Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

menüler nerede kızlar yoksa bayrama kadar 1 kilo vermek istemiyor musunuz
bestecim mesaj sayım listesi ne zaman bitiyor ona göre yenisini hazırlayayım yardımcı kaptanım benim

Bana baya baya uzak geliyor napcaz

Kaptanım sana mezun olmak yok ideal kilona düş istersen 45 e düş genede buradasın o kadar beni bekliyeceksin

45 sanki kötü durur gibi be canım tamam sözüm söz senin mezun olduğunu göreceğim inşallah birlikte mezun oluruz elini çabuk tut
Naz benim uykum geldi gibi çıkayım ben canım hadi iyi geceler yarın görüşürüz
mesaj sayım 18 bu arada

Ben mezun olursam seni beklemem ama :) iyi geceler

geç olsun güç olmasın bugün kornetsiz sade dondurma yedim beste biri beni durdursun şu an 1.2 kilo fazlayım ödemdir diye düşünmek istiyorum yarın dondurma yok

sana yeme diyorum ama ben de kaç günden beri yiyorum dondurmayı hem de helvayla birlikte, inşallah ödemdir canım ben korkutdan tartııya çıkamıyorum

iyi nolsun canım ben oruç tutarken iftardan önce başım dönüyordu senin iftardan sonra tuhaf

yetiştirmem gereken bazı işler bazı bilgisayar üzerinde ona çalıştım baya sonra aniden kalkınca falan oldu biraz yatınca geçti neyse ki..

güzel olmus valla melikecimm

öptüm sizi kızlar hayırlı sahurlar herkese...
kadir geceniz simdiden mübarek olsun insallah..
ben sahuru yaptım yatarım birazdan..
2 minik bazlamamdan yedim sahurda yanında kahvaltılık seylerle..
iyi geceler herkese..
mesaj sayım 8

Nazcım bizim hoca 150 sonrası nabızı önermiyor, haberin olsun..ki bizim çok uzun süredir spor yapıyoruz, yine de gelip bantta nabızları kontrol ediyor..
İlk başlarda çok fazla yüklenmene gerek yok, zaten fazlalıklar düzgün bir diyet ve yürüyüşle çok çabuk atılacak, fazla yüklenme kendine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…