Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bgn menüde:
sahur 1 kase corba
1 armut
iftar:1 tabak yeşil fasulye ve pilav..
1 litre su tükettim simdiye kadar..
1 dilim kadayıf..

Kızlar sporumu biraz değiştirdim artık ilk olarak kondisyon bisikletimin direncini yükselttim yokuş çıkıyor gibi zorluyor böylece 20 km ile gittiğimde bile 160 nabız oluyor. Diğer türlü 110 nabızı geçemiyordum.

Artık ağırlık çalıştığım günler HIIT cardio yapıcam bisiklette 20 dakika ve ip atlayarak 20 dakika.
Ağırlık çalışmadığım günler ise 15 dakika kürek - 45 dakika bisiklet sabit 20 km ile kullanıcam.Küreği zamanla arttırıcam zamanını şuan benı çok zorladığı için 15 dakika yapabiliyorum.

Bugünkü menüm

1.öğün nesfit 1 kase
2.öğün 1 tane muz
3.öğün makarna-tavuk(derisiz)
4.öğün 1 muz
5.öğün Tavuk-yoğurt
6.öğün 3 tane osmanlı tulumbası ( pınar evde çok sevildiği için eksik olmuyor )
7.öğün 1 bardak süt

ben geldiiiiim sahalara döndüm artık bilgisayarıma kavuştum hemen menümü yazıyorum
sahur:2 dilim ekmek,2 yudum sucuk,biraz omlet,peynir,3 zeytin,şekersiz çay
iftar:1 tabak tarhana çorbası,1 biber dolması,2 kaşık bamya,1 tane kemalpaşa tatlısı veee dondurma dondurmayı bırakmam lazım
nazcım 1 saat spor yaptım

Kaptanımızdan hem güzel bir menü hemde spor =)

Hoş geldin Meliem

Biz iyiyiz canımda grup durgunlastı sunu hareketlendir =)

hoşbulduk Naz'ım yeni üyeler çağıracağım canım merak etmeyin hareketlencek yine burası :118: 1 üye var katılmak isteyenlerde ama diskalifiye olmuş :44:
pusuya yattım bekliyorum merak etmeyin

ben tartılmadan duramıyorum inşallah sen o sabrı gösterirsin de cuma günü sürprizle karşılaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…