Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

afiyet olsun balımmm

bende yazayim hemen adet oldum ama yine evdekilerle yiyorum
sahur:2 parca pide avuc ici kadar,domatesli sucuklu omlet,peynir,eksimikli biber,sekersiz cay
iftar:1 tabak tarhana,1 tabak bamya,1 dilim borek vee tursu canim cekti
kavun yerim birazdan

beğendim şekercim...afiyet olsun..

bu menüyü de beğendim...ama bişi merak ettim..gecenin o saatinde nerden geldi aklına dondurma yemek:))))))))

bayılıyorun senin şu dr a valla....öp benim yerime gidince olar mı:))

çok dengeli olmuş afiyet olsun...

senin de sporunu ve menunu cok begendim darisi basima

kendimi iyi hissetmeye çalışıyorum nazım...sen nasılsın....

Ya bugün kafama birşey takıldı şuan vücudumda sarkma yok olsada anlaşılmıyor eğer bir gün olurda istediğim kiloya inip zayıflarsam acaba vücudumda sarkma olurmu.Diyetisyenime sordum sporla destekliyorsun haftada 1 kilodan fazla vermezsen olmaz büyük olasılıkla dedi ama bazı vücut yapılarında haftada 1 kilo verildiğinde dahi sarkma oluyormuş onu düşünüyorum teklif sundu bana istersen ayda 2 kilo verecek şekilde ayarlıyalım diyetini yada ayda 4 kilo şeklinde bana bıraktı.Kafam karıştı.

normalde sıkımıdır etin....bacakların kolların falan..eğer şıkıysa çok sarkma olacağını snmıyorum...yani 4 kilo çok güzel ayda...sporla da destekleyince hele...zaten istediğin kiloya geldikten sonra eğer almazsan geri cilt kendini 6 ayda toparlarmış...

kızlar oğlan uyandı...çıkmam lazım...öptüm sizi...msj sayım 13...ALLAH a emanet olun...

bence dort kilo iyidir sarkmayi sporla engelleyebilrsin yasin da kucuk gencsin derinin toparlanmasi icin bu avantaj olur birde deri yenilenmesi icin vitamin aliniyor sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…