selam canım bu süper haber yehuumerkürün gerilemesi bitti çoktan senin laptop geç bile kalmış melikemm menün de güzel ama ah şu kornet olmasaymış
hoşbulduk Naz'ım yeni üyeler çağıracağım canım merak etmeyin hareketlencek yine burası :118: 1 üye var katılmak isteyenlerde ama diskalifiye olmuş :44:
pusuya yattım bekliyorum merak etmeyin
Melikecim normaldir,birkaç gün önce Merkür gitti, benim evde de herşey düzelmeye başladı
17 Ağustos'ta yeni ay var, iyi dileklerde bulunun, gerçek olsun
yakaladığını al hiç kaçırma =)
aynen öyle Naz sende sık sık giriyorsun önceden yarışmamış bir üye gelirse çağır canım yarışmış olursa çağırma çünkü diskalifiye listesine bakmak gerekiyor seni onla uğraştırmayalım
kızlar selam,
herkese iyi bir hafta diliyorum!
dilerim güzel ve verimli bir hafta olur hepimiz için!
bugün salonda aklıma bir fikir geldi ve yürüyüş/koşunun sonuna geldiğimde bu fotoğrafı çekmeye çalıştım
maksat haftaya güzel ve motive olmuş bir şekilde başlayalım..
600 lü rakam yaktığım kalori59.43 bantta kaldığım süre aşağıdaki 8.00 rakamı yaptığım kilometre sayısı
şimdiiii spor yapmaya üşenen varsa lütfen bu fotoğrafa baksın ve bir silkinsin, kendine gelsin
Daha önce yarışmış olup olmadığını nasıl anlıcam peki =)
yehuu süper kupa bizim rerere rarara galatasaray çok yaşa
kızlar ben bugün çok fena cozuttum kaçamağın dibine vurdum o yüzden menümü hiç yazmayayım yarın yeni bir sayfa açıyorum kendime
bgn menüde:
sahur 1 kase corba
1 armut
iftar:1 tabak yeşil fasulye ve pilav..
1 litre su tükettim simdiye kadar..
1 dilim kadayıf..
bayıldımmmmmmbende ne kadar kalori yaktığımı görmek istiyorum kola takılan kalori ölçerler hakkında bir fikrin var mı?biraz araştırdım adım sayanı,nabız sayanı gibi isimleri var aramızda hiç kullanan var mı?
melikecim hoşgeldinnnnn
ben düşündüm taşındım artık mezun olmaya karar verdim
karnemiii çok merak ediyorumfiyonkta olsun mutlaka
önce şu takımdaydım falan diye yazmamışsa hemen kapeski üyeler bahsediyorlar genelde işte şu takımdaydım ayrıldım falan diye bahtımıza ne çıkarsa nazcım
Bugünkü menüm
1.öğün nesfit 1 kase
2.öğün 1 tane muz
3.öğün makarna-tavuk(derisiz)
4.öğün 1 muz
5.öğün Tavuk-yoğurt
6.öğün 3 tane osmanlı tulumbası ( pınar evde çok sevildiği için eksik olmuyor )
7.öğün 1 bardak süt
melikecim hoşgeldinnnnn
ben düşündüm taşındım artık mezun olmaya karar verdim
karnemiii çok merak ediyorumfiyonkta olsun mutlaka
afiyet bal şeker olsun Nazım yalnız muz sindirim sistemini yavaşlatıyormuş pek yiyemem o yüzden sorun yaşama diye söylemek istedim sadece
hoşbulduk dilek hayırlı uğurlu olsun fiyonkun yanında yıldızlı pekiyi de olsun çünkü hedefini geçtin çoktancuma günü son kez bildirimini yaparsın canım ben bildiririm mezuniyet isteğini karnenin linkini de burdan veririm ki görüp heveslenelim
Yarın nabız için bir saat alıcam canım 60 tl ayrıca o aletlerin kalori sayıları çok güvenilir olmuyor prof. bir spor aleti değilse.Mesela benim kondisyon bisikletimde 60 dakikada 1200 kalori yakıyorum yani kesinlikle yanlış.Ve spor salonlarındaki spor aletleride orta düzey oluyor onlarınkide pek güvenilir olmuyor.
Mesela şöyle açıklıyayım. Alet senin kaç kilo olduğunu bilmiyor(ne kadar ağırsan o kadar çok kalori yakarsın),vücudunda ne kadar kas olduğunu bilmiyor(ne kadar kas varsa hem egzersiz sırasında hem durağan sırada daha çok kalori yakarsın),erkekmi kadınmı olduğunu bilmiyor( erkekler egzersiz sırasında testesteron hormonu salgılarlar ve tam bir yağ yakıcı hormondur kaslarının daha çok olduğunu söylemiyorum bile) yani bu cihazlar ortalama bir bireye göre kalori sayımı yapıyor ve çok doğru sonuçlar olmuyor.En Mantıklı spor tekniği nabzının %60-70 ile 45 dakika - 60 dakika arasında spor yapmak.Nabzını oraya çıkartıyorsan zaten yoruluyor olucaksındır.
ay çok heveslendim şimdi çünkü bana bu rakamları hiç göremeyecekmişim hep yerimde sayacakmışım gibi geliyordu ama öyle değilmiş..
bu hafta regliyim ama yinede bildirim yapayım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?