iyi geceler ben kaçtımmmm
evet canım bildirim yap yalnız inşallah çok fazla çıkmazsın regl yüzünden hedefini şu an %100 oranında tutturdun çünkü hatta biraz geçtin bile
ay darısı başımıza dilek sık sık uğra bize şu an bana 60'lar çooook uzak geliyor
Bana baya baya uzak geliyor napcaz
60'ı unutalım Naz 5 kilo sonrasını düşünelim yavaş yavaş vericez bizde yaparız dilek gibi
Kaptanım sana mezun olmak yok ideal kilona düş istersen 45 e düş genede buradasın o kadarbeni bekliyeceksin
45 sanki kötü durur gibi be canım tamam sözüm söz senin mezun olduğunu göreceğim inşallah birlikte mezun oluruz elini çabuk tut
Naz benim uykum geldi gibi çıkayım ben canım hadi iyi geceler yarın görüşürüz
mesaj sayım 18 bu arada
Ben mezun olursam seni beklemem ama :) iyi geceler
geç olsun güç olmasın bugün kornetsiz sade dondurma yedim beste biri beni durdursunşu an 1.2 kilo fazlayım ödemdir diye düşünmek istiyorum yarın dondurma yok
Nasılsın Beste çok boş buralar iyiki geldin canım sıkıldıydı
iyiyim canım ne olsun oturuyorum iftardan sonra biraz başım döndü yine ama iyiyim şimdi
iyi nolsun canım ben oruç tutarken iftardan önce başım dönüyordu senin iftardan sonra tuhaf
afiyet olsun canımyine abartmamışsın kaçamak yap diyeceğim artık sana pınar ye azcık
ben geldiiiiim sahalara döndüm artıkbilgisayarıma kavuştum hemen menümü yazıyorum
sahur:2 dilim ekmek,2 yudum sucuk,biraz omlet,peynir,3 zeytin,şekersiz çay
iftar:1 tabak tarhana çorbası,1 biber dolması,2 kaşık bamya,1 tane kemalpaşa tatlısı veee dondurmadondurmayı bırakmam lazım
nazcım 1 saat spor yaptım
20 30 dlileğim var hepsini dilicem biri tutar belki Ayşe =)
Kızlar sporumu biraz değiştirdim artık ilk olarak kondisyon bisikletimin direncini yükselttim yokuş çıkıyor gibi zorluyor böylece 20 km ile gittiğimde bile 160 nabız oluyor. Diğer türlü 110 nabızı geçemiyordum.
Artık ağırlık çalıştığım günler HIIT cardio yapıcam bisiklette 20 dakika ve ip atlayarak 20 dakika.
Ağırlık çalışmadığım günler ise 15 dakika kürek - 45 dakika bisiklet sabit 20 km ile kullanıcam.Küreği zamanla arttırıcam zamanını şuan benı çok zorladığı için 15 dakika yapabiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?