iyi olmuş Melike, ben de anneme öyle yaptırıyorum..
yalnız iftardan sonra mümkün mertebe hareket etmeye çalış, o zaman fazla kilo alımını önlersiniz..
ben de spor yapmadığım günler evin içinde çok hareketli oluyorum, inan bana işe yarıyor

günaydın kızlar,
ben bu haftasonu da arkadaşlarımda gezmedeyim yani siteye giremeyeceğim. herkese güzel haftasonları...

nazcım ve gülşah kaldı sanırım :) kızlar mesaj sayımlarını unutmayın.

bu arada dişçiye gitmeyi düşünüyorum dua edin bana çoook işim var

menün gayet güzel canım aranı da beğendim =) geçmiş olsun ve darısı başıma diyorum ben de en kısa sürede rahatlarım inşallah !

selam güzeller.... biraz toparlanmam lazım artık....kendimi salarak hiçbirşyin üstesinden gelemem...bir oğlum var benim...onun için güçlüdurmalıyım...kenime çeki düzen vermeliyim....

ara olarak meyve tüketmeye çalışacağm Ayşecim hiç yemiyordum evde hareket etmeye çalışıyorum ama olmuyor sanki şişmiş hissediyorum
bu arada anlamadım, bizim takım mı birinci olmuş?:)
süper bir haber bu!
reglim de bitmek üzere, daha çok asılmalıyım..

evet canım bizim takım 1. oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…