Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar ben bugün çok fena cozuttum kaçamağın dibine vurdum o yüzden menümü hiç yazmayayım yarın yeni bir sayfa açıyorum kendime

ben deeeee
ama hiç pişman değilim
yarın sabah zaten 1,5 saat kardiyo var..
bir de 3 günde 1 kilo verdiren diyetim var benim, salı günü onu yapmaya başlayacağım kısmetse..

Nazcım,

Ben doğum yaptım, üzerine 22 kg verdim ama hiç sarkmadım..bunu da yavaş kilo vermeye bağladım ama sanırım biraz vücut yapısıyla ilgili..
ama sağlıksız kilo verenlerin hepsinin sarktığına bizzat şahit oldum.
ben hedefe 6-7 kg kalana kadar sadece hergün 1 saat tempolu yürüyüş yaptım, feci kilo verdiriyor..
sonrasında da yürüyüşle beraber vücut sıkılaştırıcı egzersizler ve haftada bir gün pilates yaptım.
şu an beni önceden tanımayan hiçkimse benim 22 kg verdiğime inanmıyor, çünkü spordan dolayı şu an vücudum çok sıkı, zaten pek 59 gibi de göstermiyorum, o yüzden tartıyı pek takmıyorum artık benim için yağ yakıp vücudu daraltmak önemli..
ama net olan birşey var: sporsuz diyet ve hızlı kilo verdiren diyet yüzünden sarkarsın.nokta

kızlar bugün neler "zıkkımlandığımı" gönülsüz de olsa yazayım :18:

sabah aç karnına 2 bardak ılık su

kahvaltı
peynirli domatesli kepekli sandviç

kuşluk
1 incir

öğle
yarım tahinli çörek
2 cevizli,kayısılı,incirli kurabiye
1 dilim cevizli ekmek
1 dilim peynir
şekersiz çay

ikindi
2 top meyveli dondurma
1 kase patlamış mısır

akşam
2 yemek kaşığı dolusu patates kızartması
5 kızarmış biber (küçük biber)

gece
100 gr güllaç (porsiyon 200 gramlıktı)
100 gr profiterol

hala yeşil çay içiyorum..
tabii ki şekersiz artık bu kadar yemeye şekerli birşey içmesem iyi olacak

selam herkese
sahur:iki dilim pide,iki yudum omlet,peynir,domates,sekersiz cay
iftar:yarim ekmek kofte,kornet,yesil cay
iftar icin piknige gitmistik on dakika kala yagmur bastirdi sucuk gibi olduk ayakta kenarda yedik geldik:)ayse merkur bu sefer iyilik yapti bize galiba yarin laptopum geliyor :)

günaydın kızlar
haftasonu yediklerimi tam hatırlamıyorum ama her teklifin en fazla yarısını yedim nutelladan uzak durdum.

cmt karışıkta pazar günü ikea da yaptık iftarı. 1 iftar menüsünü iki kişi yedik. ama sanki bu haftasonu az biraz şiştim sanki o yüzden cumaya kadar tartılmadan yemeğime dikkat edeceğim morallerim bozulmasın

ben deeeee
ama hiç pişman değilim
yarın sabah zaten 1,5 saat kardiyo var..
bir de 3 günde 1 kilo verdiren diyetim var benim, salı günü onu yapmaya başlayacağım kısmetse..

waaaw sporun çok iyi canım 2 sene önce benim de vardı ama artık yok bu aralar fırsatım da vaktim de olmuyor spor salonuna gitmeye neyse ki leslie var =)

günaydın canım nasılsın ? 1 menüyü iki kişi paylaşmak çok iyi fikir yoksa ya fazla geliyor ya da israf oluyor.. bence de tut kendini tartılma ben de oyle yapmayı düşünüyorum dünkü kaçamaklarımdan sonra moralim bozulmasın çünkü ben nutellaya dadandım da

selam canım bu süper haber yehuu merkürün gerilemesi bitti çoktan senin laptop geç bile kalmış melikemm menün de güzel ama ah şu kornet olmasaymış

Melikecim normaldir,birkaç gün önce Merkür gitti, benim evde de herşey düzelmeye başladı
17 Ağustos'ta yeni ay var, iyi dileklerde bulunun, gerçek olsun

waaaw sporun çok iyi canım 2 sene önce benim de vardı ama artık yok bu aralar fırsatım da vaktim de olmuyor spor salonuna gitmeye neyse ki leslie var =)

önemli olan salona gitmek değil, bence önemli olan bir şekilde hareket etmek..
o yüzden leslie de süper hareketli birşey izlediğim kadarıyla youtube tan, hareket et yeter

Valla bugün işyerinden ark ın çocuğu ameliyat olacak diye kan da verdim valla yiyorum bol bol bu hafta kg bile alabilirim ama akşamdan itibaren kendimi toparlayacağım inş.

canım mesaj sayma sırası sen de 13-14 ağustos bilgin olsun..

tmm cnm gün doldukça sayar yazarım. not aldım

kızlar selam,

herkese iyi bir hafta diliyorum!
dilerim güzel ve verimli bir hafta olur hepimiz için!
bugün salonda aklıma bir fikir geldi ve yürüyüş/koşunun sonuna geldiğimde bu fotoğrafı çekmeye çalıştım
maksat haftaya güzel ve motive olmuş bir şekilde başlayalım..
600 lü rakam yaktığım kalori 59.43 bantta kaldığım süre aşağıdaki 8.00 rakamı yaptığım kilometre sayısı
şimdiiii spor yapmaya üşenen varsa lütfen bu fotoğrafa baksın ve bir silkinsin, kendine gelsin

Eklentiler

• $IMG_5540.webp
    31 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…