kızlar ben bugün çok fena cozuttum kaçamağın dibine vurdum o yüzden menümü hiç yazmayayım yarın yeni bir sayfa açıyorum kendime
Ya bugün kafama birşey takıldı şuan vücudumda sarkma yok olsada anlaşılmıyor eğer bir gün olurda istediğim kiloya inip zayıflarsam acaba vücudumda sarkma olurmu.Diyetisyenime sordum sporla destekliyorsun haftada 1 kilodan fazla vermezsen olmaz büyük olasılıkla dedi ama bazı vücut yapılarında haftada 1 kilo verildiğinde dahi sarkma oluyormuş onu düşünüyorum teklif sundu bana istersen ayda 2 kilo verecek şekilde ayarlıyalım diyetini yada ayda 4 kilo şeklinde bana bıraktı.Kafam karıştı.
kızlarrrr hangi takımı tutuyorsunuz?
ben galatasaraylıyımmmmm
tam güzel gidiyorum dedim ama biraz önce 2 dilim pizza yedim..ama büyük diildi valla...:18:
tam güzel gidiyorum dedim ama biraz önce 2 dilim pizza yedim..ama büyük diildi valla...:18:
ben deeeee
ama hiç pişman değilim
yarın sabah zaten 1,5 saat kardiyo var..
bir de 3 günde 1 kilo verdiren diyetim var benim, salı günü onu yapmaya başlayacağım kısmetse..
günaydın kızlar
haftasonu yediklerimi tam hatırlamıyorum ama her teklifin en fazla yarısını yedimnutelladan uzak durdum.
cmt karışıkta pazar günü ikea da yaptık iftarı. 1 iftar menüsünü iki kişi yedik. ama sanki bu haftasonu az biraz şiştim sankio yüzden cumaya kadar tartılmadan yemeğime dikkat edeceğim morallerim bozulmasın
selam herkese
sahur:iki dilim pide,iki yudum omlet,peynir,domates,sekersiz cay
iftar:yarim ekmek kofte,kornet,yesil cay
iftar icin piknige gitmistik on dakika kala yagmur bastirdi sucuk gibi olduk ayakta kenarda yedik geldik:)ayse merkur bu sefer iyilik yapti bize galiba yarin laptopum geliyor :)
selam herkese
sahur:iki dilim pide,iki yudum omlet,peynir,domates,sekersiz cay
iftar:yarim ekmek kofte,kornet,yesil cay
iftar icin piknige gitmistik on dakika kala yagmur bastirdi sucuk gibi olduk ayakta kenarda yedik geldik:)ayse merkur bu sefer iyilik yapti bize galiba yarin laptopum geliyor :)
waaaw sporun çok iyi canım 2 sene önce benim de vardı ama artık yok bu aralar fırsatım da vaktim de olmuyor spor salonuna gitmeye neyse ki leslie var =)
günaydın canım nasılsın ? 1 menüyü iki kişi paylaşmak çok iyi fikir yoksa ya fazla geliyor ya da israf oluyor.. bence de tut kendini tartılma ben de oyle yapmayı düşünüyorum dünkü kaçamaklarımdan sonra moralim bozulmasınçünkü ben nutellaya dadandım da
canım mesaj sayma sırası sen de 13-14 ağustos bilgin olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?