Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bende yazayim hemen adet oldum ama yine evdekilerle yiyorum
sahur:2 parca pide avuc ici kadar,domatesli sucuklu omlet,peynir,eksimikli biber,sekersiz cay
iftar:1 tabak tarhana,1 tabak bamya,1 dilim borek vee tursu canim cekti
kavun yerim birazdan

afiyet olsun kaptancıım da şu turşu işi biraz tehlikeli sanki bir de iftarda börek olmasa iyiymiş ama anneler yapınca yeniyo işte..

aklıma takılan sahurda neden ekmek değilde çubuk kraker yemen oldu onun dışında güzel hele de iftarın =)

afiyet olmuş kuzum ne diyim ki =)

Çok canım çekti kız napımmm

olmaz öyle canım çekti falan zaten regl oncesiyim önüme ne gelirse yemek istiyorum ve kilo almış gibi hissediyorum :26:

Afiyet olsun tatlım güzelmiş menün birde şu sirkeli biberi seviyorsun galiba her menünde oluyor mutlaka =)

saol şekerim =) evet seviyorum annem çok güzel yapıyo yiyoruz biz de içinde elma sirkesi olduğundan yararlı olduğunu da düşünüyorum..

ah o arabada kalanlar arada bir boşaltmak lazım oluyo oraları menün çok güzel afiyet olsun

waaww çok iyi canım sporun da var

bu arada ben sistim tartiya ciktikca moralim bozuluyo onun disinda iyiyim siz nasilsiniz kizlar

melikemm ben de aynı durumdayım iştahım açıldı zaten şiş haldeyim tatlı krizleri baş gösteriyor of off :18:

herkese kocaman bir günaydın ! bugün erken uyanabilmenin sevincini yaşıyorum =) iyi pazarlar ve de ..

geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun :)

aminnn canım çok sağol başladık tedaviye 1 hafta sürecek

Dişçiden çok korkarım inşallah sende o korku yoktur

korku yok canım ama yinede stres işte

Dilekcim geçmiş olsun şimdiden..bu sıcakta dişçi işi zordur, bilirim..kolay gelsin

sağol tatlım evet 2 katı ter döküyorum valla

çok güzelll

herkese kocaman bir günaydın ! bugün erken uyanabilmenin sevincini yaşıyorum =) iyi pazarlar ve de ..

günaydınnnn sanada güzel bir pazar günü diliyorummmm

bence gayet güzel olmuş!
canım neden ara öğün yapmıyorsun, arada belki bir meyve ya da dışarıdaysan yarım paket etiform falan acıkmanı önler..

kızlar selam,

bugün ben de sabah 08.00 gibi uyandım.
hemen kahvaltı yapıp denize gittim.
öğlene kadar denizde kalıp eve geldim, duşumu aldım.
güzel bir çay demleyip yanında denizden dönüşte fırından aldığım çörekleri yedim..muhteşemdi.
kısacası çok güzel ve verimli bir pazar oldu..
birazdan eşimle sinemaya gidiyorum, dönüşte yazarım..

bence gayet güzel olmuş!
canım neden ara öğün yapmıyorsun, arada belki bir meyve ya da dışarıdaysan yarım paket etiform falan acıkmanı önler..

ara öğün yaparsam kendime hakim olamıyorum...o yüzden çok acıkmadığım sürece yemiyorum bişey...zaten oğlumun peşinde koşmaktan aklıma da gelmiyo...yeni ayaklanmaya başladı girmediği delik kalmıyo...o uyurkende üşeniyorum kalkıp hazırlamaya yorgunluktan:))))))))

yemek faslını da bitirdiiimmm...

sabah:

1 dilimden az ekmek
biraz beyaz peynir

öğlen: bişi istemedi canım

akşamüstü

1.5 tost küçük

akşam:

1 tabak ayran çorbası

2 lt su..spor yapamadım..

kızlar ben bugün çok fena cozuttum kaçamağın dibine vurdum o yüzden menümü hiç yazmayayım yarın yeni bir sayfa açıyorum kendime

Kızlar menümü paylaşayım

1.öğün nesfit 1 kase
2.öğün Avuç içi kadar pide içine nutella
3.öğün Yeşil fasulye - makarna
4.öğün soslu sosis
5.öğün 1 tane muz
6.öğün Makarna -yeşil fasulye
7.öğün 2 top dondurma
8.öğün 1 bardak süt

:)))))
ama aklında olsun, ne kadar sık yersen metabolizman o kadar çok çalışır
demek yeni ayaklanmaya başladı..Allah kolaylık versin, biz de aynı durumdayız:))

nutellaaaaaaaaa
ay bu ifade beni çok güldürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…