Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam canım bu süper haber yehuu merkürün gerilemesi bitti çoktan senin laptop geç bile kalmış melikemm menün de güzel ama ah şu kornet olmasaymış

geç olsun güç olmasın bugün kornetsiz sade dondurma yedim beste biri beni durdursun şu an 1.2 kilo fazlayım ödemdir diye düşünmek istiyorum yarın dondurma yok

hoşbulduk Naz'ım yeni üyeler çağıracağım canım merak etmeyin hareketlencek yine burası :118: 1 üye var katılmak isteyenlerde ama diskalifiye olmuş :44:
pusuya yattım bekliyorum merak etmeyin

yakaladığını al hiç kaçırma =)

Daha önce yarışmış olup olmadığını nasıl anlıcam peki =)

bayıldımmmmmm bende ne kadar kalori yaktığımı görmek istiyorum kola takılan kalori ölçerler hakkında bir fikrin var mı?biraz araştırdım adım sayanı,nabız sayanı gibi isimleri var aramızda hiç kullanan var mı?

yehuu süper kupa bizim rerere rarara galatasaray çok yaşa

kupaya doymuyoruz canım yaaa helel volkana çok üzüldüm çokkkk :)))))

adam serumlu halde tribünden izledi maçı çok hırslı ya

kızlar ben bugün çok fena cozuttum kaçamağın dibine vurdum o yüzden menümü hiç yazmayayım yarın yeni bir sayfa açıyorum kendime

hahhaha ben bu hafta hep böyleyim ne bulursam tıkıyorum ağzıma

melikecim hoşgeldinnnnn

ben düşündüm taşındım artık mezun olmaya karar verdim

karnemiii çok merak ediyorum fiyonkta olsun mutlaka

Yarın nabız için bir saat alıcam canım 60 tl ayrıca o aletlerin kalori sayıları çok güvenilir olmuyor prof. bir spor aleti değilse.Mesela benim kondisyon bisikletimde 60 dakikada 1200 kalori yakıyorum yani kesinlikle yanlış.Ve spor salonlarındaki spor aletleride orta düzey oluyor onlarınkide pek güvenilir olmuyor.

Mesela şöyle açıklıyayım. Alet senin kaç kilo olduğunu bilmiyor(ne kadar ağırsan o kadar çok kalori yakarsın),vücudunda ne kadar kas olduğunu bilmiyor(ne kadar kas varsa hem egzersiz sırasında hem durağan sırada daha çok kalori yakarsın),erkekmi kadınmı olduğunu bilmiyor( erkekler egzersiz sırasında testesteron hormonu salgılarlar ve tam bir yağ yakıcı hormondur kaslarının daha çok olduğunu söylemiyorum bile) yani bu cihazlar ortalama bir bireye göre kalori sayımı yapıyor ve çok doğru sonuçlar olmuyor.En Mantıklı spor tekniği nabzının %60-70 ile 45 dakika - 60 dakika arasında spor yapmak.Nabzını oraya çıkartıyorsan zaten yoruluyor olucaksındır.

melikecim hoşgeldinnnnn

hoşbulduk dilek hayırlı uğurlu olsun fiyonkun yanında yıldızlı pekiyi de olsun çünkü hedefini geçtin çoktan cuma günü son kez bildirimini yaparsın canım ben bildiririm mezuniyet isteğini karnenin linkini de burdan veririm ki görüp heveslenelim

afiyet bal şeker olsun Nazım yalnız muz sindirim sistemini yavaşlatıyormuş pek yiyemem o yüzden sorun yaşama diye söylemek istedim sadece

melikecim hoşgeldinnnnn

Ben özlerim ama şimdi seni Dilek yaa Ben nasıl hepicinizi mezun edicem üzülcemmi her birinizin arkasından

ay çok heveslendim şimdi çünkü bana bu rakamları hiç göremeyecekmişim hep yerimde sayacakmışım gibi geliyordu ama öyle değilmiş..

bu hafta regliyim ama yinede bildirim yapayım mı?

çok teşekkür ederim Naz gerçekten.çok haklısın kiloya,cinsiyete göre kalori yakımı değişir en iyisi nabız ölçer o zaman %60-70 oranında nabzımızı arttırmamız gerekiyor dimi yanlış anlamamışım
çok bilgin var bu konularda söylemeden edemeyeceğim

ay çok heveslendim şimdi çünkü bana bu rakamları hiç göremeyecekmişim hep yerimde sayacakmışım gibi geliyordu ama öyle değilmiş..

bu hafta regliyim ama yinede bildirim yapayım mı?

evet canım bildirim yap yalnız inşallah çok fazla çıkmazsın regl yüzünden hedefini şu an %100 oranında tutturdun çünkü hatta biraz geçtin bile
ay darısı başımıza dilek sık sık uğra bize şu an bana 60'lar çooook uzak geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…